Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (4774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
100.666
Cevap
615
Favori
4.049.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 47724773477447754776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Boyka: Undisputed IV (2016)

    5/10

    Film meşhur boyka serisine yeni bir şey kattımı diye merakımdan izlediğim bir film. Ne yazıkki ucuz doğu avrupa filmini aşamamış. Spoiler olmayacağı için söylüyorum gene hapishanelerden yeraltı dövüş işi vs. Bu arada ta 1970'lerde rocky'nin karısı filan aklına gelip tam iş bitmişken gaza gelip son yumruklarla işi bitirme olayını bunlar bol bulmuşlar. Ayrıca adam ne yumruk tekme yerse yesin en fazla baş parmağını sehpaya çarpmış kadar acı duyuyor sonra aynen devam.Neyse kısacası izlemeyip yapabilceğiniz çok şey bunu izlemenizden evladır tercih sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 15 Nisan 2017; 13:20:3 >




  • Geliş 10/8

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THE AUTOPSY OF JANE DOE

    Sonu ile ters köşe yapan, korku, gerilim türünde 2016 yapımı olan film. Beğendim. Korku filmi sevenler mutlaka izlesin. Üstelik emile hirsh de var

    7/10

    Devamı gelebilir bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FF8 8/10
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Herşeyiyle muhteşem,herşeyiyle mükemmel!

    8.6/10
  • Hızlı ve Öfkeli 8'i izledim. Gayet güzel ve aksiyonluydu. Çoğunlukla aksiyon ikinci yarısındaydı. Bebeğin uçaktan kaçırılma sahnesi de biraz komikti.
    Hızlı ve öfkeli 7 daha aksiyonlu ve güzeldi.
    8/10
    Sinemaya vereceğiniz paraya değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 16 Nisan 2017; 6:32:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fast And Furious.



    Cok fazla yazip cizmeme gerek yok.



    10/9 izleyin izlettirin kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    http://www.imdb.com/title/tt0325675/

    7/10

    Az bilinen efsane filmler kategorisine koymuştum ilk izlediğimde, bugün tekrar izledim fikrim değişmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmi dört -- 16 Nisan 2017; 16:5:17 >




  • The Amazing Spiderman 7/10



    Ister istemez Tobey Maguire/Kirsten Dunst olan filmlerle kıyaslıyorsunuz izlerken. Yeni Aunt May çok itici geldi, JK Simmons'un oynadığı karakter gibi bır komedi kaynağı da eksikti. Emma Stonelu sahneler de az

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moana

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Oldukça keyifli bir animasyon, Sürükleyici ve komik kesinlikle sıkmıyor. Küçük çocuğu olanlara, ailece izleyecek film arayanlara ve animasyon severlere kesinlikle tavsiye ederim




  • FF8. Muhteşem. Sinemada kesinlikle izleyin derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt6273998/

    3. film bence çok güzeldi. Belki buda güzel olmuştur dedim, olmadı. Rezalet açıkcası.

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    http://www.imdb.com/title/tt3783958/

    Öncelikle belirteyim 2 başrol oyuncusunu çok seviyorum. Oynadıkları her filmi seyrettim. Klişe bir hikayeye sahip ama kendini seyrettirdi. Müzikal sahneleride çok sevdim. Ryan Gosling ve Emma Stone un filmde olması dediğim gibi beni filme bağlayan temel faktör oldu. Romantik müzikal film sevenler için gayet güzel olmuş.




  • 20th Century Women



    10/6.5

    http://www.imdb.com/title/tt4385888
  • Fast and Furious 8. 7/10 sinemadan kalkmadan özellikle imax izleyin imkanınız varsa
  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız
    Baya iyi filmdi. James McAvoy yaşamış rolü. Biraz kopukluk vardı, konusu baya ilgi çekiciydi ancak sonlara doğru biraz sapıttı gibi.
    8/10




  • Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    7,1/10


    Gerçekten çok sevdiğim oyuncular olmasına karşın bu filmde biraz sönük buldum bu ikiliyi. Senaryoda bazı yerlerde kopuklar olsa da sıkmadan izlettirdi kendini. Filmin en iyi yanı aralara çok güzel replikler sıkıştırılmış olmasıydı. Ayrıca bana Midnight in Paris havasını hissettiren bir iki sahnesi de vardı ki çok hoşuma gitti.


    Split (2016)

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    7,5/10


    Az kişiyle sınırlı mekanda çekilen filmlere ayrı bir ilgim var ve bunun yanında oyunculukları güzel olup konusu da ilgi çekici ve sürükleyici olunca ortaya kaliteli bir film çıkmış. Ancak aklımda oluşan ve cevap alamadığım birçok soru da mevcut. Bu da filmin etkileyiciliğini bir tık aşağı düşürdü bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 17 Nisan 2017; 19:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Son zamanlarda izlerken en etkilendiğim, en beğendiğim 2. film oldu.. Başrollerinde En sevdiğim 2 oyuncunun oynamasi, özellikle Jennifer Lawrence'i çok çok sevmemin bi etkisi varmidir bilmem ama Filmi beğendim.. Aşk sevgi aksiyon gerilim herşeyden olmasi gerektiğince vardi ve dozundaydi bence.. KOSSKOOCAAAAA uzayda uzun uykuya yattiğinizi, Bi aksilik sonucu Uyanmaniz gereken zamandan Tam 90 Sene önce uyandiğinizi, bi gemide Yapayalniz kalip Herkesin uyanmasini TAM 90 Sene beklemek zorunda olduğunuzu, ve Hiç bi şekilde bi daha uzun uyku uyuyamayağinizi düşünün.. Bunun ne kadar katlanilamaz bir şey olduğunu Jim'in hareketleri düşünceleri çok çok iyi yansitti.. Sonrasinda verdiği kararlar ve sonuçlari... Filmin içeriğini oluşturan hikayede orda ilerlemeye başliyor işte..

    Filmin geneli itibariyle dengesinde ilerledi çok böyle siritan bişiy olmadi bence... Filmin finalinde hem biraz içim burkuldu hem üzüldüm hemde çok etkilendim.. O derece bi Finali var, Gerçekten çok iyiydi.. Aslinda dolayli yoldan da olsa Hepimizin hep istediği hayalini süslediği yaşamak istediği birşeyin olduğunu görmek Hem biraz üzücü şekilde hemde çok etkileyici şekilde gösterdiler.. Filmi geneli itibariyle veya Final bakimindan bu filmi ağir eleştirmek zaten Tamamiyle saçmalik, kimse kusura bakmasin ancak Zerre kadar kaale almam o insani.. Filmi beğenmeyebilirsin, senin film zevkine uymaz ona okey ama Film igrençti şöyleydi böyleydi diyenin ağzina kürekle vururum, ciddiyim..

    Lafi fazla uzatmayacağim.. Velhasilkelam Fragmana bakip aldanmayin, Fragmani film bittikten sonra bi baktimda neredeyse filmin üstünde bi gölge gibi duruyor, Alakasi yok deme noktasina dahi gelebilirim.. Sadece aksiyon filmi beklentisiyle izlemeyin.. Aşkta var sevgide var Aksiyonda var komedide var Herşeyden dediğim gibi birazcik var.. Finali ve son 10-15 Dakikasini çok beğendim.. Detaylariyla, verilen kararlariyla, Birazda duygusal bi Finaldi..

    Şahsen İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.. Öyle OHAAA ÇOK Harikaydi mükemmeldi Şahaserdi demezsiniz ama İzlediğinize Kesinlikle değecek bi film.. Üzerinden biraz zaman geçsin Tekrar izleyeceğim.. 8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 18 Nisan 2017; 14:57:59 >




  • Beyler son bir kaç sene içerisinde çıkan filmlerden hangilerini önerirsiniz? Pc'de film depolamam lazım yoksa gittiğim yerde internet yok canım sıkılacak
  • 
Sayfa: önceki 47724773477447754776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.