Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
100.697
Cevap
615
Favori
4.051.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47734774477547764777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Amazing Spiderman 2

    7/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 8.5(Greater)
    Muazzam bir azim örneği.Mükemmel bir son biyografi türünde en iyi 10 arasına girecek kalitede izlemeden geçmeyin




    7.0(Ben Daniel)
    Kapitalizm işte anlatılan bu abd de olan adaletizlik çalışamayacak insanları çalışmaya daima mahkum etmesi garip bir dram aslında aynısı bizim burdakilerde yaşıyor ama gram tesiri olmuyor



    7.5(Muhteşem münazarılar)
    Denzel reis der surarım.Bilindik filmlerden biyografi türünde yine ilk 25 de olur.Filmde asıl anlatılmak istenenin öğrencilerin başarısı vs olmadığını sosyal içerikli mesajlarla siyahi insanların sorunlarını bir nebze göstermek için çekilidiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 18 Nisan 2017; 18:36:7 >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    http://www.imdb.com/title/tt1170358/

    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 18 Nisan 2017; 20:22:41 >




  • Kayıp Kız/Gone Girl

    http://www.imdb.com/title/tt2267998/

    5. evlilik yıl dönümleri yaklaşırken ortalıktan kaybolan kadın ve arkasından gelişen olaylar silsilesi.

    8/10






  • A Few Good Men (1992)

    Şu sıralar benim için yeni bişeyler olmadığından bu boşluğu eski! güzelliklerle değerlendirmeye devam ediyorum. Bu akşamın seçimi ise her biri benim için oyunculukta zirve veya oralara yakın olan muhteşem bir kadrodan Birkaç İyi Adam... Sinema tarihinin en muhteşem finallerinden birini tekrarlamak keyifliydi.
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0120737/

    7/10

    Bundan 15 yıl önce ilk yarım saatlik kısmını izleyip bıraktığım filmi bugün izledim. Bu tür fantastik işlere hep mesafeli durdum, çok az seyrettim. Filmin popüler olması, sık sık 'destansı' yorumlarını görmem sonucunda seriyi Hobbit'den başlayarak izlemeye karar verdim. Çekim yılına bakarak ilk film için olumsuz bir yorumum yok.








  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Son zamanlarda umutsuzluğa sürüklenen dünyada, böylesine rengarenk ve umut saçan bir müzikalle karşılamak beyazperdeye enerjiyi getirdi adeta. Hollywood bu tarz farklı işleri her alanda ödüllendiriyor. Çünkü sektör kendini git gide tekrarlayan çöplük haline getirdi. Aynı şekilde sessiz sinema örneği The Artist (2011) çokça beğenilmiş, yılların klişelerini ezip geçtiği için farklı bir pencereden el sallıyordu izleyenlere.

    Whiplash filmiyle dikkatleri üzerine çeken Damien Chazelle'in teknik anlamdaki başarısı takdire şayan. Açılış sahnesi plan sekansla; üstelik adeta karnaval havasında gelince, gidişatın da bu boyutta seyredeceğinin sinyalini verdi diyebiliriz. Prodüksiyon başarısı anlamında bu kadar geniş alanlara yayılan bir müzikal örneği gerçekten başarıyı da hak ettiğinin göstergesi niteliğinde. Özellikle sinematografinin getirdiği başarı, filmin romantizm kokan senaryosuyla pekiştirilince ortaya kartpostal niteliğinde görüntüler çıkartıyor. Hayatında cazdan başka bir şey düşünemeyen gelenecekçi erkeğin karşısına oyuncu olma umuduyla yanıp tutuşarak ajansları dolaşan kadın karakteri de oturtunca Hollywood'un düşler sokağı tam gaz ilerliyor. Filmin, adından da anımsanacağı üzere Los Angeles merkezinde dolaşan senaryosu belki de kendi içinde seyircinin yüzünde gülücükler açan bir klasikçiliğe itiyordu. Yozlaşmış ve cıvık hale gelmiş kadın erkek ilişkilerini unutturup yapışkan tesadüflerle birbirlerinden kopamayan, hayallerine doğru birbirlerine destek çıkan çiftin hikayesi de işlenince filmden alınan zevkin yanında insanı duygulandırmayı da başarıyor. Bu iki karakterin tek handikapı ise zaman.

    Müzikallere sıkça başvurmak yerine sadece iki karakterin çevresinde bu ritmi vermeye çalışması da filmi ayrı yere koyuyor. Tabii ki yansıttıkları bakımından asla bir Singin' in the Rain olamıyor. Fakat kurgusu içinde dört mevsime de ayrılan film, gerçekten de o mevsimler kadar farklı duyguları insanın bedeninde hissettirmeyi başarıyor.


    Sonlarına doğru gerçek bir hikayeyi gösterirlerken Seb's'in mekanında anlık olarak durup tam anlamıyla aslında hiç yaşanmamış olan Hollywood düşlerini tamamlıyor kendi içerisinde. Asıl hikayede ise birbirlerine kavuşamasalar bile aşklarını sımsıcak tutacak, yollarını çoktan ayırmış olan iki hayalperesti barındırıyor.



    8.5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 20 Nisan 2017; 18:45:55 >












  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0388154/

    7/10

    İrlanda iç savaşı sırasında geçen çok güzel bir hikaye, kesinlikle izlemeye değer. İki çocuk ve belfast'ta başlayan olaylar. Az bilinen iyi filmler kategorisine muhakkak girer.






  • Virtuosity (1995)

    Üfürükten teyyare bir film ama theme song hoşuma gitti :)

    https://www.youtube.com/watch?v=woPz10ZAawQ
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    2.İzleyişim.
    O kadar çok film izledim ama beni bu kadar etkileyen bir başka film daha izlemedim.Kim en iyi filmimi sorsa direk bu başyapıtı öneriyorum.Film listemin ilk sırasında ve sanırım uzun süre değişmeyecek

    10/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt0454876/

    7/10

    Bu tarz hayatta kalma temalı filmler hep ilgimi çekmiştir. Filmi beğendim fakat daha da iyi olabilirmiş.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rem0te

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    2.İzleyişim.
    O kadar çok film izledim ama beni bu kadar etkileyen bir başka film daha izlemedim.Kim en iyi filmimi sorsa direk bu başyapıtı öneriyorum.Film listemin ilk sırasında ve sanırım uzun süre değişmeyecek

    10/10


    Efsane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The 33



    Şili'de yaşanan maden faciasını anlatıyor. Böyle bir hikayeden kötü film çıkması imkansızdı. Birçok sahnede gözlerim doldu, gerçekten etkileyici olmuş.



    9/10

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47734774477547764777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.