Şimdi Ara

Enpara - Youtube Premium + Spotify Kampanyası Şubat-Haziran 2024 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
5.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    enpara dediğiniz firma 1 kampanya yapıp 30 tane şart koyan bir firma şu kadar fatura öde şu kadar borcun olsun böyle firmalar verdiği 2 kampanyanın kat be kat fazlasını zaten kazanıyor ortada kampanya yok nays gibi papara gibi firmaların yaptığı kampanya kampanyadır bu kadar fanatik olmayın bu arada çok şükür omurgamızda paramızda var tanıdıklarınızla karıştırmayın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrollSlayer -- 2 Şubat 2024; 8:59:8 >
  • Enpara niye bu kadar linçlenmis anlamadım doğrusu. Kimse kredi kartı vermezken enpara veriyordu. Kart aidat olayı ile EFT havale ücreti belki de enpara sayesinde kalktı. Şartlarıma uymazsa kapatır geçerim. Fakat zaten en az 3 fatura herkeste var.
  • Enpara candır. Öte yandan takla attırmadan para veren banka görmedim varsa söleyin. Bıdı bıdı yapıyonuz. Ben hanki banka kampanyasına girsem yedi düvelden su taşıttırıyorlar. Hepsinede fucck u çekerim. Ülkede zaten milyon tane kafa patlatmaya sebeb var bunlara mı zaman ayırıcam. m


    Bu kampanya benim gördüğüm daha az hayvani şartlar taşıo.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Cevap vermene bile değmezdi hocam, blokla geç zamanına yazık.

    Paylaşım için teşekkürler.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

    4 fatiram qnb otomatik odeme de 300 tl parapuan icin


    3 faturam naystan odeniyor 50 tl icin


    3 faturam tosalda odeniyor 45 tl icin


    6 fatiram yapi kredi de 300 tl wordpuan icin


    3 fatiram garanti kk da 200 tl bonus icin


    3 fatura da vakifbankata 300 tlwordpuan icin

  • Şimdi baktım 10 yıl 4 aydır kullanıyorum. Aktif kullanıyorum. Çok da memnunum. Bu kampanya da fena değil ama kampanyasız da güzel, pratik uygulama vs..
  • Kurulduklarından beri kullanıyorum en başlarda muazzam kampanyalar yaparlardı. E tabii ülkenin ekonomisi de fena değildi, kendilerini taklit eden rakiplerini de kullandım ama tutunamadılar (CepteTEB, Yapıkredi Nuvo gibi). Zaman içerisinde işime gelen kampanyadan faydalandım fakat bu otomatik ödeme, harcama limiti olan kampanyalara oldum olası ayar olurum. Normalde talimatlarım yıllarca Enpara'daydı ama Nays'ın yüzde 5 kampanyası hoşuma gittiğinden oradan devam ediyorum. Spotify, Youtube geri ödemesi de yapıyor. Enpara'nın artısı ne peki burada? Koca bir sıfır. Kitap kampanyası yapmışlar ama üç aylık, onu değerlendiririm. :)

  • bu saçma kampanya dışında adam akıllı bir banka kampanyası var mı youtube premiumda ?

  • muslumcu54 kullanıcısına yanıt

    sipay var sanırım ben kullanmadım yüzde 60 iade verdiğini söylüyor

  • Vodafone üzerinden kullandığım 3 aylık ücretsiz Youtube Premium üyeliğimin süresi dolmak üzereyken Enpara kampanyasının olduğunu gördüm. Zaten tüm şartları sağlıyordum, şubatın son günlerinde Vodafone üzerindeki aboneliğimi sonlandırıp Enpara kredi kartıyla ödeme yaptım, 1 hafta sonra vadesiz hesabıma ücret iadesi yapılmış. Umarım süreyi uzatırlar.

  • muslumcu54 kullanıcısına yanıt

    neden saçma olsunki 115 lira youtube ödemesi yaptım dün 100 lira iade geldi. gayet güzel bence.

  • 3 fatura ödeme talimatı verdim. Nisan ayındaki youtube premium avantajından faydalanacakmıyım? bu ay ki ödemeler fatura ödeme talimatından faydalanmadı bir daha ki ay otomatik ödeme olacak.


    haziran 30 son diyor uzar mı acaba

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.