Şimdi Ara

en mantıklısı hangisi Digiturk? D-Smart? Tele-Dunya? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
37.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar forumda aradığımda bu konuyu bulabildim fakat tam olarak inceleme fırsatım olmadı olmayacak ta...aranızda d-smartın 39.90 lık kampanyasına katılan var mı?
    şu an ttnet'e aboneyim ancak allahtan taahhütlü değil d-smartın 2yıllık taahhütlü kampanyasında aile paketi + receiver ve 2yıllık internet bu fiyat dahilinde sunuluyor ve aktivasyon haricinde para alınmıyor...aslında maç izleyen birisiyim ancak lig tv paketleri şu an için biraz pahalı kaçtığından d-smart düşünüyorm bu arada buluduğum bölgede malesef kablolu yok:(..sorularıma gelirsek kampanya dahilinde verilen receiver goldmastermış bu receiver yine duyduğum kadarıyla tam verimli çalışmıyormuş bu konuda bilgi verebilir misiniz yani hangi anlamda olumsuzlukları var görüntü kanal geçişleri vs. vs.
    buna ek olarak evimde uydu tertibatı yok sanırım lnb + çanak + bağlatma 100liraya maloluyormuş..yalnız d-smarttaki adsl sağlayıcısı da smile adsl bununla ttnet arasındaki farklar neler?ayrıca telefon bağlantısına da gerek yokmuş..
    isteklerim tüm yerel kanalları net bir şekilde izleyeblmek bunun yanısıra karasal yayında olmayan ntvspor ve discovery, crime investigation tarzı kanalları izlemek ki vakit olsa gün boyu izleyebilirim..
    biliyorum biraz fazla uzun tuttum o yüzden affınıza sığınıyorum ancak şu an internet ve telefon aylık olarak bu kampanyayla hemen hemen aynı fiyat bu şartlar dahilinde önerileriniz nelerdir özellikle bu paketten yararlanan veya bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim saygılar...

    ÜSTTE YAZDIKLARIMI DİĞER BAŞLIKTA DA YAZMIŞTIM GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR..

    ancak yazdıklarıma ek olarak sunulan bu aile paketine discovery'nin 5kanalı da dahil mi? bu arada belgesel, sinema bunlar ii olur haricen görüntü kalitesinin mükemmel olmasına gerek yok şu an için tüplüye devam:)




  • ARKADAŞLAR EĞER KABLO TV BULUNDUĞUNUZ BÖLGEDE HİZMET VERİYORSA BANA ULAŞIN SADECE MÜŞTERİ NUMARANIZI YAZIN 10 İLE BAŞLAYAN... SİSTEMDEN İNCELEYİP GERİ DÖNÜŞ YAPABİLİRİM 5 GÜN İÇİN DE DE KABLONET VEYA TELEDÜNYA KURULUMUNUZU GERCEKLEŞTİREBİLİRİM......
    SD için:Set üstü kutu+kurulum+abonelik 12 ay 21 tl sonra ki ay 9,5 tl ödemeye devam edeceksiniz
    HD için: Set üstü kutu+kurulum+abonelik 12 ay 32 tl sonra ki ay 9,5 tl ödemeye devam edeceksiniz
  • SORU İPTAL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 24 Mart 2009; 20:04:44 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

    quote:

    Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
    bence kablolu olması en büyük eksisi.sonuçta en ufak yağmurda kablolunun gittiğini bilirim

    bu kablolu yayının dezavantajı değil avantajı. ben kablo tv kullanıyorum ve bunun yanında hotbird'e bakan bir çanağım var. en son yaklaşık 1 ay önce çok rüzgarlı ve yağmurlu bir hava vardı istanbul'da. benim çanak yerinden oynadı, forumda birçok konu açıldı yayın gitti diye ama Kablo TV'de yayında hiçbir sorun olmadı.


    Kesinlikle katiliyorum.Kablo en saglami benim digiturk iptal etme sebebim canak dönmesidir.zamaninda 3 haftada bir digiturk servisine o zamanin parasi ile 20 ytl veriyordum dedigim 6 yil önce . şimdi hotbird ve turksatta bakan 3 uydum var hepsi donmus durumda eger maç ile işim olmaz dersen ben belgesel seyrederim dersen kabloluda hem discovery hemde Nat Geo var digiturk te ikisi bir arada değildi tabi şimdiyi bilmiyorum.




  • kesinlikle d-smart bende ikiside var digitürk rezalet bişey hele kime sorsam ayrı ücret ödüyor resmen kazıklanmış duygusu ile karşı karşıya kalıyorsun geçen kapatmak istediğimi söylemek için aradım 55 tl olan faturamı 35 tl ye indireceğiz falan dediler sonuçta dt tuttuğunu öpüyor d-smart da en azından senede bir kere veriyorsun bir daha başın ağrımıyor
  • Normal olarak KabloTV bağlantımla,evdeki, 2 TV cihazınını besliyorum ve isteyen istediği kanalı izleyebiliyor.Zaten,DT veya DS'yi tercih etmeyişimin nedeni de bu...
    SORU:Teledünya aboneliğine(HD'li veya normal) geçince,bağlı TV cihazları,bağımsız olarak çalıştırılabilecek mi?
    Yanıtlarmısınız lütfen.Peşinen teşekkürleri
    i.k.
  • En uygunu Teledünyadır. Diğerlerinde Receivera kira veya bir sürü para vermen gerekir. Aylık aboneliği yine ödeyeceksin ayrıca HD yayın izlediğin için sana KAYMAK MÜŞTERİ muamelesi yapacaklar ve yüksek fiyat talep edecekler.

    D-Smart berbat, Digitürk sinema anlamında çok daha iyi ama o da HD yayın izlemek isteyen birine hitap etmez. Dizimax HD diye bir kanalı bile hala açamadılar. Dünyanın HD izlediği dizileri SD izletiyorlar.

    İllaki uyduya yöneleceksen HD olayına girişmeden digitürk 23,50 kampanya fiyatlı sinema paketi ile gir derim ama sinema izlemeyeceksen kablo TV'den şaşma. Yağmurda kablo tv gider diyorlar ama o kadar şiddetli yağmurda Digitürk'ün pintiliğinin ürünü 60'lık çanaklar da çaresiz kalıyor Türksat kendi çanağınız da etkilenebiliyor. Yağmur konusuna takıl ama çok fazla takılma. Ve unutmadan kablo tv alırsan kablo internet aboneliği alma ki Yağmurda TV giderse bir de üzerine internetsiz de kalmayasın aynı anda ve benim bir Cumartesi akşamı başlayıp Pazar akşamı geç saatlerde sona eren 24 saatlik işkencemin aynısını yaşamayasın. Hem internet hem tv gitmişti. Çok andım kablotv'cileri, takip eden gün de direk ADSL'e başvurdum. :)




  • Ben teledünya kullanıyorum. HD iki kanalı var ikisi de çok güzel NG belgeselleri oldukça iyi uzun süredir iki kanalı seyrediyorum desem yalan olmaz. Ayrıca 3 tane sinema kanalı var ama ben pek ilgilenmiyorum. Bir de yakında HD sinema kanalı açılacak sanırım.
  • bütün bu soygunculara inat bana en uygun geleni çatı antenidir
  • 9 Aydır Teledünya Kullanıyorum.. :)

    Birazda ben tecrübelerimi aktarıyım

    9 Ay önce aradım bi haftasonu gelip amcanın biri kurdu.. İşten pek anlamadığı belliydi, nedesem en iyisi bu diyip duruyordu.. Öncelikle hemen belirtiyim en iyisi gerçekten bu!!

    TD yi açıp kanalları izlemeye başlayınca görüntü ve ses kalitesinin hiçbirinin yanına bile yaklaşamadığını fark ediyorsunuz, ayrıca bi kaç arkadaş eski kablolu tv kesintilerinden bahsetmiş.. 9 ay boyunca bölgesel bir arızanın dışında hiç bir sıkıntı yaşamadım. Tabi ben ilk kullancılardan olduğum için az biraz cefa çekmem normal ama Teknik servisteki arkdaşlar oldukça iyi, direk recevira bağlanabiliyorlar sinyalleri ölçebiliyorlar..

    Bu arada evet TD nin 9,5 Tl olmasının yanı sıra size artı olarak kablolu tv hizmetini sunmayada devam ediyor yani içeriki oda da bi tv niz var ona da kablolu tv hattını taşıyım izleyebilirsiniz..

    Ben okadar memnun kaldım ki Superonline üzerinden sahip olduğum ADSL hattını kapattırdım ve hiç kullanmadığım halde ev telefonunda 180 tl sabit ödemekten kendimi kurtarıp uydu nete geçtim.

    Uydunet test sonucumda aşşağıda

     en mantıklısı hangisi Digiturk? D-Smart? Tele-Dunya?



    Neyse konuyu dağıtmayalım fazla

    TD dediğimiz sistemi açıp ilk izleme ye başladığım zaman 5. kanaldan sonra sıralamalar yer değiştirebilir ama hemen hemen şöle gidiyor.

    samanyolu tv, kanal 7, hilaltv, mehtap tv v.s. diye devam ediyor default olarak kanallar böyle gidiyor velhasıl kanalların yerlerini düzenlemek bir favori listesi oluşturarak mümkün... siz fav listenizi oluşturup onu seçtiğinizde bundan sonra kanal sıralaması sizin istediğiniz gibi olucak ve devletin kaliteli yayın organının bizlere zorla sunmaya çalıştığı kalitesiz, adaletsiz zorlama yayınlardan kurtulmuş olacaksınız.


    bide son bir şey daha,
    :) TD bu kadar zamandır benim gibi reklamını yapanı bulamamıştır heralde .. :)




  • d-smart derim
  • Verdiğin bilgiler için teşekkürler...
  • arkadaşlar geçemlerde td ye başvuru yaptım .Görüştüğüm kişi tv de modül varsa 210 milyonluk makinayı alama gerek olmadığını söyledi kuruluma gelen arkadaşların sadece şifre çözücü kart takmaları yeterli olacaktır dedi.Dün randevu için aradılar orda ki yetkili sadece kartla uygularsak güncelleme olmayacağından yeni kanalları izleyemezsin dediler yani bu 210 liralık makinayısatmak için bir bahanemi yoksa gerçekten öylemi bilen arkadaşlar varmı
  • bi ara aynı ikilem hatta üçlemde kaldığım için kararsız arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.Fiyat olarak Teledünya 24 aya yayıldığında bariz ucuz her açısından. D-smart ın star ve kanal d gibi 3-4 tane fazla HD kanalı var.Teledünya ayrıca sürekli yeni kanal ekliyo.D-smart ve Digitürk 24 ay üyelik taahütünde bulunuyo...Cihazın parasıyla beraber teledünyanın bi kaç katı.Yanlışım warsa biri düzeltsin.Ama spor tutkunuysanız pamuk eller cebe....
  • HİÇBİRİ tabi ki. Karasal yayın gibisi yok. Beleş yayının gözünü seveyim ntvspor da geldi artık. Zaten her maç internette yayınlanıyor 1000kpbs yayınlar var tv gibi aynı cillop otur izle ne bayılacan ayda 50 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Arkadaşlar yeminle söylüyorum Dijitürk aldım asla memnun degilim..Her yagmurda, şimşekte, karda görüntü gider, sinyal düşer...Servis 20 Lira almadan gelmez...Ugraş dur...Şimdi hava pırıl pırıl yemin ediyorum 10 gündür saat 23 oldumu şak diye yayın kesiliyor...Sinyal seviyesi düşüyor...Gece yarısı ı kanallarına boşa para veriyorum...Artık telefon açmaktan, servis çagırmaktan, dert anlatmaktan bıktım....Smartı bilmiyorum....ben 2 yıllık pakete girdim...15 ayda verdigim servis parası 80 Lira....para vermiyorum dersen gelmiyorlar....Süre bitiminde TELEDÜNYA BURAYA GELMİŞ OLURSA KABLOYU BAGLAYIP İŞİ BİTİRECEGİM...En temiz ve garantili...Sürprizler yok gibi...Eger baglanmamış olursa tek çanak parabol anten ve 5 LNB olan bir sistem kurup 5 uydudan yüzlerce yayın alacagım...Bir kez parasını verip ( 150 Lira...- 200 Lira...250 Lira...Toplam maliyeti...markaya göre degişiyor...) acısını unutacagım...Şimdilik düşüncem böyle...Bakalım daha 9 ayda kaç lira isteyecekler ?... AYLIK 9,9 lİRA FİYAT GÖSTERMELİK....HER ARIZADA SERVİS 20 LİRA ALMADAN GELMİYOR...YALAN DİYEN VARSA AVCILAR BAHADIR ELEKTRONİK E SORSUN ÖGRENSİNLER... SAAT 23, 10 YAYIN GİTTİ....YALAN SÖYLÜYORSAM UYDURUYORSAM DÜNYANIN EN ADİ İNSANI BEN OLAYIM...BU NE İŞ ? BİLMİYORUM....


    sana yalancı diyen bana da yalancı demesi gerekecek çünkü bu anlattıklarını bir bir yaşadım. digiturkten illallah gelmişti..

    zırt pırt bozulur yok rüzgardı yok kardı.. uzun süre gelmez.. gelirler yaparlar yaptık derler 20 lira 1 gün sonra yine bozulur yine çağırmaya kalkarsın servis ücreti iyi de kardeşim biz mi bozuyoruz daha dün para ödedik. biz anlamayız derler.. çanak ortak çanaktır sen çağırdın diye parayı senden alırlar enayi sensindir onların gözünde..

    iptal ettirdim kurtuldum.. sırf bu servis olayı yüzünden.. taktım normal uydu turksat mis gibi.. ne hikmetse bu sorunların hiç biri kendi çanağımızda olmuyor.. neden acaba :)

    digiturk servisleri sanırım bu yayınların gitmesi için güzel bir sistem geliştirmişler veya merkezden bir ayar yapılıyor bilemiyorum. bu kadar rezil bir durum görmedim ben açıkçası..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joedumars

    Digiturk'ten şaşmayacaksın arkadaş



  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;birazda bende tecrübeler var paylaşmak isterim;

    öncelikle digital tv işine teledünya ile başladım,philips lcd de conax modülle kullandım,tek kelimeyle mükemmeldi.bir daha böyle bir görüntüyle karşılaşmadım,sıradan sd bir kanalı bile seyretmek zevk veriyodu tv yi kapatasım gelmiyodu,ama bunda conax modül ve dolayısıyla ara bağlantı bir kablo kullanmamamın rolü büyük diye düşünüyorum,hele 3 tane hd kanal vardı onlardan bahsetmiyorum bile.gelelim şu ana aynı tv ye mecburiyetten gigitürk bağlattım,görüntü iğrenç...gittim altın scart aldım ama belki psikolojik biraz düzeldi gibi....eğer tv nizin özellikleri modül kullanmaya müsaitse hiç düşünmeyin ve teledünyaya abone olun ve bir conax modül alın görüntüye hayran kalacaksınız....tek doğacak sorununuz sinyal zayıflığı,onuda arıyosunuz bi günde gelip sinyal seviyesini yükseltiyolar...herkese saygılaR




  • Arkadaşlar Teledünya'nın verdiği hd box yanında hdmi kablo ilemi geliyor.?
  • digitürk kablodan daha iyi görüntü kalitesi varsa yeter bana
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.