Şimdi Ara

EN SESSİZ MARKA BİLGİSAYAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: telkom1
    anakartıları kalitesiz olsa benim pc 17 sn de açılmaz koçum..............


    O özellik 8 senedir var.Adı suspend to ram.Sağlıklı olmadığından çok kullanılmıyor(gigabyte bx2000 ile görücüye çıkmıştı).





    Garanti için ise herhangi bir sigorta şirketine giderek kendin topladığın bilgisayarı sigortalayabilirsiniz.Maliyeti marka basılmış-aynı özellikteki toplama arasındaki farktan çok daha ekonomiktir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 8 Ağustos 2006; 0:45:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: telkom1

    AKIL VAR MANTIK VAR ŞÖYLE BİR OKUYUN BAKALIM TOPİCİ NE YAZIYOR..


    EN SESSİZ MARKA BİLGİSAYAR DİYOR.

    siz tutmuşsunuz adama özellikten bahsediyosunuz. NE ALAKASI VAR YAAAAAA! arçelik bilgisayar sessizmi ? sessiz!!!!!! konu kapanmıştır. ne karıştırıyonuz RAMI ANAKARTI herif size özelliği sormuyorki sessizlik arıyor.

    mantıklı cevap vermiyosunuz ondan sonra kavga cıktı oluyor. O KAVGAYI ÇIKARAN ŞAHISLARA VERİN BAKALIM ARÇELİK BİLGİSAYAR en lüksünden HANGİSİ KULLANMAM DİYE İTİRAZ EDECEK....!

    BOŞ KONUŞMAYIN BOŞŞŞŞŞ ARÇELİK BİLGİSAYAR KÖTÜ OLSA ADAMLAR 3 YIL GARANTİ VERMEZ TOPLAMA BİLGİSAYARDAN DAHA KALİTELİ DEMEKKİ 1 YIL FAZLADAN VERİYORLAR. SİZİN DÜZDÜRDÜĞÜNÜZ MAKİNELER 2 YILDAN SONRA GARANT BİTİNCE ADAMLAR YÜZÜNÜZE BAKMIYOR BE


    iyi de niye heyecan yapıyorsun güzel ardeşim sıcak başına mı vurdu




  • hp yada compq
  • Arkadaşlar, markalı pc dediklerinizin (Arçelik, exper, casper vs) toplama bilgisayarlardan üstün yanları yok.Pazarlama taktiğiyle satılan toplama pc bunlar.Hata yapıp almış olabilirsiniz, övmenizin bir anlamı yok.Burada bilgisayardan çok fazla anlamayan, bu işlere yeni bulaşmış arkadaşları uyarmak için söylüyoruz.Yoksa 1000 ytl'lik bilgisayara 1600 ytl verenler bizi ilgilendirmiyor.Ben fazla verir alırım derseniz kabul.Ama övmeniz boşa.

    Her özelliği karşılaştırarak alabilirsiniz ama markalı pclerde fiyatın yanında karşılaşılan görünmeyen şeyler var.Örneğin psu.Adamlar kâr yapmak için size markalı 350W psu yerine markasız dandik bir 350W(ölçümlerde 200-250W bile çıkabilir, etiketleri bilerek yanlış basarlar) Psu takacaklardır.Bunu yaparak 50-100 ytl kadar kâr yapacaklardır.Psu'nun önemini biliyorsunuz.Bilgisayarınızı upgrade ederken zorlanacaksınız.Çünkü power yetmeyecek, psu alacaksınız.Anakartta büyük ihtimalle ileri teknolojiyi desteklemeyecek(pahalı model alırsanız takabilirler).O da değişecek.Size büyük paralara malolacak.Sadece işlemciyi değiştirmek nerede, psu+işlemci+anakart değiştirmek nerede.200$ zarara uğratır sizi.Psunun sisteme vereceği zarar hariç.

    İlk çıktığı zamanlarda herkesi onboard ekran kartı için uyardım.Ne kadar performans olduğu anlaşıldı.Marka(!) pclerde çoğunlukla bu kullanılır.

    Marka pcden kastınız, Apple Comp. , Ibm, HP, Toshiba gibi olmalı.Bunlarda aradığınız güvenirlik daha yüksek olacaktır.En azından anlaşmalı olduğu parçalar kaliteli olacaktır(monitör, klavye, mouse, psu vs)


    Bu kadar iyi niyete ramen sizi uyaran kişilere hala benim arçelik bilgisayarım sizinkinden hızlı çalışır, nereden biliyorsun yavaş olduğunu derseniz artık sorun sizde demektir.Açın bir toptancı sayfasını, markalı(!) pcnin parçalarının fiyatlarını bulun, üzerine de parça başı yaklaşık 10-20 dolar kâr koyun, bakın.Suçlu sizi uyaran mı, yoksa size aynı malı pahalıya satan mı?




  • marka bilgisayarları sadece acemiler alır cünkü bilgisayarın markası olmaz

    adamlar ordan burdan topladıkları donanımla pc yapıp bize satıyor markasını basarak
  • hp ve ya ibm.Ben hp nin serverlarını çok gördüm.Üstünde xeon, 2 gb ram 250 hdd ve full fan olmasına rağmen hiç ses yapmıyordu.Adamlar ne kasa yapmış.Zaten o kasaları tek kişi kaldıramıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.