Şimdi Ara

Erasmus ve beyin göçü savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi insanlar bana diyecek ki saçma aşırıya kaçmadıkça herkes bir eleştiri özgürlüğüne sahiptir. Tübitak'ı biliyorsunuz size bir şeyler anlatıyım bir grup öğrenci fasulyeleri daha lezzetli ve dayanıklı yapan bir gübre üzerinde çalışıyorlar ve tubitak tan fon istiyorlar ne yazık ki tubitak fon vermiyor fakat amerika onlara tubitakın verebilceğinden daha fazla fon veriyor ve öğrenciler araştımayı genişletip bir şirketle iş birliği yapıp binlerce dolar kazanıyorlar daha çok örnek var bu türkiyenin amerika ben buların ekmeğini yiyemedim al sen ye demesine benzer beyin göçüne gelelim çok diyecek yok ülkedeki azınlık olan aşırı zeki insanlar (burdan ülkeye mal dediğim anlaşılmasın) yurt dışına gidip tonlarca para jaza dırması cahit arf gini biz buna engel olamıyoruz çünkü ülke insanlara yeterince imkan sağlamıyor. Bana hain veya salak diye bilirsiniz fakat umrumda değil ben içimi döktü karar size kalmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Bu olaydaki tek hain tübitaktır.aksini iddia eden varsa tek hücrelidir.
  • Ayşe kadın fasulyeye türban takacaz gibi fantastik bi projeyle gitseler halbuki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aptallarla ve ihliler akrabalar ile öenmli yerler dolduruldu. herkes kaçmak istiyor ben dahil. bu ülkeye neden hizmet edeyim ki.
  • Bu tarz konularda kesin bir belge ya da durum varsa konuşması lazım ,açılan katagoride ödül alan ya da fonlanan projelerle bakıp alengirli bir durum varsa eleştirmek lazım.

    Şunu unutmamak lazım ABD ve AB 'nin bu tarz projeler ve çalışmlar için ayırdığı bütçe çok fazla sadece Türkiye'den gençlerin projelerini değil Mısır,Pakistan,Hindistan ... vs gibi ülkelerdeki projeleride fonluyorlar.Burda tebrik edilmesi gereken bir konuda gençlerin azimleridir.Projelerine fon bulmak için çabalamaları bile takdire şayan.Öğrencilerini bu şekilde yönlendiren öğretmeneleri de unutmamak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.