Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lordert Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
967
Cevap
31
Favori
179.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt

    Bende görünce sizin mesajı siteye girdim ama siz galiba yazıyı yanlış anlamışsınız. Aşdağıdaki gibi yazıyor, anlaşılacağı gibi. Daha önce herhangi bir iptv satıcısından iptv almamış kullanmamış diyor. Siz bundan yeni kişiler derken ne anladınız ne yorumladınız bilmem ama, benim okuduğum kadarıyla iptv ile ilginiz alakanız olmadıysa deneyiminiz yoksa satış yapmıyoruz diyor. Biz yeni müşteri almıyoruz demiyor.


    Yazı aşağıda belli. Bu adamlar ben de dahil o kadar eski kullanıcıyı reklam için mi kiraladı yani???? Saçma saçma yorum yapıyorsunuz!!!


    DAHA ÖNCE HERHANGI BİR SATICIDAN IPTV ALMAMIŞ / KULLANMAMIŞ DENEYİMSİZ KİŞİLERE SATIŞ YAPMIYORUZ, YAPMAK İSTEMİYORUZ! (SEBEP SORMAYIN, ISRARCI OLMAYIN!)

    EĞER SATIN ALIP ÖDERSENİZ VE FARKEDERSEK GERİ İADE YAPMIYORUZ!

    --------------

    HELLO WELCOME VISITOR! WE ARE ONLINE NOW LETS TALK!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 22 Ekim 2023; 21:50:49 >
  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Ben yanlış yazmışım evet. Aynen dediğiniz gibi yazıyor ve evet aynen dedikleri gibi biri olduğum için tercih edemiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen mesajlara topluca burada cevaplıyorum.


    Arkadaşlar hafta sonu 24mbit internet donmasız takılmasız kararmasız izlenmiştir. Sonunda çileden çıkmadan sorun yaşamadan izlenmiştir Derbi bile sorunsuzdu. Gönül rahatlığıyla deneyimlediğime istinaden ben de artık tavsiye edebilirim.


    Satın alacak arkadaşlar düşünmeden alabilirler.

  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Adamlar değişik, üye oldum aktive ettiler , ödeme yaptım . chattan ödeme yaptığımı söyledim sipariş vermelisin deyip hala anlamadıysan başka yerden al dedi elman. sonra gönderdiğim miktardan 25 kesip geri yolladı . bu işin bir de racon kısmı var herhalde .. enteresan

  • archieduke kullanıcısına yanıt

    bu işin ilmi mi var hocam ? ben para verip alamadım onlardan paramı geriiade ettiler

  • erzikiranli E kullanıcısına yanıt

    Başkası olsa para çoktan gitmişti :) Bu güven verici bir durum.

  • Arkadaşlar selamlar, lg ve samsung tvler için smartes pro uygulamasını kullanıyorum ancak altyazı aktif edilemiyor biliyorsunuz. Siz tv de hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erzikiranli E kullanıcısına yanıt

    ne dediğinizi malesef anlayamadım. İlmi kitabı vs nedir ne değildir? Paranı geri iade ettilerse sorun nedir millet diğerlerinde iade var diyip iade etmediklerini dolandırıldıklarını söylüyorlar :)

  • 1 yıldır kullanıyorum, 24 mbit 50 ve 100, 1 yıl içinde net hızım bu şekilde ilerledi ama 24de dahi sorunsuz izleyebiliyordum. Maçlar müthiş ama ekstra olarak bütün platformlari koymuşlar, sürekli güncelleniyor, günlük içerik güncellemesi yapıyorlar. 300 bini aşkın içerik var, kullanıcı panelleri var istemediğim şeyleri kaldırıp ekleyebiliyorum. Telegramdan satış yapıyorlar siteleri yok gerek duymuyoruz diyorlar. Şiddetle tavsiye ederim ama çok da yayılmasını istemem. Özelden yazana adresi veririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem.ir07 -- 26 Ekim 2023; 5:4:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iptvboxpro yu, smart tv üzerinden IPTVSmartersPro ile izleyebiliyor muyuz? samsun veya lg tv üzerinden iptvboxpro izleyen varsa bu konuda bilgilendirebilir mi rica etsek.

  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt

    Hocam o programdan uzak durun çünkğ üyelik bilgileri çalıyorlar. Benim ve kuzenimin bilgileri çalındı o program ile 3 yıl gibi önceydi galiba android versiyonunda sonra aynı anda iki yerden açıldı göründüğü için hesabım banlanmıştı. O gün bu gündür ifrit olurum o programa.

  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt

    Özelden yazmışsın da hocam ben samsung SETIPTV ile samsung tv de izliyorum. Abime aldık ona lg de SSIPTV üzerine kurdular.

  • setiptv ücretli diye biliyorum yanılıyor muyum?

  • hackerbilgincan H kullanıcısına yanıt

    hocam milyonlarca kişi kullanıyor dünyanın en çok kullanılan yazılımı ne yapçaklar senin üyeliğini çalıp? zaten ellerinde zibilyon tane üyelik bilgileri varken mantıklı mı sence?

  • SORU : "milyonlarca kişi kullanıyor dünyanın en çok kullanılan yazılımı ne yapçaklar senin üyeliğini çalıp? zaten ellerinde zibilyon tane üyelik bilgileri varken mantıklı mı sence?"


    CEVAP : Şimdi olan durumlar ile gidelim. Bu programın menşeinin TÜRKİYE olduğunu var sayalım. Bu adam TR ve çevre ülkelerdeki yayınları uydu aracılığıyka aldığını ve buraya kadar her şeyin sorunsuz olduğunu varsayalım. Peki Türkiye ve çevre ülkelerdeki yayınları aldı... Ya Uzak ülkelerdeki yayınları nasıl olacak? Programda kuruguladığı tetitkleyici sayesinde ben yayını açtığımda benim üzerimde login sırasında girdiğim bilgilerin kopyasını kendi serverlerine copy eden program yayınlarım açıkken ve program aktiflen kesinlikle benim üyelik bilgilerime bulaşmıyor ama üyelik pasif / stanby yada tam anlamıyla çalıştırılmıyorsa o anda başlıyor backup re-stream olarak listelenen kanal için kayanak listesine ve kullanılmaya başlıyor.


    Peki bu adam ne yapacak ne işine yarayacak? : İşte piyasada bedava iptv diyerek satılan yok zurtline yok zartline yok zexstar vs vs diye satılan uydu cihazlarının üreticileriyle anlaşıp onlara ücretsiz hizmet verebilsin diye belli bir fiyattan yayın imkanı sağlıyorlar. Kullanıcılar A'dan Z'ye ülkelerin kanalalrına sahip olduğu ve backuplu (birden çok kullanıcı bilgisine sahip oldukları) için rahat rahat yapabiliyorlar.


    Hatta benim olayım patlak verdiği sırada iptvworld formunda da bu durum sansasyon gibi düştüydü de bir süre sonra bir şekilde sildirdiler yorumu vs.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleconus -- 27 Ekim 2023; 12:46:44 >




  • eleconus E kullanıcısına yanıt

    başkasına verdiğim cevaba sen niye atlıyon avukatımısın? önce bir seviyeli ol. tipler mipler hayırdır birader?

    Arkadaş program hakkında fikrini söylemiş, bende bu fikri mantıklı bulmadığımı belirtmişim. küfür yok hakaret yok. var mı bi sorun? hayır yani seni niye gerdi bu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 27 Ekim 2023; 2:22:1 >
  • CeNTiLMeN C kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsun kusura bakma ben gönderdiğin mesajın cevabında bana yönelttin sandım telefonda pek belli olmuyor. Düzeltiyorum mesajımı da.


    En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.