Şimdi Ara

Enhancement Shaman PVE rehberi (belki PVP'de sonra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hep bir rehber hazırlamak istemişimdir. Sonunda koydum kafaya, oynadığım sınıf hakkında rehber hazırlamak istedim. Bu rehber sadece enhance shamanlar içindir. Biliyorum bu forumda pek falza oynanayanı yok zavallının çoğu kişi gereksiz ama orgrimmarda boş boş oturacağıma bunu yapatım dedim. Kimse okumak zorunda değil. Fakat her türlü eleştiriye açığım isterseniz küfür edin . Hem sadece shaman için değil diğer sınıflar açısından da farklı sınıfları tanımak için yararlı olacaktır.

    1. PVE

    a. Talent

    Pve rehberine talentle başlamak iyi olur diyorum. Talen açısından fazla karmaşık bir durum yok zaten. Fix bir talent var gennelikle bu kullanılıyor. İçerisinde fazla oynama yapmaya da gerek yok.
     Enhancement Shaman PVE rehberi (belki PVP'de sonra)

    http://www.wowhead.com/talent#hhGMZffG0s0hRGo

    Talent Açıklamaları

    Enhancement Talenti:

    Elemental Weapons: FT'nin hasarını %40 WF'nin ekstra atak gücünü %40 arttıyor. Bunu alıyoruz.
    Focused Strikes: Damage buff; alıyoruz
    Elemental Devastation: Dot olmayan spellerimiz kritik vurduğunda melee kritik şansımız %9 artıyor alıyoruz
    Flurry: İhtiyacımız olan tüm haste'i bu talent veriyor bu yüzden alıyoruz.
    Ancestral Swiftness: Bu talent bana göre çok saçma(yani ghost wolfu instant yapmak için 2 talent ğuanı harcamak) olsa da çoğu durumda yardımcı oluyor. Ayrıca talent puanını 31 yapmak için bunu almaya ihtiyacımız var.
    Totemic Reach: Çoğu fightta totemlerimiz yanımızda oluyor gereksiz.,
    Toughness: PVP talenti
    Static Shock: %45 şansla ekstradan Lightning shield vuruyoruz bunu da alıyoruz
    Frozen Power: Frostband Weaponu kullanmadığımız için ve frost shockun rootunada ihtiyacımız olmuyor pve için. PVP talenti diyebiliriz.
    Seasoned Winds: Tamamen gereksiz bir talent hem PVP hem PVE için.
    Searing Flames : Searing totemin dps'i artıyor alıyoruz.
    Unleashed Rage: 8 expertise ve %10 atak gücü. Bunu da alıyoruz.
    Shamanistic Rage: Gereksiz olsada çoğu zaman ölmemek için iyi. Özellikle Mojordomo Fightında healerlara büyük kolaylık sağlıyor.
    Improved Lava Lash:Searing totem hedefte bir debufff stackliyor ve her stack için %20 hasar arttıryor. En fazla 5 stack. Lava Lash'ın hasarı %100 artıyor. Mutlaka alıyoruz.
    Mealstrom: En iyi shaman talenti. 5 şarjda heal spellerini, hex, CL ve LB yi instant yapıyor. Mutlaka alıyoruz.
    Feral Sprit: Mutlaka alıyoruz.

    Elemental Talenti:

    Acuity: Ekstra %3 crit. Mutlaka alınmalı.
    Concusion: LB nin damgeini %10 arttırıyor. Mutlaka alınmalı.
    Elemental Presicion. %3 damge buff ve spriti hit'e çeviriyor. Düşünülebilir
    Call of Flame : Searing Totemimizin damage'i %10 artıyor. Bence mutlaka alınması gereken bir talent. Ayrıca hard caster oynayacaksanız LvB'nin de damage'i %10 artıyor.
    Reverberation: Bu talent ile shock ve Wind Shearımızın CD'si azalıyor. Rotasyonda tıkandığımızda bize yardımcı olacak bir talent (Burası için Tosunpaşa'ya teşekkürler.)

    Genel hatları ile talentimiz bu şekilde. İsterseniz improved shield ve shamanistic rage talentinden 1 puan kısarak reverberationa verebilirsiniz. Daha çok interup gerektiren fightlar için (Alysrazor, Halfus, Chogall son phase) verilmesini tavsiye ediyorum.

    1-a Gliffler

    Gliff olarak pek fazla seçeneğimiz yok aslında.

    Main Gliffler
    [Glyph of Lava Lash] Mutlaka olmalı
    [Glyph of Stormstrike] Mutlaka olmalı
    [Glyph of Feral Spirit]
    [Glyph of Windfury Weapon]


    Son ikisi arasında ben windfuryi kullanıyorum. Feral Spirit sürekli açık kalmadığı için totelde Windfury daha çok dps yapacaktır. Fakat tamamen sizin insifiyatinize kalmış.

    Diğer glifflerden bize lazım olan ise lightning shield -GBC kurtarmış oluruz-. Bunu dışındakiler bize dps olarak pek bir şey katmazlar. Ama ben stoneclaw ve healing stream glifflerini alıyoru ekstra survivability için.
    b. Stats önceliği
    Hepimizin bildiği üzere enha shammyler ana stat olarak agilityi kullanırlar. Önceliğimiz her zaman bu. Bu nedenle ben yan statlar hakkında konuşacağım.

    Öncellikle ilk hedefimiz spell hit ve expertise'i caplemek. Spell hitimizin %17 [1742 (1639)] olması gerekiyor. Expertise'ımızın ise 26 [541 (451)] olması gerek.

    Bunları tamamladıktan sonra sıralama şöyle olacak

    Agi > Mastery > Crit >Haste

     Enhancement Shaman PVE rehberi (belki PVP'de sonra)


    Gördüğünüz üzere DPS'imizin büyük çoğunluğunu mastery ve agility ile sağlıyoruz. Crit haste gibi statlar pek işimize yaramıyor. Bu nedenle yapabildiğimiz kadar agi ve mastery stacklemeliyiz.

    c. Yetenek Öncelik sırası, rotasyon

    Belli bir rotasyonumuz yok şu an. Onun yerine bir öncelik sırası kullanıyorum. T12 bonu ile birlikte 2 tane öncelik sıramız oldu. Ayrıca rotasyonu yapmakta zorlanıyorsanız Enha Prio diye bir addon var. Ben ilk zamanlarımda kullanmıştım ama bazen saçmalıyordu kullanmıyorum. Alışmak için siz kullanabilirsiniz zira baya yardımı dokundu.
    T12 2 set bonusu için
    Searing Totem > Lava Lash > Storm Strike > Mealstrom 5 stackt LB > Unleash Elements buffı varsa Flame Shock > Unleash Elements >Earth Shock>Sprit Wolves
    T12 4 set bonusu için ise Strom Strike ile Lava Lash yer değiştirecek.

    Birde caster enhance değimiz bir olay var ki o bambaşka bir olay. Bunu yapmak için elmizde bir tane "EYE OF PURFİCTİON" itemi olması lazım ve diğer ratosyano göre oldukça zordur. GBC çok bağlıyızdır. Ama yapıldımı da -ki çok zor- dps i çok iyidir.

    AOE rotasyuna ise yapması uzun sürer. Adam gibi dps yapmak için AOE yapılcak boslarını canını 1milyon felan olması lazım.
    Yapcığımız şey basit aslında elimize bir caster silahı alacağız tüm moblara flameshock atacağımız bunu yaparken de sürekli fire nova kullanacağız.

    d.Gem ve Enchantlar

    Meta olarak kesinlikle bu başka alternatifimiz yok [Agile Shadowspirit Diamond]

    Red [Delicate Inferno Ruby]
    Yellow [Adept Ember Topaz]
    Blue [Glinting Demonseye] [Rigid Ocean Sapphire] son gemi pek fazla önermiyorum. Nasıl olsa reforge ile hit yapabiliyoruz. Gemlerde agi kullanmak daha mantıklı. Ayrıca her socket bonusunu olmak sorunda değilsiniz. Socket bonusun için mavi gem gerekiyorsa ve bonus olarak crit ve ya haste veriyorsa boşverin agi gemi takın.

    Enchantlar ise

    Head [Arcanum of the Ramkahen]
    Shoulders [Greater Inscription of Shattered Crystal]
    Cloak Enchant Cloak - Greater Critical Strike, Enchant Cloak - Major Agility
    Chest Enchant Chest - Peerless Stats
    Bracer Enchant Bracer - Agility, Enchant Bracer - Precision or Enchant Bracer - Greater Expertise if under cap.
    Gloves Enchant Gloves - Greater Mastery
    Belt [Ebonsteel Belt Buckle]
    Legs Dragonscale Leg Armor
    Boots Enchant Boots - Mastery or Enchant Boots - Major Agility
    MH Enchant Weapon - Landslide
    OH Enchant Weapon - Landslide
    Bu kısmı elitist jerks den kopyaladım itiraf ediyirorum.

    e.Totemler

    Burda totemlerin tek tek açıklamasını yapamayacağım ama kullanış şekilleri hakkında bir kaç detay vermek istiyorum. Öncelikle raid sırasında totemler raid setupına göre değişeceği için pek mutlaka koyun dediğimiz bir totem yok. -searing totemi saymıyorum o mutlaka olacak. Genellikle totemler çoğu buffla çakışacaktır. Totemlerinizi buna göre koymalıyız. Örneğin bir DK'nın horn of winter'ı varsa STR totem koymaya ihtiyaç yoktur. Bunun yerine Stoneskin totem koymak daha yararlı olacaktır. Yada resistence aura veye raidde başka shaman varsa resistence totem koymak yine saçma olacaktır. Bunun yerine tranquil mid totemini koymak bazı durumlarda (raid'in damage aldığı fightlar) hayat kurtarıcı olabilir. Totemleri koyduğum yerde ise çok dikkatli olmalıyız. Çünkü totemlerin belli bir etki alanı var ve gidip en köşede bir yere koyarsak olmaz. Örneğin Ragnaros fightında biz arkada Dps yapacağımız için genellikle raid'e uza kalırız. Bunun gibi fightlarda totemleri ortada bir yere koymak daha akıl karı olacaktır. Searing totemi yenilemeniz gerektiğinde sadece onu kullanırsın totemleriniz yine aynı yerde kalır. Bunun dışında diyeceğim fazla bir şey yok zira çok komplike bir şey değil bu olay. 7 yaşındaki bir çocuk bile yapabilir.

    Professionlar ise tamemen size kalmış. Ben jewelcrafting ve engineering kullanıyorum. Jewelcraftingden +81 agi bonusu geliyor. Engineeringden ise 10 saniyelik - 1dk cd- 480 agilitiy bonusu geliyor. Ayrıca pvp için de iyi. Ama her türlü profession işimize yarar.

    f. Addonlar ve Diğer Araç Gereçler

    1. Power Auras Classic
    Bana göre tüm addonların babasıdır. Doğru kullanıldığında çok yararlıdır. Her classta bulunması gereken bir addon. İleride bu addonla CD'lerinizi, totemlerinizi shieldinizi nasıl takip edebileceğiniz hakkında bir tutoriel hazırlayablirim.
    2. Shaman Friend
    Adı üstünede shamanlara çok yardımı dokunan bir addondur. WF'nin kaç vurduğunu, interupları, shieldlerinizi ve enchantalarınızı takip edebilirsiniz
    3.Enha Prio
    Yeni başlayanlar için önerdiğim fakat ileri seviye için falza yardımı dokunmayan, öncelik sıranızı takip edebileceğiniz bir addon.
    4. Rawr
    Üstünüzdeki gearla maksimum kaç Dps yapabileceğinizi ve ya en yüksek DPS'i yapmak için gemlerinizin reforgelarınızın nasıl olması gerektiğini söyleyen yararlı bir uygulama. Yalnız addon değil bir program. Direk Windowstan hallediyorsunuz işinizi.



    Not:Şimdilik bu kadar. Daha sonra editlemeyi bir kaç addon tavsiyesi BiS setup hatta belki pvp rehberi yapayı amaçlıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 8 Eylül 2011; 15:15:02 >







  • Eline sağlık.

    Daha da genişletilebilir elbette, misal talentların her birini niçin verdiğini, opsiyonel tercihlerde, tercih ettiklerini neden tercih ettiğini anlatabilirsin.
    Stat önceliklerini grafiklerle ve dps performanslarıyla destekleyebilirsin. Bunun için tablolar hazırlayabilirsin.
    Current Content için Raidlerdeki püf noktalarını anlatabilirsin, her bir setup için (buffları göz önüne alarak) farklı PvE rotasyonları önerebilirsin (boss by boss)
    Survivability hakkında bilgi verebilirsin (az dps her zaman ölü dpsten iyidir )

    Bunların dışında gayet olumlu ve aktif raid yapanlar için yararlı bir rehber olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dübel

    Eline sağlık.

    Daha da genişletilebilir elbette, misal talentların her birini niçin verdiğini, opsiyonel tercihlerde, tercih ettiklerini neden tercih ettiğini anlatabilirsin.
    Stat önceliklerini grafiklerle ve dps performanslarıyla destekleyebilirsin. Bunun için tablolar hazırlayabilirsin.
    Current Content için Raidlerdeki püf noktalarını anlatabilirsin, her bir setup için (buffları göz önüne alarak) farklı PvE rotasyonları önerebilirsin (boss by boss)
    Survivability hakkında bilgi verebilirsin (az dps her zaman ölü dpsten iyidir )

    Bunların dışında gayet olumlu ve aktif raid yapanlar için yararlı bir rehber olmuş.


    Teşekkürler. Bunları yapmayı zaten düşünüyorum. Biraz aceleci davrandım. Hep böyle rehber hazırlamak istemişimdir çünkü. Zamanla editleyerek bu mesajı baya geliştirmeyi düşünüyorum.




  • teşekkürler eline sağlık. ben de rehber hazırlamayı isterim fakat wow community'deki türk oyuncuların genelinde araştırıp okuma alışkanlığı olmadığı için vaktimi boşa harcamak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tormintor

    Hep bir rehber hazırlamak istemişimdir. Sonunda koydum kafaya, oynadığım sınıf hakkında rehber hazırlamak istedim. Bu rehber sadece enhance shamanlar içindir. Biliyorum bu forumda pek falza oynanayanı yok zavallının çoğu kişi gereksiz ama orgrimmarda boş boş oturacağıma bunu yapatım dedim. Kimse okumak zorunda değil. Fakat her türlü eleştiriye açığım isterseniz küfür edin . Hem sadece shaman için değil diğer sınıflar açısından da farklı sınıfları tanımak için yararlı olacaktır.

    1. PVE

    a. Talent

    Pve rehberine talentle başlamak iyi olur diyorum. Talen açısından fazla karmaşık bir durum yok zaten. Fix bir talent var gennelikle bu kullanılıyor. İçerisinde fazla oynama yapmaya da gerek yok.
     Enhancement Shaman PVE rehberi (belki PVP'de sonra)

    http://www.wowhead.com/talent#hhh0hZfIG0s0hRGo

    Talent Açıklamaları

    Enhancement Talenti:

    Elemental Weapons: FT'nin hasarını %40 WF'nin ekstra atak gücünü %40 arttıyor. Bunu alıyoruz.
    Focused Strikes: Damage buff; alıyoruz
    Elemental Devastation: Dot olmayan spellerimiz kritik vurduğunda melee kritik şansımız %9 artıyor alıyoruz
    Flurry: İhtiyacımız olan tüm haste'i bu talent veriyor bu yüzden alıyoruz.
    Ancestral Swiftness: Bu talent bana göre çok saçma(yani ghost wolfu instant yapmak için 2 talent ğuanı harcamak) olsa da çoğu durumda yardımcı oluyor. Ayrıca talent puanını 31 yapmak için bunu almaya ihtiyacımız var.
    Totemic Reach: Çoğu fightta totemlerimiz yanımızda oluyor gereksiz.,
    Toughness: PVP talenti
    Static Shock: %45 şansla ekstradan Lightning shield vuruyoruz bunu da alıyoruz
    Frozen Power: Frostband Weaponu kullanmadığımız için ve frost shockun rootunada ihtiyacımız olmuyor pve için. PVP talenti diyebiliriz.
    Seasoned Winds: Tamamen gereksiz bir talent hem PVP hem PVE için.
    Searing Flames : Searing totemin dps'i artıyor alıyoruz.
    Unleashed Rage: 8 expertise ve %10 atak gücü. Bunu da alıyoruz.
    Shamanistic Rage: Gereksiz olsada çoğu zaman ölmemek için iyi. Özellikle Mojordomo Fightında healerlara büyük kolaylık sağlıyor.
    Improved Lava Lash:Searing totem hedefte bir debufff stackliyor ve her stack için %20 hasar arttıryor. En fazla 5 stack. Lava Lash'ın hasarı %100 artıyor. Mutlaka alıyoruz.
    Mealstrom: En iyi shaman talenti. 5 şarjda heal spellerini, hex, CL ve LB yi instant yapıyor. Mutlaka alıyoruz.
    Feral Sprit: Mutlaka alıyoruz.

    Elemental Talenti:

    Acuity: Ekstra %3 crit. Mutlaka alınmalı.
    Concusion: LB nin damgeini %10 arttırıyor. Mutlaka alınmalı.
    Elemental Presicion. %3 damge buff ve spriti hit'e çeviriyor. Mutlaka olmasada alınması gereken bir talent bence.

    Genel hatları ile talentimiz bu şekilde. İsterseniz improved shield ve shamanistic rage talentinden 1 puan kısarak reverberationa verebilirsiniz. Daha çok interup gerektiren fightlar için (Alysrazor, Halfus, Chogall son phase) verilmesini tavsiye ediyorum.

    1-a Gliffler

    Gliff olarak pek fazla seçeneğimiz yok aslında.

    Main Gliffler
    [Glyph of Lava Lash] Mutlaka olmalı
    [Glyph of Stormstrike] Mutlaka olmalı
    [Glyph of Feral Spirit]
    [Glyph of Windfury Weapon]


    Son ikisi arasında ben windfuryi kullanıyorum. Feral Spirit sürekli açık kalmadığı için totelde Windfury daha çok dps yapacaktır. Fakat tamamen sizin insifiyatinize kalmış.

    Diğer glifflerden bize lazım olan ise lightning shield -GBC kurtarmış oluruz-. Bunu dışındakiler bize dps olarak pek bir şey katmazlar. Ama ben stoneclaw ve healing stream glifflerini alıyoru ekstra survivability için.
    b. Stats önceliği
    Hepimizin bildiği üzere enha shammyler ana stat olarak agilityi kullanırlar. Önceliğimiz her zaman bu. Bu nedenle ben yan statlar hakkında konuşacağım.

    Öncellikle ilk hedefimiz spell hit ve expertise'i caplemek. Spell hitimizin %17 [1742 (1639)] olması gerekiyor. Expertise'ımızın ise 26 [541 (451)] olması gerek.

    Bunları tamamladıktan sonra sıralama şöyle olacak

    Agi > Mastery > Crit >Haste

    Ama crit ve haste için hiç uğraşmayın. Tamamen gereksiz statlar bizim için. Yani yapabildğimiz kadar mastery stacklememiz lazım. Tüm haste ve criti mastery'e reforgelayın.

    c. Yetenek Öncelik sırası, rotasyon

    Belli bir rotasyonumuz yok şu an. Onun yerine bir öncelik sırası kullanıyorum. T12 bonu ile birlikte 2 tane öncelik sıramız oldu. Ayrıca rotasyonu yapmakta zorlanıyorsanız Enha Prio diye bir addon var. Ben ilk zamanlarımda kullanmıştım ama bazen saçmalıyordu kullanmıyorum. Alışmak için siz kullanabilirsiniz zira baya yardımı dokundu.
    T12 2 set bonusu için
    Searing Totem > Lava Lash > Storm Strike > Mealstrom 5 stackt LB > Unleash Elements buffı varsa Flame Shock > Unleash Elements >Earth Shock>Sprit Wolves
    T12 4 set bonusu için ise Strom Strike ile Lava Lash yer değiştirecek.

    Birde caster enhance değimiz bir olay var ki o bambaşka bir olay. Bunu yapmak için elmizde bir tane "EYE OF PURFİCTİON" itemi olması lazım ve diğer ratosyano göre oldukça zordur. GBC çok bağlıyızdır. Ama yapıldımı da -ki çok zor- dps i çok iyidir.

    AOE rotasyuna ise yapması uzun sürer. Adam gibi dps yapmak için AOE yapılcak boslarını canını 1milyon felan olması lazım.
    Yapcığımız şey basit aslında elimize bir caster silahı alacağız tüm moblara flameshock atacağımız bunu yaparken de sürekli fire nova kullanacağız.

    d.Gem ve Enchantlar

    Meta olarak kesinlikle bu başka alternatifimiz yok [Agile Shadowspirit Diamond]

    Red [Delicate Inferno Ruby]
    Yellow [Adept Ember Topaz]
    Blue [Glinting Demonseye] [Rigid Ocean Sapphire] son gemi pek fazla önermiyorum. Nasıl olsa reforge ile hit yapabiliyoruz. Gemlerde agi kullanmak daha mantıklı. Ayrıca her socket bonusunu olmak sorunda değilsiniz. Socket bonusun için mavi gem gerekiyorsa ve bonus olarak crit ve ya haste veriyorsa boşverin agi gemi takın.

    Enchantlar ise

    Head [Arcanum of the Ramkahen]
    Shoulders [Greater Inscription of Shattered Crystal]
    Cloak Enchant Cloak - Greater Critical Strike, Enchant Cloak - Major Agility
    Chest Enchant Chest - Peerless Stats
    Bracer Enchant Bracer - Agility, Enchant Bracer - Precision or Enchant Bracer - Greater Expertise if under cap.
    Gloves Enchant Gloves - Greater Mastery
    Belt [Ebonsteel Belt Buckle]
    Legs Dragonscale Leg Armor
    Boots Enchant Boots - Mastery or Enchant Boots - Major Agility
    MH Enchant Weapon - Landslide
    OH Enchant Weapon - Landslide
    Bu kısmı elitist jerks den kopyaladım itiraf ediyirorum.

    e.Totemler

    Burda totemlerin tek tek açıklamasını yapamayacağım ama kullanış şekilleri hakkında bir kaç detay vermek istiyorum. Öncelikle raid sırasında totemler raid setupına göre değişeceği için pek mutlaka koyun dediğimiz bir totem yok. -searing totemi saymıyorum o mutlaka olacak. Genellikle totemler çoğu buffla çakışacaktır. Totemlerinizi buna göre koymalıyız. Örneğin bir DK'nın horn of winter'ı varsa STR totem koymaya ihtiyaç yoktur. Bunun yerine Stoneskin totem koymak daha yararlı olacaktır. Yada resistence aura veye raidde başka shaman varsa resistence totem koymak yine saçma olacaktır. Bunun yerine tranquil mid totemini koymak bazı durumlarda (raid'in damage aldığı fightlar) hayat kurtarıcı olabilir. Totemleri koyduğum yerde ise çok dikkatli olmalıyız. Çünkü totemlerin belli bir etki alanı var ve gidip en köşede bir yere koyarsak olmaz. Örneğin Ragnaros fightında biz arkada Dps yapacağımız için genellikle raid'e uza kalırız. Bunun gibi fightlarda totemleri ortada bir yere koymak daha akıl karı olacaktır. Searing totemi yenilemeniz gerektiğinde sadece onu kullanırsın totemleriniz yine aynı yerde kalır. Bunun dışında diyeceğim fazla bir şey yok zira çok komplike bir şey değil bu olay. 7 yaşındaki bir çocuk bile yapabilir.

    Professionlar ise tamemen size kalmış. Ben jewelcrafting ve engineering kullanıyorum. Jewelcraftingden +87 agi bonusu geliyor. Engineeringden ise 10 saniyelik - 1dk cd- 480 agilitiy bonusu geliyor. Ayrıca pvp için de iyi. Ama her türlü profession işimize yarar.



    Not:Şimdilik bu kadar. Daha sonra editlemeyi bir kaç addon tavsiyesi BiS setup hatta belki pvp rehberi yapayı amaçlıyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.


    Eline sağlık, başlangıç için iyi bir rehber olmuş. elemental precision talenti yerine reverberation ve call of flame talentlerine verilebilirdi.. (ghost wolf castten 1 puan kısarak) sonuçta gearda hiç spirit yok.. 3 puana %3 dmgte çok düşük.. enhance shammy fight sırasında sık sık tıkanan bir rotasyona sahip.. reverberation shock süresini 1 sn kısalttıgı için tıkanmaları minimize edecektir.. ayrıca call of flame thrash runda epey işe yarayan bir talent.. flame shockların süresini uzatıp aoe dmg'i oldukça artırabiliyoruz.. önerim şöyle bir şey;

    http://www.wowhead.com/talent#hhGMZfIu0s0hRGo

    son olarak ufak bir düzeltme, JC +87 değil 81 agility veriyor.. birde ragnaros fightta arkada duruyoruz demişsin.. bildigim kadarıyle meleeler boss havuzunun dibinde (en önde) altında duruyor..




  • Doğru haklısın o telenti unutmuşum. Senin dediğin şeklinde yapmak daha mantıklı düzeltiyorum hemen.
  • Güçsüz yanlarını nasıl daha rahat kesebilecegimizide yazcakmısın güzel rehber
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedealer

    Güçsüz yanlarını nasıl daha rahat kesebilecegimizide yazcakmısın güzel rehber


    Şu an PVE bazında daha sonra PVP rehberide yapmayı düşünüyorum.
  • Rehber çok iyi olmuş. Canım acayip rehber çekti var ya. Druid rehberi hazırlayayım bari :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ToughGui

    teşekkürler eline sağlık. ben de rehber hazırlamayı isterim fakat wow community'deki türk oyuncuların genelinde araştırıp okuma alışkanlığı olmadığı için vaktimi boşa harcamak istemiyorum.


    Niye öyle diyorsun hocam, illa çıkar okuyacak birileri; ben okurum mesela...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hünerli

    Rehber çok iyi olmuş. Canım acayip rehber çekti var ya. Druid rehberi hazırlayayım bari :P


    Beklemedeyim

    Bu arada böyle rehber yapan arkdasların heveslerini kırmamak lazım hemen yararlanılacak birden diye birşey yok herzaman yardımcı olabilir oynayana oynamayanda bilgi edinmek amaclı okuyabilir benim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.