Şimdi Ara

##Elveda X Files Seni çok özliiicez## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten seni çok özlicez!!
  • herkes aglıyo.bende heklenmıs falan sandım.
  • bbbbbbb kanka
  • Ya arkadaslar bu kadar seviyeli insanlarin (musAKka, X FILES) Bu forumu birakmalarinin sebebi nedir acaba yoksa bu forumunda yas ortalamasi KO daki gibimi oldu Eger ölese buna bi çagre bulmam1z gerekiyor. Bence bunun üzerine bi tartisma yap1lmali. Ayrica simdiye kadar çok yardimlarini gördügüm musAKka ve X FILES




  • BYE BYE LOVE, BYE BYE HAPPINESS, HELLO LONELYSS... (DOĞRUMU YAZDIM?)
  • Gerçektende knigh online konusuna çok büyük yaraları vardı. Açtığı yararlı topicleriyle(yarışmalar turnuvalar) ve duyarlı olmasıyla büyük yara sağladı.Ne diyelim artık arkasından gelen kişi onun gibi olur inşallah:)
  • bırakma nedeni ne acaba?severim onu iyi çocuktu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: woldemord

    Ya arkadaslar bu kadar seviyeli insanlarin (musAKka, X FILES) Bu forumu birakmalarinin sebebi nedir acaba yoksa bu forumunda yas ortalamasi KO daki gibimi oldu Eger ölese buna bi çagre bulmam1z gerekiyor. Bence bunun üzerine bi tartisma yap1lmali. Ayrica simdiye kadar çok yardimlarini gördügüm musAKka ve X FILES


    X Files için yolu açık olsun diyorum.

    Bu arada benim gittiğimi söyleyenler, merak etmeyin ben hala burdayım. Sadece K.O bölümüne değil Oyun Genel kısmına bakıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: X Files

    Biliyorum ki forumda birçok sevenimizin yanında sevmeyenlerimiz de vardı. Gerek üyeliğim gerekse yönetime katıldığım zamandan itibaren hep belirli bir seviyede belirli bir çizgide gitmeye çalıştım elimden geldiği kadarı ile.

    Arkadaşlar hayatta ayrılıklar yeni beraberlikleri ayrıca yeni beraberlikler de ayrılıkları birbirinde getirir.

    Donanım Haber ile buluşmam da yine bir başka siteden ( Microsoft Haber Grupları ) ayrılmamla beraber oldu. Uzun sayılabilecek bir dönem Donanım Haber de üyelik ve daha sonra layık görüldüğüm için yöneticilik yaptım. Yönetici iken de üye olduğumu hiçbir zaman unutmamaya çalıştım.

    Yönetimde olmanın en büyük zorlukları üye iken beraber düşüncelerinizi paylaştığınız birçok kişi sizin değiştiğini düşünmesi. Yönetimde bulunmanın ilk zorluğu zaten burada başlıyor.

    Ayrılmamın nedenlerine gelince de kısa bir süre sonra nişan yapacağım ve arkasından evleneceğimden dolayıdır. Çok fazla site ile ilgilenemiyordum son günler de dolayısı ile zaten bundan sonra daha az vakit bulacağımdan dolayı, yerime siteye benden daha fazla yararlı olabilecek kişilerin geçebilmesi için onarlın önünün açmak için görev ve yetkilerimi iade ettim. Donanım Haber ailesini önce insan olduğu için yönetimdeki arkadaşlarımı da bana gösterdikleri tahammüllerinden ötürü teşekkür ederim.

    Artık forumdan uzaklarda olacağım. Ama birçoğunuz inanın kalbimde olacaksınız. Donanım Haber de eğlence olsun diye değil belirli bir görev ve sorumlulukları yerine getirebilmek amacı ile yönetimde bulunuyordum. Bu yüzden zaman içinde kalbini kırdığım kişiler olmuştur. Hepiniz hakkınızı helal edin. Birkaç günden beridir siteye giremiyordum. Sanırım bundan sonra pekte vakit bulup siteye giriş yapabileceğimi zannetmiyorum.

    Sizlerden ricam sanırım bu son ricam olacaktır, lütfen birbirinize olan saygınızı yitirmemeniz ve forum içinde de forum kurallarına uymanız.

    Hepinize Teşekkür eder ve "İyi Forumlar Dilerim".

    senin için inş. hayırlı olur özellikle nickinin altında 5 tane yeşil yıldız göremeyince üzüldüm cidden
    neyse bundan sonraki hayatında başarılar dilerim




  • ne desek az bu forum için yaptığın herşeye teşekkurler bb




  • evet haklısın özleyecegızz
  • şirket senin gitme herşey için sağol kendine iyi bak ßß
  • çok tanımasamda bu kadar kişinin sevdiği bi insanın forumu bırakması üzücü bişey ama yaptığından dolayıda seni kurluorum başkalarının önünü açmak ve tamamen siteyi düşündüğün için forumdaki yönetici konumundan vazggeçmen insanlah herkeze örnek olur

    Allah ilerki hayatında sağlık huzur ve mutluluk versin Allaha emanet ol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.