Şimdi Ara

En yakın arkadaşımın eski sevgilisi ile birbirimizi seviyoruz. Arkadaşıma bunu nasıl açıklarım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
18.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşın hala sevmeseydi belki olurdu da.Böyle bir durumda boşver gitsin.
  • benim arkadaşım aynısını yapsa bir daha suratına bakmazdım.senin gibi arkadaş olmaz olsun be abicim.kusura bakma ama empati kur biraz.
  • normalde bu konularda gayet güzel akılverici yorumlarda bulunurum ama bu saattede uğraşamayacağım.

    ve söylemeden geçemiyorum.

    bütün mahalle tren yapmış.! hani marjinal bizdik .?
  • Kısa ve öz bişeyler yazıcam arkadaşın eğer çok samimi yakın biri değilse kafana fazla takma ama eğer yakın arkadaşına yapıyosan bunu o zaman sen adam değilsin şunu unutma karı kız her zaman bulunur ama sağlam bir arkadaşı bu devirde bulamazsın.
  • ben başımdan geçen olayı anlatıyım.ben senin gözünden değil de arkadaşınla sevdiğin kızın gözünden yaşadım olayı.yani 2 tane çok yakın arkadaş kız arkadaşım vardı 8-9yıldır arkadaşlardı.3ümüzün de aileleri tanışıyordu ama görüşmüyoduk.sonra bigün bunlar ikisi birlikteyken biyerden telefonumu bulmuş mesaj attılar. öyle konuşmaya başladık sonra buluştuk falan 3ümüz.sonra bitanesiyle çıkmaya başladık(özet geçiyorum olaylar tabiki bu kadar basit değil).bikaç ay çıktık.ben onu sevmiyodum diğerinden hoşlanıyordum ama yine de onunla çıktım o beni seviyodu.sonra bikaç ay geçti.diğeri bigün telefonla mesajlaşırken bana açıldı,daha doğrusu ikimiz de birbirimize açıldık.yani sizin durmunuz gibi iki çok yakın arkadaş beni seviyordu.ben çıktığım kızdan ayrıldım diğer benim hoşlandığım kızın beni sevdiğini öğrenince. sonra bikaç ay sonra da hoşlandığım kızla çıkmaya başladım. sonra tabi diğeri(ilk çıktığım) elinde sonunda öğrendi.araları çok bozulmuştu. yani 10yıllık arkadaşları birbirinden ayırdım(biliyorum adilik yaptım). ama sonra ailesi öğrendi bişeyler yaşandı sonunda hoşlandığım kızla da ayrıldım yarım yıl sonra falan.sonra o başkasıyla çıkmaya başladı.benim sorunlarım vardı ayrıldığım için,ailem falan vb. sonra ilk çıktığım kız hala beni seviyodu. bende sorunlarım yüzünden destek olur diye onunla çıkmaya başladım sevmediğim halde.sonunda uzun bi süre sonra onunla da (tekrar)ayrıldık. sonuç:şuanda ikisiyle de konuşmuyorum.onların araları da eskisi gibi çok iyi.yani herşey geçici,bitiyo. hoşlandığımı söylediğime bakma deli gibi aşıktık ikimiz de birbirimize, ama işte biteceği varsa bitiyo ,engel olamıyosun.bu arada böyle özetle anlattığım gibi kısa bi sürede olan basit olaylar gibi gözükmüş olabilir. 3-4yıl içinde gerçekleşti bu olaylar. bana sorarsan sen yapmak istediğini yap,sonunda herşey olacağına varıyor.sen arkadaşının sevdiği kızla çıkarsın o seni terkeder ilerde çok aciz olduğun bi zamanda belki kimse yardım etmez o arkadaşın gelir yardım eder.yada tam tersi arkadaşının sevdiği diye kızla çıkmazsın arkadaşına da bişey söylemezsin.sonra arkadaşın o kızla çıkmaya başlar ilerde,sen de dımdızlak kalırsın.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 9 Aralık 2012; 4:34:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KIZ ESKİ SEVGİLİSİNİ KISKANDIRMAK İÇİN BUNU SÖYLÜYOR OLMASIN?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mfdemir

    ben başımdan geçen olayı anlatıyım.ben senin gözünden değil de arkadaşınla sevdiğin kızın gözünden yaşadım olayı.yani 2 tane çok yakın arkadaş kız arkadaşım vardı 8-9yıldır arkadaşlardı.3ümüzün de aileleri tanışıyordu ama görüşmüyoduk.sonra bigün bunlar ikisi birlikteyken biyerden telefonumu bulmuş mesaj attılar. öyle konuşmaya başladık sonra buluştuk falan 3ümüz.sonra bitanesiyle çıkmaya başladık(özet geçiyorum olaylar tabiki bu kadar basit değil).bikaç ay çıktık.ben onu sevmiyodum diğerinden hoşlanıyordum ama yine de onunla çıktım o beni seviyodu.sonra bikaç ay geçti.diğeri bigün telefonla mesajlaşırken bana açıldı,daha doğrusu ikimiz de birbirimize açıldık.yani sizin durmunuz gibi iki çok yakın arkadaş beni seviyordu.ben çıktığım kızdan ayrıldım diğer benim hoşlandığım kızın beni sevdiğini öğrenince. sonra bikaç ay sonra da hoşlandığım kızla çıkmaya başladım. sonra tabi diğeri(ilk çıktığım) elinde sonunda öğrendi.araları çok bozulmuştu. yani 10yıllık arkadaşları birbirinden ayırdım(biliyorum adilik yaptım). ama sonra ailesi öğrendi bişeyler yaşandı sonunda hoşlandığım kızla da ayrıldım yarım yıl sonra falan.sonra o başkasıyla çıkmaya başladı.benim sorunlarım vardı ayrıldığım için,ailem falan vb. sonra ilk çıktığım kız hala beni seviyodu. bende sorunlarım yüzünden destek olur diye onunla çıkmaya başladım sevmediğim halde.sonunda uzun bi süre sonra onunla da (tekrar)ayrıldık. sonuç:şuanda ikisiyle de konuşmuyorum.onların araları da eskisi gibi çok iyi.yani herşey geçici,bitiyo. hoşlandığımı söylediğime bakma deli gibi aşıktık ikimiz de birbirimize, ama işte biteceği varsa bitiyo ,engel olamıyosun.bu arada böyle özetle anlattığım gibi kısa bi sürede olan basit olaylar gibi gözükmüş olabilir. 3-4yıl içinde gerçekleşti bu olaylar. bana sorarsan sen yapmak istediğini yap,sonunda herşey olacağına varıyor.sen arkadaşının sevdiği kızla çıkarsın o seni terkeder ilerde çok aciz olduğun bi zamanda belki kimse yardım etmez o arkadaşın gelir yardım eder.yada tam tersi arkadaşının sevdiği diye kızla çıkmazsın arkadaşına da bişey söylemezsin.sonra arkadaşın o kızla çıkmaya başlar ilerde,sen de dımdızlak kalırsın.

    vay be yorumun için teşekkür ederim kardeşim. deneyeceğim içimdeki duyguya mani olamıyorum. Teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın için :)




  • Puu senin kalıbına ,dostunun sevgilisine yan gözle bak sonrada erkeğim diye gez ortalıkta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Momo-Oz

    Puu senin kalıbına ,dostunun sevgilisine yan gözle bak sonrada erkeğim diye gez ortalıkta

    ya arkadaşım çıktıkları zaman tanımıyordum üzerinden 3 yıl geçti öyle tanıdım kızı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavak-m

    yaş kaç onu söyle öyle cevap verelim

    20
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavak-m

    quote:

    Orijinalden alıntı: check_lord@hotmail.com

    quote:

    Orijinalden alıntı: kavak-m

    yaş kaç onu söyle öyle cevap verelim

    20

    20 ise arkadaşınla konuş ve kızla devam et derim

    hm arkadaşımı kırmayacak şekilde nasıl konuşayım bir akıl ver kardeş ya :(
  • ilk başta herşey güzel gelir, arkadaşın yerine kızı seçersin kız sana tekmeyi basınca kalırsın öyle aval aval.Kız milleyitine sakın güvenme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasinla kiz nasi ayrilmis bu da onemli arkadasin rahat biri mi sizin gecmisiniz ne bunlari yazarsan sana garanti bi cikis rotasi cizerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta en uyuz olduğum yaratık tipisin
  • En yakin arkadasim olmasa bile 8 yillik arkadasimin eski sevgilisi ile ciktim kizin amaci kiskandirmakti benimki de ellemek ikimiz de amacimiza ulastik olan arkadasima oldu tavsiyem yapmaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: check_lord@hotmail.com

    Bundan 1,5 yıl kadar önce arkadaşım bu kız ile çıkıyordu o zaman kızı görmemiştim ve tanımıyordum. 3 ay önce bu kız ile tanışmaya başladım, samimiliğimiz giderek arttı her şeyi beraber yapar olduk. Ben arkadaşımın eski sevgilisi ile o gözle bakmamaya çalışsam da kalbime dinletemedim ve ondan hoşlanmaya başladım ama bunu ona söylememeyi düşünüyordum.

    Aradan 2 ay geçtiğinde arkadaşımın eski sevgilisi beni sevdiğini söyledi. Bende onu çok seviyordum bu duruma çok sevindim ama en samimi arkadaşımın eski sevgilisi ve arkadaşım hala onu seviyor. Böyle bir durumda ikisini de kaybetmek istemiyorum :( Bunu arkadaşıma nasıl kırmadan söyleyebilirim beyler, lütfen yardımcı olun

    Böyle bir durum başından geçen arkadaşlar sonrasında nasıl oldu, iyi kötü yazabilirler mi? :)

    arkadaşım benim arkadaş grubumda yaşandı bu durum. senin durumundaki arkadaşla o kız herşeyi sakladı aylarca ve sonunda ortaya çıkınca hepimiz arkadaşlığımızı bitirdik. ki yıllarca yatakhanede birlikte yaşayıp büyüyen, kardeş dediğimiz 8 senelik adamdı bunu yapan. şimdi yaptığından pişman da olsa her şey için çok geç. benim gözümde böyle bir adam bitmiştir. saklamak en büyük yanlıştır. önerim gerçekten o kızı sevip sevmediğine emin ol. eğer eminsen bir şeyler yaşamadan önce git yakın arkadaşına anlat durumu. söyle ona de böyle böyle seviyorum kardeşim, sonradan öğrendim eski kız arkadaşın olduğunu vs. ama dediğim gibi önce arkadaşına anlat durumu. emin ol gerçekten sevdiğini görünce seni seven bir arkadaşın ses etmez. emin ol bu durum yaşandığında bizim eski arkadaş gelip anlatsaydı böyleyken böyle diye şuan arkadaşlığımız devam ederdi. eğer gerçekten sevdiğine emin değilsen de asla bulaşma bu işe, ne olursa olsun arkadaşlık sevgililikten daha kalıcı bir durumdur. hem de yaşın gençse hiç bulaşma derim




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.