Şimdi Ara

En iyi iPhone ile tanışın: iPhone 12 Pro Max (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • transverse T kullanıcısına yanıt
    Bu arada şunu da belirtmek gerek. Android üreticileri sadece tepe modelleri için ayrı 5G versiyonu üretip 200 dolar(!) fark koyarken Apple tüm modellerine ayırım yapmadan 5G getirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Bu arada şunu da belirtmek gerek. Android üreticileri sadece tepe modelleri için ayrı 5G versiyonu üretip 200 dolar(!) fark koyarken Apple tüm modellerine ayırım yapmadan 5G getirdi.

    Aynen öyle daha birçok özellik var böyle. İşlemci başta olmak üzere.

  • Çentik olmasa tasarım on numara. Ama 15bin verip bu mu alınır yoksa 8bin verip Android muadil bir Android mi tartışılır.

  • Lenovo 144hz koydu telefona. 1100 dolarlık telefonda 120hz bile yok. ve bu modeller yine yok satacak. ama gel gelelim apple logosu bu sene harika görünüyor. imkanı olan alsın derim.

  • termomuk kullanıcısına yanıt
    120 Hz bile? Sanki 240 Hz piyasa standardı olmuş da 120 Hz bile diyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 1.6 dan beri android kullanıcısıyım uygulamada geliştirdim . iPhone'nun kısıtlamaları yüzünden hiç tercih etmedim . Yalnız bu A14 bionic işlemcisinin performansı ve yapabildiklerini görünce heyecanlanıyorum. Apple tüm ekosistemini bu işlemci üzerinden çalıştıracak bilgisayar telefon tablet ayrımı olmadan aynı programi calistirabilecegiz . Maalesef android tarafında bunu başarabilen yok .

  • Elma kullanıcısına yanıt
    Geriye dönüş etkinliği... Bir başka biri de nostalji de diyebilir. Veya Steve Jobs'a vefa... Lakin buna rağmen (ülkemizde) pahalı olacak ve alanlar çok olacak...

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    evet bile diyorum. kıytırık çin malı telefonlarda dahi 120hz standart hale gelmeye başladı. samsung note20 ultrasında 120hz yer verdi. kendi adıma ne koyduğu umurumda bile değil. ancak piyasanın en pahalı telefonunu çıkarıp kullanıcılarını bu imkandan mahrum etmek bana mantıklı gelmiyor.

  • 120 hz ekranla geliyor pro max arkadaşlar burda belirtilmemiş

  • On siparis ve sevkiyat tarihiyle ilgili bilgilendirmenis yanlis lutfen duzeltin!!!

  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Samsung Note 20 Ultra’nin 120 Hz verebilmesi için telefonun çözünürlüğünü QHD’den FHD’ye düşürüyor. Yani yarım yamalak bir iş. Bir özelliği kullanabilmek için diğer özellikten kısılıyor. Bu Apple’ın mükemmelliyetçi politikasına tamamen ters bir durum. Bir özelliği yapıyorsan diğer özellik asla devre dışı kalamaz. Bunu video çekiminde de görüyoruz. 4K30 çekiminde EIS çalışabiliyorken 4K60’ta EIS kapatılıyor. Bir işi tam manasıyla yapma olayı yok Android’de. Şu an QHD’de 120 Hz ekranlı telefon sayısı bir elin parmak sayısını geçmiyor. Onu da geçtim oyun haricinde gereksiz bir özellik. Menü geçişlerinde ve günlük kullanımda 120 Hz pilimi daha hızlı tüketmekten başka ne işe yarayacak? Oyunlarda önemli bir konu ama orada da henüz destekleyen oyun yok. PUBG ve CODM destekleyeceklerini açıkladılar ama henüz onlar bile geçmedi. Desteklemesi de sorun değil asıl sorun böyle bir durumda deşarj süresi ne olacak? Hem 5G çipi hem QHD çözünürlük hem de 120 Hz olduğunu hesaba katınca günümüzün pil teknolojisi bu enerji tüketimine dayanabilecek kapasitede değil. Bu şartlarda oyun oynamak tam kapasitede bir pili yarım saatte yarı yarıya düşürür. Gittiğim internet kafade 120 Hz monitörler var. Oyunlarda harikalar yaratıyor ama 60 Hz telefona geçince bir eksikliğini hissetmiyorum. Menülerin ve internette gezinirken görüntülerin daha pürüzsüz kayması hiçbir işime yaramıyor. Sadece pil tüketimini hızlandırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 10 bit 4k hdr video , muhteşem bir ekran , muhteşem bir kamera paketi ve üstüne sana ne vaad ediyorsa hepsini en iyi optimizasyon ile verirken kimse gelipte 120 hz ekran nerde demesin.Kaç insan kullandıki 120 hz ekran.Ufak tefek şeylere takılıp kalmayın size ne sunuluyorsa onu araştırın okuyun.

  • Hala kocaman bir çentik var. Kaç nesildir iyileştiremediler.

  • Video ve görüntü kalitesi ne kadar yükselir ise kaplayacağı yer oranı ve onun da getireceği maliyet o kadar yükselecektir. Bu bir zengin telefonudur. Zaten bu kamera kalitesi ile iş yapıp para kazanmayacaksanız veya bu kameranın çekeceği kalitelede bir ürün görüntü uzmanlığınız yok ise sümüklü çocuklarınız veya kediniz köpeğiniz ve yediğiniz köy kahvaltısına kameranın kendisi bile güler. Yanlış anlamayın bunu size değil kaliteli ve son model bir telefon alıp hayatının değişeceğini sanan insanlara lafım. Bu telefona denk bir zekanız veya paranız yok ise almayın.

  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Dedikleriniz cok mantıklı ve yön verici. 12 pro max alacağim DJI’in fpv seti var tanitimda yapılan cihazı üstüne koyup cekim yapacağim hobi amacli kısmet olursa. 12 pro max’i uzunca bir süre değiştirmeyeceğim. Gittiği yere kadar. 17 bin diyorlar. Anormal bir durum ama yurtdisina girmek artik mantıklı olmadiği icin mecburen verip parçalanana kadar kullanacağim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla paranız paçanızdan akıyor ise her şeyi alabilir isteyebilir ve tüketebilirsiniz bu sizin zevkiniz. Hobi amaçlı alıyorsanız demek ki pahalı hobileriniz var, bütçeniz iyi ise dolar kuru da sizi ırgalamıyordur muhtemelen dolar ile maaş alıyorsunuzdur, bilemem artık. Ama mevcut seriyi üç dört model geriden takip edip de daha uygun fiyata ve her tür özelliğini de kullanarak gayet de mutlu mesut yaşayabilir insan. Dediğim gibi bunca üst maxsimum pro seviye bir telefon kullanmak için sizin de maximum pro bir işiniz vizyonunuz ve bütçeniz yeteneğiniz zekanız olması lazım. Kimse asgari ücretle nasıl alabilirim diye inleyip sızlanmasın telefonun kendisi, bana bir bak sen bana denk misin diye güler adama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 14 Ekim 2020; 12:12:42 >
  • Huawei yi bir araştır istersen.

  • Bazı arkadaşlar , Apple 'ın cep telefonu yerine televizyon ürettiklerini düşünüp " Aaaa 120Hz neden gelmedi?" diye yaygara yapıyorlar . Arkadaşlar, bu bir telefon , televizyon değil !

    Ekran tazeleme hızı teknolojisi yeterice iyileştiğinde Apple zaten en güzel haliyle yüksek tazeleme hızlı ekranları kullanacaktır ; batarya/performans oranını düşünerek elbette.

  • bi baktım şöyle, demeden edemeyeceğim: neredeyse çöp. sırf 5G ve ekran için "neredeyse", ki 5G de zaten yeni tepe telefonların hepsinde var, ekran da daha çok tercih meselesi

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.