Şimdi Ara

En ucuz faturasız paketler neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom veya sanal operatörlerden birine geçeceğim fakat yedek hattım için. Bazı gittiğim yerlerde sadece Türk Telekom internet çekiyor. O sebeple kullanacağım.

    Ne önerirsiniz? Maksat ucuz olsun, internet olsun. Dakika ve sms ihtiyacı yok.




  • Çok yüksek bir veri tüketimi ihtiyacı yoksa Türk telekomdan 3 aylık data paketi alınabilir. Yalnız sanırım bu tarifeler için hattı data hattı olarak kullanmak gerekiyor.


    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/mobil-wifi-30-gb-paketi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 2 Şubat 2023; 0:27:35 >
  • Data hattını telefonda kullanabiliyorsam sorun değil.

  • türkazmi T kullanıcısına yanıt
    Normal telefona takıp kullanılır dimi hocam bunlar? 24 ay taahhüt de biraz fazla ama bakalım.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    İş’te Mobil Wifi Tarifeleri

    1. Bu tarfeler, bireysel olmayan kamu data tarifeleri. Fakat kendimden örnek vermek gerekirse; bireysel Turkcell data hattımı, 24 ay taahhütlü, modemsiz, aylık 235 Lira ücretli olan "İş’te Mobil Wifi Tarifeleri 250GB" isimli Türk Telekom Mobil data tarifesine taşıdım. Taşıma işlemini bayiden değil de Türk Telekom Müdürlüğünden yaptım. Tarifelerin bireysel değil de kurumsal olmasına rağmen sadece kimliğim yeterli oldu. Ekstra bir belge istemediler. Hattım başvurudan 2 gün sonra açıldı.

    Tarifelerin Geçerlilik Kapsamından da kısaca bahsedeyim (Bu kısımda yazdıklarım, başvuru için gittiğim Türk Telekom Müdürlüğü çalışanı tarafından bana teyit edilmiştir); tarifelere benim gibi diğer operatörlerden hattınızı taşıyarak da geçiş yapabildiğiniz gibi, yeni hat alarak veya bireysel Türk Telekom hattınızla da bu tarifelere başvuru yapabilirsiniz. Fakat şunu da belirtmiş olayım; içeriden yani Türk Telekom hattınızla bu rarifelere geçiş yaparsanız tarife fiyatları bir miktar artıyor (net bilgiyi müdürlükten alabilirsiniz).

    2. Tarifelerin hiçbirinde aşım yok. Gerekirse bu tarifelere (İş’te Mobil Wifi Tarifeleri) özel olan 10gb veya 30gb ek paketler, kurumsal müşteri hizmetleri numarası olan 4445444 nolu numara aranmak suretiyle alınabiliyor. Ek paketler için tarife açıklaması ise şu; İlgili ek data paketi kapsamında 10GB ve 30GB data hakkı sunulacak olup, paket ücreti 10GB data paketinin fiyatı KDV ve ÖİV dâhil 15.30 TL ve 30GB data paketinin fiyatı. KDV ve ÖİV dâhil 40.80 TL'dir.

    3. İstenirse 24 ay, istenirse 12 ay taahhütle İş’te Mobil Wifi Tarifeleri alınabiliyor.

    4. İş’te Mobil Wifi Tarifelerinin taahhütlü ve taahhütsüz fiyat farkı, diğer operatörler de dahil olmak üzere baktığım tüm tarifelere nazaran çok düşük. O nedenle herhangi bir cayma durumunda cayma cezası daha düşük çıkacaktır.

    5. Tarife kapsamında kalan internet hakkını öğrenmek için; INTERNET yazıp 5555 'e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz. Bu servis, internet için 2 saat öncesinin kullanım bilgilerini içerir. 5555 numarasına gönderilen ve gelen SMS ücretsizdir.

    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/tarifeler?GroupName=%c4%b0%c5%9f%e2%80%99te%20Mobil%20Wifi%20Tarifeleri




  • türkazmi T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kurumsal olması sorun çıkarmazsa geçebilirim bakalım.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung Galaxy S21 telefonda internet için ikinci hat olarak bu hattı kullanıyorum. Tarifelerin 12 aylık olanları da var sayfada. Sayfadan "Paket ve Ücretlendirme" başlığı altında 12 aylık ve 24 aylık tarife ücretleri toplu halde gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkazmi -- 3 Şubat 2023; 19:29:2 >
  • Ben de aynı nedenle kullanacağım bakalım müdürlükte geçiş yapacaklar mı.

  • türkazmi T kullanıcısına yanıt

    Hocam interneti kullanmak için aktif olan simkartı değiştirmek mi gerekiyor yoksa ikisi aynı anda mı çalışıyor? Whatsapp mesela nasıl oluyor simkart değişince whatsappa mesaj geliyor mu?

  • Geçen sene geçtiğim gibi geri turkcelle dönmüştüm şimdi yine kendi başlığıma denk geldim :) Bu sefer turkcelle geçecek bir indirim yok faturasızda takılacağız bakalım taraftar paketi en uygun görünüyor sitede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.