Şimdi Ara

en iyi müzik dinlemek için telefon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
15.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YT kullanıcısına yanıt

    A52s 5g kablolu da iyi deniyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt

    Bir kaç marka denedim teknoloji marketlerde, ses kalitesi benim kulaklığım ile aynı geldi çoğunun. Yüksekk olarak samsung ve poco iyi gibiydi. Benim iphone 5'in ses yüksekliğinin yanından geçemedi hiç biri o ayrı. Amerika cihazı olduğu için benim iPhone bütün telefonlardan bariz fazla ses yüksekliği sağlıyor kulaklık çıkışında. Ona yakın birşey bulma umudum kalmadığı için fiyat/performans olarak dediğiniz modele karar kıldım. Sonra s20 fe gözüme çarptı. Ondan sipariş verdik bakalım. Benim iphone'da dinlediğim ses seviyesi diğer telefonların en yüksek ses seviyesine denk geliyor. Herhalde s20 pişman etmez diye düşünüyorum. Göreceğiz gelince.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YT kullanıcısına yanıt

    Muzik ve ses kalitesini test ettiğinde konuya yazarsan süper olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 11 pro Max


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt

    Bilmediğim için soruyorum bu tidal hifi nedir bir uygulama falan mı ? uygulama ise nereden temin edebiliriz ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Telefon yeni geldi (s20 fe), ilk önce şunu söyleyeyim, baseus'tan type-c'yi 3.5mm'ye çeviren bir aparat aldım. Telefon ile uyumsuz çıktı. 3.5 mm kulaklığı kullanmak için daha önce edindiğim lg dac'ı kullanmak zorunda kaldım. Lg dac ile ses kalitesi gayet iyiydi. Ses yüksekliği iphone 5 (benim iphone amerika çıkışlı, onu tekrar belirteyim) kadar değildi ama lg dac'a bir uzatma aparatı taktığınızda yüksek sesli moda geçiyor. O zaman biraz yüzümü güldürdü. Bozulmadan yeterli yükseklite ses aldım ama her yer kablo oldu. en iyisi bluetooth kulaklık bulmak olacak sanırım.

  • YT kullanıcısına yanıt

    Samsung'un giriş üstü tüm telefonların kulaklık ses kalitesi çok kötü deniyordu zaten ama bu yazdığından sonra tasdiklendi.. Ben seste kaliteye takıntılı biriyim, ekranın bile leş olmasına katlanırım bi şekilde ama Ses kalitesi hepsinin önünde geçiyor benim için, çünkü telefonda aktif şekilde çok fazla müzik dinliyorum.. Oraya dac, buraya aparat, şuraya çevirici v.b. falan bana göre boş işler, ki sende zaten kablodan şikayet etmişsin.. Bi yerden sonra aşırı çekilmez oluyor bi müzik dinleyeceksin diye eziyete, daha sonra da uğraşmamaya başlıyor insan..


    Sektör şu ses chipini LG'den bi örnek alamadılar yemin ediyorum deli olmamak elde değil.. Şu telefonların içerisinde dahili DAC ve kaliteli ses chipi eklemek hiç birinini işine gelmiyor.. LG yapardı o da battı gitti..


    TWS'lerde ki gecikme yüzünden TWS'lere de pek sıcak bakamıyorum.. En iyisi yine TypeC kaliteli bir kulaklık olacak galiba.. Markasını şuan hatırlamıyorum ama hem PC'De hemde Telefonlarda kullanılabilen dahili DAC'li typeC kulaklıklardan alacağim galiba.. Kablolunun verdiği ses kalitesine TWS'ler yetişemiyor, yetiştiği iddaa edilenler de zaten 2000 3000 TL şuan..


    Valla şu yazdığın yorum tam olarak aradığım yorumdu teşekkürler.





  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, bilgi paylaştıkça güzel. Lakin yanlış bilgi vermiş olmayayım, samsung'un ses kalitesi kötü demedim. Çünkü kendi sesini direkt kulaklık ile dinleyemedim henüz. Saçma olan nokta samsung s20 fe modelinin, ki bu model sanırım samsung'un orta üst bir modeli, type-c'den 3.5 mm'ye çeviren aparatı tanımaması. Yani adamlar kasıtlı olarak kendi ürününü aldırmaya zorluyor. Onun da ses kalitesi nasıl olur bilemiyorum bende olmadığı için. Kendi ürünü dediğim samsung'un kendi type-c - 3.5mm çevirici aparatı. Onu alıp denemeden bilemem ses kalitesini. Ama ses yüksekliği olarak genel bir düşüklük var telefonlarda, kulak sağlığı açısından sınırlama var sanırım. Benim şu an duyduğum ses lg'nin harici dac'ından gelen ses ve zaten bu cihaz ile alakalı başka başlıklar da var. Beğenilen bir fiyat/performans ürünüydü zamanında. Ama sana katıldığım nokta şu ki dac, aparat, kablo derken müzik dinleme keyfi eziyete dönüyor. Benim tek beklentim düzgün bir ses alabilmekti telefondan. En kötü type-c kulaklık alırım diyordum ama şikayetvar sitesinde birçok yorumda bahsedildiği üzere samsung'un bu modeli her type-c kulaklığı da kabul etmiyor. Şimdi sipariş verip type-c kulaklık alsam o da elimde patlayabilir. Şu an en mantıklı çözüm samsung'un kendi çevirici aparatını almak sanırım. Başka çözüm bulan yazarsa biz de bilgilenmiş oluruz.





  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Tidal'ı soruyorsanız bir uygulama, spotify gibi. İnternetten müzik dinleyebiliyorsunuz. Standart, hifi gibi ücrete göre değişen kalitede müzik dinlemenize yarayan hesap çeşitleri var. Tidal'ın hifi üyeliğini alırsanız daha yüksek kalitede kaynak sağlıyor size uygulama.

  • YT kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş, siz Türkçe'yi hangi öğretmenden öğrendiniz? En iyi müzik dinlemek için telefon diye bir cümle olur mu? Müzik dinlemek için en iyi telefon? yazmak çok mu zor? Bu nesil dijital mesajlaşma ile büyüdüğü için cümle kurmayı da bilmiyor. Çok yazık. Gerçekten acınası haldesiniz.

  • Başlıktaki ifade yanlış olsa da konuda birçok arkadaş tarafından yazılmış kıymetli bilgiler mevcut. Bilgi paylaşmak amacıyla yazıyoruz. Başlığı açan arkadaş bilememiş öyle ifade etmiş. Belki yabancıdır :)

  • ses'de htc diye biliyorum

  • eskiden nokia express müzik vardı o olsaydı al geç derdim D:

  • Samsung Galaxy A71 alabilirsin hoparlör anlamında iyi marka kullanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung s5610k.


    Edit: yalnız müzikleri hafıza kartı ile eklemek gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 17 Aralık 2021; 22:1:50 >
  • Samsung Galaxy A71 alabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDanışma kullanıcısına yanıt

    İyi miydi ki sesi?

  • müzik telefonu için açılan başlıkta Samsung Galaxy A71 gibi mono ses veren bir telefonu önermek nasıl bir saçmalıktır yahuı.


    millet uçmuş yahu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 31 Ocak 2022; 10:28:25 >
  • Lg gözü yaşlı bıraktı odyofilleri  


    Kulaklığı uzun süre kullanıyorum. Ancak kablosuz kulaklıkların şarj süresi bana ne yazık ki yetmiyor. Oyun ve müziklerdeki tepki süresi de cabası.


    s10e kullanıyorum, 3.5 mm jak vardı sonraki piyasaya çıkan cihazlarda yok maalesef.


    Konuya gelirsek, benim de önceliğim ses kalitesi olacak yeni telefon aldığımda fakat o converter'lar gerçekten sorunlu mu ?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.