Şimdi Ara

EN İYİ DİŞ AĞRISI HAPI HANGİSİ !?! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
5
Favori
530.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terry134

    Pardon hortlatmak gibi olacak ama aratınca ilk bu konu geldi. Son 1 haftadır sol üst dişlerimden birisinde inanılmaz bir ağrı var ama dişçiye gidemedim henüz gerçekten zaman yok iş gereği. Hafta sonunu bekliyorum. Ağrılar gece oluyor ve 1-2 saat sürüyor. İlk birkaç gün majezik ile idare ettim ama bu akşam nedense kesmedi. Şuan zonkluyor :( umarım çekmezler dişi, ne bileyim kanal falan yaparlar mı acaba, çürümüş gibi sanki. Cahilim bu konularda, umarım yırtarım kolay yoldan. Herkese geçmiş olsun.

    mazejik apranax gibi ağrı kesici almak gecici bir çözümdür agrıyan yere agrı hissetmemeniz için hap almanın anlamı yok
    sorunun asıl tedavi yöntemine bakınız ağrıyan yer daima apseli iltihaplı olduğu için ağrı kesici hapları kullanmanızı tavsiye etmem
    gidin eczaneye augmentin 1000 mg ilacınızı alın 12 saatte bir alın etkisi yarım saat sonra göreceksiniz




  • Arveles futbolcu adı gibi... Ama sanırım forvet. Eczacı en etkili diye bunu verdi. Ev eczane gibi anasını satim. Sadece 6 çeşit ağrı kesici ilaç var. Apranax forte, minoset, etol forte, majezik, dicloflam, dex-forte.. Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın. Dişçiye gidiyorum ssk anlaşmalı yok. Kanal tedavisi yaptırcam para... Niye anlamıyorsunuz lan ssk yla.. Amerika Rusya ile anlaşıyo be. Devlet Hastanesine git randevu alamıyorsun, aldın diyelim sana gün veriyo. Lan o güne kadar gebercem mi? Ne gün veriyosun, yapsana geldim işte tedaviyi yap diye geliyorum zaten. Başlıcam böyle sisteme.. Cehennemi garantilemediyseniz ölün arkadaş.. Başka çekilmiyor anasını satim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirmilik çekiminden sonra Cataflam kullanmıştım baya etkili. Ama mecbur kalmadıkça kullanmayın bu ilaçları. Dayanılmaz ağrılar için kullanın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pel bilinmiyor ama dex forte da bayağı etkili bir ilaç 15 dkda etkisini gösteriyor. Birkaç saat sızlamıyor ama o saatlerden sonra ağrı tekrar başlıyor. Kısa vadede etkili bir ilaç.
    Not: 8 saat geçmeden ikinci dozu alamıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.