Şimdi Ara

En iyi H7 (Kısa) far ampulü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
27.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Phillip's in Diamond Vision serisini almak istiyorum kullanan var mı? Mavimsi olduğu 8000K olduğu söyleniyor. Muayenede sıkıntı yaratmıyor diye biliyorum. Xenon olmadığı sürece.

    Stok halojenlerin patlamasıyla bunları denemek istiyorum.

    Ya da bundan çok daha iyi başka bir şey önerirseniz onu da alabilirim.

    Teşekkürler.



  • Ne alırsanız alın karşınızdan gelene küfrettirmeyin yeter yüksek arabada bile gözümü alıyor bazı farlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun şimdi konu ile ne alakası var? Halojen farlarda zaten öyle bir şey yok diye biliyorum. Ayarını yaptıktan sonra sorun olmaz.

    Bi-xenon ya da xenonunda merceksizini kullanacam ya da alacağım demedim bu dediğin onlar için geçerli.

    Ben tavsiye istiyorum konu içindeki far hakkındada fikir sahibi değilim bilen zaten uyaracaktır.

    Laf sokmak için değil tavsiye ya da görüş için yazın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Eylül 2016; 22:54:41 >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Lamba beyaza döndükçe yağmurlu havada o kadar çok kırılır ve daha az aydınlanma sağlar.Mümkün olduğu kadar sarıya dönük lamba bakın.
    Osram nightbreaker'ı önerebilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler NB düşünmüyorum kullanım süresi ile ilgili olumsuz yorumlardan dolayı ancak onun müadili olan Phlipsin X-treme vision modeli olabilir. Sarıya dönük biraz daha esasında yağmurlu havalarda sisle kotarırım diye düşündüm, beyaz olanları ancak dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.
  • Philips xtreme vision %130 oneririm.
  • osram nightbreaker ı kullanıyorum.en iyisi o dediler aldım.stok dan sonra gozle gorulur fark yarattı.ancak osram kadar phlips in xtreme vision yani osram nightbreaker in rakibinide yedekde bulunduruyorum.bunlar en iyisi.daha iyisini aramayin.gece cok yolculuk yapıyorsanız osramlar cabuk patliyor diyorlar.ama yok yapmıyorsanız osramı tercih edebilirsiniz.phlips daha uzun omurlu oldugu soyleniyor.ama cok kişi osramı tercih ediyor.
  • Teşekkürler Diamond Vİsion gibi 5000 kelvin (daha beyaz) almaya gerek yok o vakit hiç kullanmadığım için abartı olmasınıda istemiyorum.

    YOrumlar için teşekkür ederim.
  • Beyaz halojen tavsiye etmem aydınlatması yeterli değil, hele ki yağmurlu akşamalarda falan kör gezersiniz.

    Eğer aracınızın far yuvası ve reflektörü sağlamsa 85W Osram Allseason Super kullanın derdi tasayı bırakın derim.

    Bu arada, Osram Nightbreaker Laser diye bir ampul çıkarmış, daha yeni çıkmış sanırım nasıl birşey acaba merak ettim. Türkiyeye ne zaman gelir ki?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 13 Eylül 2016; 23:39:42 >




  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Ben mercekli aracımda aracımda NB %110 kullandım,1 yıl sonunda (bozulmadı) daha iyi performans için serviste xenon kit taktırdım, fena değildi ancak çok memnun kalmadım. En son philips X-treme vision taktırdım %130.
    Şu an memnunum, NB 'den daha iyi ışık veriyor,yaklaşık 5 aydır sorun yaşamadım.
  • Teşekkür ederim. Xenon takma düşüncem olmadığı için ve halojen statüsündeki farları tam olarak bilemediğim için konuyu açmıştım yorumlar sayesinde iyi kötü bir kanaat oluştu. X-treme olması şu an için ideal o vakit.

    Diablo@ Hocam 85 lik olması kötü olmuş :) Uzun vadede illa ki elektrik sistemini yoracaktır. Laser olan modeli iyiymiş gerçekten yakında gelir, pazarlamada üstümüze yok ne de olsa :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Eylül 2016; 23:43:12 >
  • Xtream %130 olanları alın, night brraker serisinden daha iyi ben kullandım bir problem yaşamadım şimdiye kadar, 2 sene sonra patladı gerçi. Ama dikkat edin %100 seriside var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    İki sene gidiyorsa gene iyi sayılabilir. Osramın NB si hakkında 6 aydan kısa sürdü diyen kullanıcı sayısı hiçde az değil.

    İki senede zaten kullanım ve oksitlenme durumuna göre ( hava şartları ) illa ki değişkenlik gösterecektir.
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Dostum bende yeni Philips Diamond Vision kullanmaya başladım 5000 K benimkiler. Öyle beyaz falan ışık vermiyor. Beyaza yakın bir sarı ışığı var. Xenon farı olan bir arabayla yan yana durduğunuzda kendi farınızın beyaz olmadığını anlıyorsunuz Ama aydınlatması klasik sarı farlara göre daha iyi.

    Bu meretin birde 4300 K olanı varmış bende aldıktan sonra gördüm. O daha beyaz ışık veriyor ama biraz daha yüksek fiyatı. Bu arada muayeneden sorunsuz geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krstarica

    Teşekkür ederim. Xenon takma düşüncem olmadığı için ve halojen statüsündeki farları tam olarak bilemediğim için konuyu açmıştım yorumlar sayesinde iyi kötü bir kanaat oluştu. X-treme olması şu an için ideal o vakit.

    Diablo@ Hocam 85 lik olması kötü olmuş :) Uzun vadede illa ki elektrik sistemini yoracaktır. Laser olan modeli iyiymiş gerçekten yakında gelir, pazarlamada üstümüze yok ne de olsa :)

    55W standar olan ve 100W off road modelleri de var aynı ampulün, ben 85/80W H4 çift flamanlı olanını kullanıyorum gayet memnunum. 55W olanı nasıl aydınlatır tecrübem olmadığı için birşey diyemiyorum.

    NBU veya Xtreme Vision tarzı ampuller biraz daha beyaza yakın ve uzun menzil vaad eden ampuller. All Season Plus modeli ise daha çok kar-sis-yağmur-çamur gibi durumlarda belli ediyor kendini.

    Aşağıdaki fotoğrafta ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. (Not : All Season ampul sis farı olarak kullanılmış.) NBU'da kar taneleri sırıtırken All Season'da belli bile olmuyor, bu sürüş güvenliği için elzem birşey. NBU'da bile sırıtan kar taneleri 4300K veya 5000K beyaz halojenlerde nasıl parlar siz hesap edin, kar yağışında kör olarak gezersiniz.

     En iyi H7 (Kısa) far ampulü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 14 Eylül 2016; 21:30:31 >




  • Bosch plus 90 kullanıyorum tavsiye ederim ( uzun ömürlü sorun yaşamadım 1 senedir) .autocar testinde en iyisi seçilmişti hatta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 15 Eylül 2016; 20:43:49 >
  • General electric megalight ultra +120 öneririm.Açık sarı renkte yanıyor ve aydınlatması gayet iyi.H7 lerin fiyatı n11 de 33 TL civarında.
  • 3 ay once nightbreaker taktim.Stoklara gore bariz daha iyi.Guzergahiniz merkezi bir yerde ise ampule cok para yatirmayin bence gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Osram kullanıyorum memnunum, gündüz gereksiz yere açmazsanız ömür problemi yaşayacağınızı sanmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkür ederim.

    Bir x-treme vision 130 aldım.

    Birde arkadaşın tavsiyesi ile G.E daha düşük fiyatlı modeli olan Megalight Ultra +120 aldım.

    İkisinide kullanacağım yerler var. Deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.