Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.425
Cevap
182
Favori
476.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Yazıcının içinde mürekkep lekeleri olabilir ancak bahsettiğiniz şekilde fazla mürekkep bırakması normal değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat3807

    Yazıcının içinde mürekkep lekeleri olabilir ancak bahsettiğiniz şekilde fazla mürekkep bırakması normal değil.
    Denilen işlemi yaptım. Düzelme olmadı hatta çıkardığım fotoğraflarda siyah lekeler oluşmaya başladı. Verdikleri cevap "Cihazın kafa kısından damıtma yapmakta." oldu. Daha 1 aylık bile değil cihaz. Ayıplı mal satmışlar resmen. İhtiyacımda var servise versem ne zaman gelir kim bilir...
  • merhabalar murat bey,
    ben ofisimde kullanmak üzere siyah beyaz çıktı alacağım,
    Sizin siyah beyaz yazıcı tavsiyenizi okudum.

    Epson M3170 Wi-Fi + Tarayıcı + Fotokopi + Faks Mono Çok Fonksiyonlu Tanklı Yazıcı olduğunu gördüm.
    Yanlız satıcı epson orjinal toneri bulunmadığını belirtmiş.
    Bunun bizim açımızdan bir sakıncası olurmu ?
    İkincisi ofiste kullanacağım siyah beyaz , faks, fotokopi, scanner için tavsiyenizde bir değişiklik varmı son yazınızda m3170 önermişsiniz.
    acil cevaplarsanız ona göre bir yazıcı alacam.
    fiyat noktasında en ucuz nereden bulabilirim çok teşekkür ederim.
  • kaptan100 K kullanıcısına yanıt
    Bu yazıcı en ucuz Hepsiburada sitesinde 1919 TL ve mürekkepleri de orijinal sanırım. Epson, "Orijinal mürekkep kullanmazsanız cihazınız garanti dışı kalır." diye uyarıyor. Orijinal mürekkeple muadil litrelik mürekkep arasında da 15 kat gibi bir maliyet farkı var. Tercih sizin, ayda onbinlerce çıktı almayacaksanız orijinalle de devam edilebilir. Maliyet farkı yüksek çıktı sayılarında daha çok hissedilir.

    Ben olsam renkli bir model olan WF-C5790DWF alırım, biraz teferruatı var tabi, burda açıkladım:
    https://forum.donanimhaber.com/epson-workforce-pro-serisi-yazicilar-1000-sayfa-renkli-cikti-icin-murekkep-maliyeti-sadece-3-tl--140391906


    Ayrıca WF-M5799 var siyah beyaz olarak ama henüz çipsiz bir çözümü olmadığı için öneremiyorum yoksa teknik olarak WF-C5790DWF modeline denk bir yazıcıdır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

    Denilen işlemi yaptım. Düzelme olmadı hatta çıkardığım fotoğraflarda siyah lekeler oluşmaya başladı. Verdikleri cevap "Cihazın kafa kısından damıtma yapmakta." oldu. Daha 1 aylık bile değil cihaz. Ayıplı mal satmışlar resmen. İhtiyacımda var servise versem ne zaman gelir kim bilir...

    Alıntıları Göster
    Ya bağlantıda ya da kafada bir sorun vardır, servise vermelisiniz ki ürünün durumu belgelensin, servis raporuna göre iade hakkınız olursa da iade edersiniz.
  • Hocam ben genelde siyah beyaz çıktı alacam belki ayda bir tane renkli çıktı alabilirim.
    Buna rağmen önerdiğiniz ikinci WF-C5790DWF almam daha mı iyi olur.
    Teferruatını okurum anlaşılır bir şekilde anlatmışsınızdır.

    Renkli çıktı çok fazla alınmamasına rağmen öneriniz WF- C579DWF midir fiyatına baktım her ikiside aynı fiyat sonuçta.
    Fikrinize göre hareket edecem.
    Teşekkür ederim.
  • Hocam sanırım renkli makineyi önermenizin sebebi tonerinin diğerinde daha ucuz olması mı?
    Birde renkli tonerleri doldurmadan sadece siyah toneri doldurmak suretiyle makine çalışır sanırım siyah beyaz kopya alabiliriz.
    Renkli fotokopi gerekmesi durumunda onları doldurmak suretiyle kullanım sağlayabiliriz sanırım ?
    Bilgi için teşekkürler.
  • kaptan100 K kullanıcısına yanıt
    Renkli makineyi önermemin sebebi daha profesyonel bir cihaz olmasıydı. Fiyat hemen hemen aynı olsa da renkli maline için kurduğum sistemin de 600-650 TL daha masrafı olacak ve muadil mürekkep kullanmak durumunda kalacağınız için garantiyi unutacaksınız. Ayrıca tüm mürekkeplerin yazıcıda aktif olması gerekir, yani genellikle siyah beyaz çıktı alıp nadiren renkli almak da sağlıklı olmaz. En iyisi siz M3170 modelini alın. Mürekkep tercihi size kalmış, eğer çok fazla çıktı almayacaksanız orijinal mürekkep kullanıp garantiden de yararlanın.
  • Epson'dan bir yenilik daha: Epson F570 24" Dye-Sublimation Printer

    https://www.youtube.com/watch?v=RrTdZVPGqbc
  • L3150 ve L3151 kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bugün peşpeşe 2 adet 10x15 fotoğraf kağıdına yüksek kalitede baskı yaptıktan sonra cihazın alt kısmı bu hale geldi. Aslında hep böyle oluyor bende. Sizde de böyle mi? Servise götürmek aşırı zor olduğundan dolayı iyice emin olmak istiyorum problem olduğuna dair. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bu yaşanan hiç normal değil acilen servis ile görüş. Götürmene gerek yok durumu anlat belki madur edilmeden bir çözüm yolu bulurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doctorfo

    Bu yaşanan hiç normal değil acilen servis ile görüş. Götürmene gerek yok durumu anlat belki madur edilmeden bir çözüm yolu bulurlar.
    serviste çalışan kişiye attım fotoğrafları. bana da fazla geldi ama 3151 lerde oluyor dedi. Ama getirirsen cihazı merkeze göndeririz kararı onlar veriyor dedi.

    Birde kullandığım kağıdın gramajına dikkat et dedi. Ben 300 gram kullanıyorum. l3151 255gr a kadar destekliyor dedi.

    Götüreceğim ama cihazı daha berbat ederler, mürekkeplerimi bitirirler diye korkuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 24 Ocak 2020; 21:16:44 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Yedek olmadıkça korkmakta haklısın fakat çözüm başka türlü olmaz maalesef. Eğer Ankarada ikamet ediyorsan baskılarında yardımcı olurum.
  • Epson print Android uygulamasında pdf den yazdırırken Türkçe karakter sorunu var. Bunu nasıl düzeltiriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar epson L serisinde (4 renk) ki yazıcılarda yağlama olayı varmıdır? Varsa yapan nasıl yaptı bilgi veren varmıdır?
  • siyah beyaz çıktı ihtiyacı varsa ben kendi adıma lazer yazıcı diyorum. Mürekepliye hiç gerek yok. Alacaksınız brother 7360-7860-2700-gibi dolumu kolay kafa tıkanması donmasıolmaz. 11 li 15 li serilerinden almayın toner haznesi çok küçük bende 7860 var 8 yıl oldu hala sağlam kendim dolduruyorum bana maliyeti muadil mürekeple aynıya geliyor
  • Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Yazıcım Epson L5190. Daha kurmadım. Yazıcının avantajları dezavantajları nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. L3111 yazıcı kullanıyorum. Bir süredir hiç renkli çıktı almıyordum, fakat önceki gün bir çıktı aldığımda fotoğraf tamamen kırmızı siyah çıktı. Nozzle check yapıyorum, çeşitli test sayfaları basıyorum ve hiçbirinde sarı ve mavi kısımlar basılmıyor. Kırmızı ve siyah baskıda hiç sıkıntı yok. 2-3 gün içinde 4-5 kez kafa temizleme yaptım, fakat hala sonuç alamadım. Servise götürmekten başka bir çözümü var mı? Renkli mürekkepleri çok az kullandım, alet servise gidince mürekkepleri boşaltırlar da yeni mürekkep de almam gerekir mi?

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Insigma

    Selamlar. L3111 yazıcı kullanıyorum. Bir süredir hiç renkli çıktı almıyordum, fakat önceki gün bir çıktı aldığımda fotoğraf tamamen kırmızı siyah çıktı. Nozzle check yapıyorum, çeşitli test sayfaları basıyorum ve hiçbirinde sarı ve mavi kısımlar basılmıyor. Kırmızı ve siyah baskıda hiç sıkıntı yok. 2-3 gün içinde 4-5 kez kafa temizleme yaptım, fakat hala sonuç alamadım. Servise götürmekten başka bir çözümü var mı? Renkli mürekkepleri çok az kullandım, alet servise gidince mürekkepleri boşaltırlar da yeni mürekkep de almam gerekir mi?

    Teşekkürler
    Bir sürenin ne kadar olduğu önemli. 15 gün Ankara'da 2 kere kafa temizlemeyle düzelecek bir kuruma yapıyor. Eğer siz 30-40 gün gibi bir süre beklettiyseniz solüsyona yatırılması gerekebilir yazdırma başının. Açıkçası serviste mürekkepleri boşaltırlar yoksa dokunmazlar mı bilmiyorum.




  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.