Şimdi Ara

En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
747
Cevap
31
Favori
158.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engincan12 E kullanıcısına yanıt

    @engincan12 kardeşim çok sağol dediğin gibi bir harfin büyük yazıldığını gözden kaçırmışım düzeltince herşey düzeldi.bu bilgiyide bilmeyenlere aktarmış olalım.

  • gone60 G kullanıcısına yanıt

    Sitesinde sadece tek kullanıcılık paketler olduğu için 2 kullanıcılı paket var mı diye sorup ardından küfür yiyorum bunun dediklerinizle ne alakası var? İPTV ilk defa kullanmıyorum ama ilk defa paket hakkında gerekli bir bilgi vermemek için canlıdan küfür ederek banlayan bir zihniyet görüyorum. İyi ki de böyle olmuş böyle bir zihniyete para kazandırmak istemezdim.

  • Bu adamlar baya bı uyanık maç varken test olmaz diyor önemli olan maç varken bakmak yoksa pazartesi ne kasacak dümdüz izler aldanırsın donma kasma yok diye ahhh ulan ahhh varmı maçlarda donma olmayan server bizde alalım
  • PARS_06 kullanıcısına yanıt

    @PARS_06 görünene göre tek uyanık sensin dostum. Seninde dediğin gibi sen maç için alıyorken sana beleşe verdikten sonra bu adamlar ne satacak ne kazanacak? Ben kullanıcıyım buradaki diğer kullanıcıları gibi oldukça da iyi hizmet alıyorum sülalemde 4 aile abonesi. Yiğidi öldür hakkını yeme adamlar ayrıca 1 haftalık paket satıyorlar ödersin alırsın test edersin. Bende tüccarım hizmet satıyorum benzer durumlarda böyle müşteirnin cin fikirliğini görünce hiç hoş hissetmiyorum.

  • Deli olacağım ya hakikaten arkadaş benim kuzen 3 mü 4 yıldır bu adamlardan kullanıyormuş benin tabi ne yalan söyleyeyim orijinalde orijinal diyordum ama artık benimde bütçe buraya kadar. Kuzene sordum nereden alıyordun ediyordun diye bana da alalım dedim sana vermezler dedi. Ben de ti geçiyor sanıyorum adam. İnatlaşınca karton sigarasına iddiaya girdik. Gittim bana daha önce kullanmamışım diye satış yapmadı. VPN ile girdim fark etti engelledi küfür de etti. Adama diyorum almak istiyorum bana küfür ederek daha önce kullanmamışlara satmıyorum anlamıyor musun diyor. Kardeşim anamızın karnından bu bilgi donanım ile çıkmadık ya sende öyle kesin kullanmadan nasıl öğreneceğim. Madem kullanacağım en iyisini kullanmak istiyorum. Banladılar cihazlarımı iplerimi kuzenden rica ettim kuzen biliyordum zaten bu kuralı o yüzden alamasın dedim dedi! Birde iddia karton sigarasını istedi. Daha öncesinde iş yerinden bir arkadaşına almak istemişler benim yaşadığımı aynısını yaşamışlar. Kuzen şimdi arası soğusun gidip etme haftaya ben kendi aboneliğim üzerinden sana alırım dedi. Sinirlerim tepemde ne saçma bir durum sen nasıl satıcısın arkadaş ciddi ciddi sinirimi telefondan yastıktan cam çerçeve döküp alasım var. Hem küfür yedim hem satın alamadım hem 1 hafta bekleyeceğim hem de 1 karton sigara iddiada kaybettim.


    Daha önce kullanmamışsanız hiç zorlamayın sinirlerinizi de bozmayın. Papara nedir bu arada bilmiyorum ondan ödeme alıyormuş. Millet çil-çil para gönderin iban yada kredi kartı satış der bunlar papara diye bir şey diyorlar.





  • gone60 G kullanıcısına yanıt

    Ya kardeşim maç olmadığı zaman tabi donmaz hangi ip TV kullanıyorsunuz acaba madem kefilsiniz biz de alalım

  • PARS_06 kullanıcısına yanıt

    Neyin yenine olacağım kardeşim ben sorun yaşamıyorum problem yok kaç senelik siteni üyesiyim hadi beni geçtin kaç tane daha benzer yüzbaı binbaşı vb eski üyeler var. Sen belli ucuz etin yahnisi vermişsin ucuza parayı çıkmışsın ayaza. iptvboxpro kullanıyorum sorunda yaşamıyorum.

  • gone60 G kullanıcısına yanıt

    bugun deneme yayını alayım dedim bana haftalık alcaksın dediler. Bir baktım fiyatına aylık ile arada 80tl var. Dedim ne alaka bu iyi söğüşlüyosunuz falan dedim geçtim. Ana avrat sövdüler bana sonrada engellediler. Söğüş falan dedim tamam ama ana avrat sövmeye ne gerek vardı ? Mükemmelde olsa daha burayı ne alırım ne aldırırım

  • IPTVBOXPRO almayın aldırmayın reklam yapanlara da inanmayın kalitesiz yayın kufur içerikli mesajlasma sonra paranız bosa gider

  • darkwood0 kullanıcısına yanıt

    Kardeşim paranızı boşa harcamayın ben hepsine baktım hele biri varki hem parasını almış hemde adama küfür etmiş uğraşmayın yok yere bunlara para kaptırmayın

  • Maç günü test yayını olmaz diyo kelleci olan maç olmazsa donmaz tabi dırzo bide millete küfür ediyormuş ola küfür yiyen arkadaş ihbar etsene kaçak yayın izletiyor diye
  • Madem maç izleyeceksiniz gidin arkadaşınızla lig TV alın ayrı ayrı izleyen fenerde sen izle gs de o izlesin
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

    @tarum_58 neyin reklamını yapacakmışım yapmışım güzel kardeşim? Burası reklam mecrası değil, bilgi paylaşım formudur. Reklam yapacak adam televizyona çıksın. Bu yazdığın mesaj bana da laf atmış iftira atmış oluyorsun bence gergin gelişmelere mahal verme. Kimse burada reklam yapmıyor. Forumdaki soru beli ve buna istinaden deneyimlerime dayanan şahsi paylaşımımdır. Herkes yaptığını görür demek ki o kadar insan sorun yaşamadan kullanıyor benim gibi rahatlıkla tavsiye ediyor ama siz bana b davranışı farklı diyorsanız ateş olmayan yerden duman çıkmaz doğrudur da neye istinaden öyle davranıldı birde detayını açık açık söylemeniz lazım. Bak birisi adam söğüşlüyorsunuz demiş.. kendisine bazı şeyleri vazife olup süper kahramanlık tavırları sunanlar lafı yiyip böyle demoralize olabiliyor. Sana mı kaldı kardeşim derdi derim ben... Eh birisi maç saati istemiş zaten adamın para kazandığı zaman da sen gidiyorsun beleşe sattığı şeyi istiyorsun . Aklı salim olan her adam gibi adam bu duruma iyi bir bakarsa etki tepki olduğunu anlar.


    Reklamlar bitti hadi işinize gücünüze bakın...





  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Hocam reklamcı diye ibare ettiğin adam bu sitenin kaç yıllık yarbay derecesindeki üyesi. Bu adamın ne diye reklama ihtiyacı olsun anlamadım? Evet Ekreizze hocamı bir süredir tanırım ve o yüzden dediğine kefil olurum da hatta söyle söyleyeyim onun tavsiyesi ile de aynı firmadan yani iptvboxpro dan ben de hizmet satın almaktayım. 2nci senem bu yılbaşında bitecek ve nasipse yenileyeceğim.
    Öküz altında buzağı aramanıza gerek yok reklam diye değil bilgi paylaşımı olarak algılamanızı tavsiye ederim.


    —————

    yukarıdaki mesaj bana ait olmayıp hesabım ele geçirilerek yazılmış bir mesajdır. Bilerek silmedim ki görün istedim. Belli ki bir dolandırıcılık ve onu destekleyen yalan beyanla yazılmış. İtibar etmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 25 Ekim 2023; 21:4:25 >
  • PARS_06 kullanıcısına yanıt

    pars kardeş konuya müdahil olmayım diyordum da bir kaç mesaj öncesindeki mesajlarınızı görünce a firması b firması x firması her neyse de madem öyle tabirinizle dırzo sitesinde işiniz nedir? :) Kedinin et'e mındar demesi olayındasınız kardeş. ayrıca burada çok eski arkadaşlarımız kardeşlerimiz abilerimiz var bu sitede üye olanlar onların referasnlarını almak tabi ki çok önemli benim için. Onlara böyle ithamlar bulunmasıda bir benzer üyeden gelmesi hoş değil bence. Hani forumun havasını kaçırmayalım arkadaşlar bu tip ithamsal konuşmalar diyaloglar ile rica ediyorum. Bu forumda sadece siz değil biz gibi binlerce üye mevcut hepimiz kendimiz kadar onlarada sorumluyuz unutmayın. Asayişi berkemal mi arkadaşlar?  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andasanat -- 27 Eylül 2023; 0:32:31 >
  • andasanat A kullanıcısına yanıt

    Ben ete mundar demedim milletin cebindeki 2 3 liraya göz diken dırzo ya dedim maç olmazsa zaten donmaz aldanırsın dedim bu kadar müdafaa etmenin ne anlamı var adamın yarın biri inanıp cebindeki paradan olmasın dedik kötü mü ettik

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkwood0

    bugun deneme yayını alayım dedim bana haftalık alcaksın dediler. Bir baktım fiyatına aylık ile arada 80tl var. Dedim ne alaka bu iyi söğüşlüyosunuz falan dedim geçtim. Ana avrat sövdüler bana sonrada engellediler. Söğüş falan dedim tamam ama ana avrat sövmeye ne gerek vardı ? Mükemmelde olsa daha burayı ne alırım ne aldırırım

    Olan memleket e bak beee hem adamı söğüşle hemde ana avrat küfür et

  • Bu işi hakkını vererek yapanlar internet sayfası üzerinden satış yapmazlar.
  • Aynen öyle.Zaten tüm şatışlar el altından yapılır ve kimden aldığını bilemezsin.Sadece çok yakınlarınızda kullananlar varsa ve size tavsiye ederlerse,düşünebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.