Şimdi Ara

Elon Musk yeni girişimi xAI için 6 milyar dolar fon hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk yeni girişimi xAI için 6 milyar dolar fon hedefliyor
    Geçtiğimiz yaz aylarında faaliyetlerine başlayan ve kısa sürede ilk yapay zekâ robotu Grok’u kullanıma sunan Elon Musk’ın girişimi xAI, değerine değer katıyor. Elon Musk yakın zamanda dev bir fonlama turuna çıkacak.



    xAI girişimine 6 milyar dolar



    Yeni girişimi için ilk etapta 1 milyar dolarlık bir fon hedefleyen Elon Musk, yapay zekâ teknolojilerine olan ilginin patlama yapması ile hedefini yükseltti. ChatGPT gibi rakiplere karşı daha iyi mücadele edebilmek için Elon Musk toplamda 6 milyar dolarlık bir fon hedefliyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, yapay zeka şirketi için 1 milyar dolar hedefliyor



    Grok aracının zaman içerisinde elde edeceği başarılar ve hitap edeceği Premium abone kitlesi bu noktada yatırımcılar için de cezbedici olacak. Hong Kong ve Orta Doğu fonlarının yatırım turuna ilgi göstermesi bekleniyor. 6 milyar dolarlık yatırım ile birlikte xAI girişiminin değerinin 20 milyar dolar olacağı tahmin ediliyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/26/elon-musk-funding-ai-6-billion/







  • Bu adamın şu ana kadar neredeyse tek başarılı yönü ; zenginlerin parasını çoook tatlı dille alabilmesi. Bunu da gündemden düşmeyerek kolaylaştırıyor. Ticari zeka ve öngörü bende diyor, piyasa bende diyor, herkesten öndeyim , siz de benim trenime erkenden binin en çok siz kazanın diyor.

  • Şimdileri yapay zekası emekleme aşamasında bence bir beş hatta on sene sonrası bu yapay zeka işe yarar bir noktaya gelecektir.

  • Twitter'a o kadar para gömdü, şimdi yatırımcı mı arıyormuş?

  • adam x ile kafayı yemiş

  • Xai bir ay sonra bakın nasıl dip yapıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.