Şimdi Ara

En sonunda 99 Model Opel Vectra alındı. Yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eveeet.. Bana göre biraz uzun araştırmalarımdan sonra :) Bir araba aldım arkadaşlar.

    Çift Hava yastığı, Klimalı, ABSli vs vs..
    1999 Opel Vectra 2.0 Uzay kasa diyorlar sanırım.. Ben aracı gördüm hem ustaya hemde servisine iyice kontrol ettirildi. Araç hor kullanılmamış ve üzerinde de BRC marka LPG takılı. Tabi beğenerek aldık ama insan beğendiği şeylerin kötü yönlerini görmezmiş der atalarımız :) bizde bazı yönlerini görmemişizdir eminim. Kimisi fazla yakar dedi, halbuki çoğu kişi ise ; 100 km de 10 LT falan gaz yakar yönünde görüş bildirdi.. Ama sanırım yakıt tüketimi neredeyse 1,6 ya yakın imiş.. Kimisi problemli çıkıyor çok fazla dedi.. Ben çevremdeki Opel kullanıcılarından çok şikayet duymadığım için güveniyorum aslında Opel'e birazda.. Ama tabi kötüsü de vardır. öyle duydum ben sizce nasıl arkadaşlar ? Ayrıca bu araçtan elinde bulunan ya da Opel Vectra kullanıcıları yorumlarını esirgemezlerse çok çok sevinirim.. Ben tabii ki öncelikle güvenlik amacıyla servisten onay alıp aldım, ve bunun yanında gerçekten içime sinerek severek aldım arabayı.. Sizlerden isteğim ise şu ;

    Objektif olursak aracın + ve - yönleri nelerdir sizce ? Şimdiden teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbowx35 -- 13 Aralık 2010; 17:08:10 >







  • Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de uzay kasa vectra almayı düşünüyorum, kaça aldınız aracı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engişdene

    Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de uzay kasa vectra almayı düşünüyorum, kaça aldınız aracı?


    Biz bir tanıdık sayesinde 13,800 e aldık aracı arkadaşım, temiz vectra rahat bulursun bence.. Ancak baktığım zaman ortalama fiyatlar 14,500 ile 16,000 arasında temiz bir araç için sanırım.
  • quote:

    Biz bir tanıdık sayesinde 13,800 e aldık aracı arkadaşım, temiz vectra rahat bulursun bence.. Ancak baktığım zaman ortalama fiyatlar 14,500 ile 16,000 arasında temiz bir araç için sanırım.

    Teşekkür ederim. Ben de bu işlerin içinde olan bir tanıdık vasıtası ile araştırıyorum, artık nasip.
  • Hayırlı olsun, diğer konuda 10 lt LPG yaktığını ben belirtmiştim. Araç temizse sizi gerçekten memnun eder. Fakat ölüsü de aynı oranda illallah ettirir. Temiz dediğinize göre, gerçekten hoşunuza gidecek bir tercih yapmışsınız. Eksi olan yönleri ise 11 yaşında bir araç olması dolayısıyla bazı yerlerin yıpranması olabilir. Kronik sorun olarak da EGR valfi var sanırım, fakat LPG'de sorun yapmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perikard
    . Kronik sorun olarak da EGR valfi var sanırım, fakat LPG'de sorun yapmıyor.



    Teşekkür ederim. Gerçekten benim içime sindi, alırken ben acemi olduğum için 15 senedir Opel kullanan kayınpederimi aracı ettik :) sanırım problemsiz araçları tanır :P bu arada bahsettiğiniz EGR valfi nedir ? mazur görün, çünkü ben pek fazla o motor olaylarından anlamam :) ilerleyen dönemde pişeriz artık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbowx35 -- 13 Aralık 2010; 19:05:08 >
  • milleti dinliceksen ohhooooo milletmi sürecek bak keyfine
  • Hayırlı olsun bir arkadaşımda var 2000 motor otomatik vites sanruf , dijital klima v.s bence çok güzel ve güvenilir bir araç , bir aralar alsam mı diye çok düşündüğüm araçardan biri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzman0042

    Hayırlı olsun bir arkadaşımda var 2000 motor otomatik vites sanruf , dijital klima v.s bence çok güzel ve güvenilir bir araç , bir aralar alsam mı diye çok düşündüğüm araçardan biri...

    +1 bende düşündüm ama clio rxt de karar kıldım.
  • Kalıplaşmış ve çok fazla problemi olmayan bir araç olduğu için sevindim açıkçası.. Aşırı araştırmamıştım, EGR valfi problemi nedir bilen var mı acaba ?
  • Hayırlı olsun hocam.
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Kmsi kaç ? gözümden kaçtı sanırım.

    1997 senesinde Opel Genel Müdürü değişti ve firma Almanya'da vw satışlarını yakalamak amacıyla araçlarında (bundan en çok nasiplenen vectra) kore üretimi parçalar kullanarak fiyat indirimine gitti. Başarı sağlayan firma hem daha fazla kar hemde daha yüksek satış rakamlarının yanında vw ile hedefler (halk arabası) doğrultusunda aynı kategoride yer aldı. Örnek olarak 96 model Vectralar emsallerinden daha iyi durumdadır, yalnız ve yalnız en önemli husus arabanın insan gibi binilmesinde yatar. Aracınız temizse, hor kullanılmamışsa, canınızı emanet edebileceğiniz bir arkadaşınız, aksi taktirde can ve cep düşmanınız olur.. İyi akşamlar dilerim.

    Noktalama Hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 13 Aralık 2010; 20:06:16 >
  • araç 99 model 120 bin km de temiz kullanılmış, bir arkadaşımın bilgisayarlı araçların çipleriyle oynandığı söylemi ile ona da baktırdık, bir problem çıkmadı. Araca 4 ay önce hem sıfır lastikler takılmış, hemde aküsü yenilenmiş, ayrıca tüm bakımları zamanında yapılmış ( triger vs ben tam anlayamıyorum daha :) )
  • Geç yanıt için özür dilerim, estağfurullah ne mazur görmesi, anlatmak görevimiz. EGR valfi yanmayan benzinin depoya geri dönmesini sağlayan bir parça. O dönemki Opel'lerde bizim kalitesiz yakıtımız yüzünden tıkanma yapıyordu, araç yolda giderken bir anda stop ediyordu. Ben de yaşadım bir kaç kez, temizlemek çözüm değilmiş ve yenisi de bir dünya paraydı. Fakat EGR'yi temizletip LPG taktırınca bu problem kalmadı, çünkü benzini az miktarda kullanıyor araç. Bu problemi yaşamamanız dileğiyle, keyifli sürüşler Zaten 1 hafta kullanın araçtan inmek istemeyeceksiniz.
  • Ben de öyle düşünüyorum :) bakalım hayırlısı, öyle bir sorun yaşamayız inşallahhhh :)
  • hayırlı olsun
  • hayırlo olsun
    bende 2001 model cdx 2,0 motor var otomatik 12 litre lpg tüketiyo şehir içi
    temiz ve bakımlıysa üzmez seni merak etme

    12 litre lpg tüketiyo şehir içi 1,6 olsaydı 10 litre yakardı 2litre farka değer
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbowx35

    quote:

    Orijinalden alıntı: Perikard
    . Kronik sorun olarak da EGR valfi var sanırım, fakat LPG'de sorun yapmıyor.



    Teşekkür ederim. Gerçekten benim içime sindi, alırken ben acemi olduğum için 15 senedir Opel kullanan kayınpederimi aracı ettik :) sanırım problemsiz araçları tanır :P bu arada bahsettiğiniz EGR valfi nedir ? mazur görün, çünkü ben pek fazla o motor olaylarından anlamam :) ilerleyen dönemde pişeriz artık :)


    4 yıl opelden cekmemın sebebı 2001 astra elegance,malum ülkemızdekı yakıtın COK KALITELI olmasında ötürü bu egr valfi tıkanıyor,ve kurum yapıyor
    100km den hızdan sonra ,çig benzın kokusu,asırı tıtreme ve 100den bazen 80 yuksek hıza cıkamama,rölanti halınde stop etmesi,90ların ford transiti gıbı tıtreme ,servıslerınde ılgısızlıgı,45 gunde bır cekmeköy gedızlerdeydım,valfi temızlet 45 gun sonra gene gel,fızık tedavıdeyız sankı hatırlamak ıstemedıgımız günler efendım,inankı her kontagı cevirişinizde acaba bugun arıza verır mı dıye dusunmek kabus,arabadan sogudum,umarım sızın basınıza gelmez.




  • o fiyata alınabilecek en kaliteli aracı almışsınız..
    opel servislerinden uzak durun özel servislerde işinizi halletmeye çalışın..
    hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.