Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
746
Cevap
30
Favori
158.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Hocam bu firma kadar adi ve namussuz bir ip tv firmasi yok. Yalan dolan, bide ukala adamlar. Uzak durun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Arkadaşa güvenip siteyle temasa geçtim, keşke hiç bulasmasaydim bunlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım bence bu firmayı hiç savunmayın. Gerekte yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilim70 kullanıcısına yanıt

    Kardeş sen 1 mesajda iş yazı yazmasını bilmiyormusun tabiri caiz ise kuyruğu yanmış gibi gelmişin bana çatmamıdır derdin nedir anlamaya çalışalım bakalım. Ne oldu kardeş sana gelip beni böyle işten dönmüşüm mesai bitmiş ne oluyor diye baktığımda alevli alevli ithamlık ettiğin beni sorumlu tuttuğun?


    Bana güvendin de hangi dağlarına kar yağdı saçma saçma sapan lafla ediyorsun! Ne oldu seni dolandırdılar mı, kafana silahmı dayadılar, böbreğinimi çaldılar yoksa sıkıştırıp seni kenarda dövdüler mi???


    Bunları yaptılarsa seninle onların arasındadır benimle işin nedir? Sırf ben kullanmıyorum burada başka kullananların bir sürü yorumu mevcut var. Ayrıca ben müşteriyim müşterisi olduğum ve memnun olduğum firmadan memnuniyetimi dile getiren DENEYİM VE YORUMLARIMI bu forum sayfasında paylaşıyorum her fikri olan kişi gibi.


    Benim deneyimim ve tecrübemi paylaşmam sana ve diğer forum ziyaretçilerine fikir vermesi amacıyladır, sen de bu bilgiyle gider bir tecrübe yaşarsın yaşamazsın sende varsa tecrübelerini burada benim gibi bir şekilde YAZARAK İFADE EDERSİN!


    Kimsenin avukatı değilim savunayım, şirketin sahibi değilim iletişim merciniz ben olayım, satıcının reklamcısı da değilim bu zamana kadar bu forumda kimsenin reklamını yapmadım ki onları yapayım.

    Oldukça açık bir TÜRKÇE ifade ile anlattım umarım anlamışsındır.





  • @Ekreizze hocam sakin ol bu kadar kızmana gerek yok biz seni tanıyoruz merak etme. Sağolasın iyi ve yerinde paylaşımlarından faydalandığım şeyler olmuştur. Özellikle şu kupon kıyağını asla unutmam :)) Bu arada bahsettiğin ayakkabılardan bende aldım en son havadisi de burada bu şekilde haberdar edeyim, hakikaten efsaneymiş.


    Öte yandan @bilim70 kardeş sen Ekreizze hocamı tanımadığın içinmidir bilmem ama çok yanlış bir şekilde itham edeceğin son dan sonraki adamdır diyeyim. Hep fayda sağlayacak işler yapmayı tercih eder kendisini 3-4 yıl kadar tanırım forumdan.


    Her koyun kendi bacağından asılır. Senin konun nedir bilmem ama varsa bir iyi yada kötü deneyimin birilerini mesul tutmadan yazarsın forumda deneyimlerini bu kadar!

  • Ekreizze kullanıcısına yanıt

    senin mesajını alıntılayan sana laf atan mı oldu madem reklam yapmıyorsun niye gocunasın anlamadım bu birincisi ikincisi yayın bende kullandım bir sorun olduğunda sitedeki adam ana avrat küfür ediyor bilgi almak isteyenlere keza aynı muamele dogru diyorsun bura bilgi paylasım yeri bende bir biilgi paylasıyorum sen memnuniyetini paylasınca sorun yok bir memnuniyetsizligimizi paylasınca mı sorun tekar diyorum alacak varsa almasın bu benim fikrim beni bağlar ha inanmayan varsa acsın siteyi bir kac soru sorsun adam nasıl küfür ediyor baksın

  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

    Arkadaş sizde mi bir fosforsuzluk , glikoz eksikliği var yoksa ben mi dünyaya başka bakıyorum. Hakikaten reçetenizdeki ilaçların ismini söyleyin benim doktora bende aynılarını yazdıracam neyin kafasını yaşıyonuz ne içiyorsunuz, ne kullanıyorsunuz müptezel modda ciddi meraktayım.


    @tarum_58 bak bakalım benim mesajın üzerinde kimler ne diyaloğa girmiş görme sorununa güzel bir göz doktoru öneririm. Sanki benden alıyorsunuz...


    Hakikaten adamın neden sövdüğünü çok iyi anlayıp hak da vermiyor değilim artık hakikaten yerine cuk diye oturuyor anlaşılan.

    BEN GOCUNMAM NİYE GOCUNAYIM? Site benim değil konu benim değil ben müşterisi olduğum kişi hakkında aldığım hizmet hakkında memnun kaldığımı bildirdim.


    Beni etiketlemeden benim mesajıma cevaben vermeden yazmadan ne bok yiyorsanız yiyin arkadaşım artık dedirtiyorsunuz AQ!! Demeyim diyorumda dedirtiyorsunuz artık. Beni etiketlersen bana laf atmış bana cevap vermi hakkı doğurmuş olursunuz fosforu, glikozu eksik şahıslar!!


    Varsa sıkıntın, memnuniyeitn yaz ortaya yaz gocunan kendisine mesuldür. ANLADIN MI, ANLADINIZ MI?


    YA SABIR YA SELAMET! NE DİVANELER VAR MEMLEKETTE!





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.