Şimdi Ara

Elon Musk; Bitcoin ile ödemeleri durdurdu, piyasa çakıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
10.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir dediğiniz diğer dediğinizi tutmuyorsa size kesinlikle güvenilmez. Madenciliğin güneş panelleriyle ve rüzgar enerjisiyle de yapıldığını bilmemesi mümkün mü? Değil! Sorun güvenilmez ve kendi cebini düşünen diğer zenginlerden bir farkının olmayışı. Fazla sürmez yine fırlar bitcoin çünkü manüpleci beyefendi yine bitcoin satın almış olur. Biz pis fakirlerde kaybettiğimiz paralara yanarız!

  • yüksek işlem hacmi ile gümlemiş..

  • Sence zarar etti mi? Yoksa bu açıklamalardan önce lindeki tüm kripto parayı, gerçek paraya çevirdi mi?

  • Kafasina gore gunde 10 defa atmosferin anasini aglatan 10 tane roket yollayip,binlerce ton yakit harcayip oksijen katilligi yapan bi herifin bunlari soylemesi ne komik bir ironi. Konusma ozurlusu simarik dingil hergun konusmak zorunda sanki. Bu manipülasyonlari nedeni ile ceza almali. Piyasada bi zahmet adam olsun da sallamasin artik bu dingili. Tesla alsan nolur bitcoin ile almasan ne olur. Sanki ekmek satiyor. Bu kadar cok konusan adami yakinda kimde iplemez.

  • hiçbirşey çakılmadı hepsi organize spekülasyon, tamamiyle piyasada spekülasyon yaratıyor bundan öncesindede gene bıdı bıdı etmişti bu ozamanda düşükten bitcoin toplayıp parlattıktan sonrada şimdi tepede sattı ve gene tekrar düşürüp panikle hareket edip satanlardan düşükte btc toplayıp gene 3-5 ay sonra cilalayıp gene üstte satacak ve bu adam tek başınada hareket etmiyor küresel belli bir grup var bunlar kendi aralarında biri sözcülük edip spekülasyonla değer kazandırıyor onun söylemine göre hareket eden belli bir balina grubuda piyasayı domine ediyor yoksa tesla yı bitcoinle alsalar ne almasalar ne normal şartlarda 1 kuruşluk etkisi olmaması lazım bugüne kadar bu soytarı dışında hiçbir oturmuş köklü bir herhangi marka veya kurum bizde btc ile alım satım yapıyoruz sonrada vazgeçtik demedi. vw, mercedes, ferrari, ibm, intel vs...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 15 Mayıs 2021; 14:47:22 >
  • bu adam yüzünden piyasa ağladı

  • Elon Musk bunları yapmadan evvel yanındakilere diyor mudur acaba ; '' Bakın şimdi bir twit atacağım Bitcoin piyasası yerle bir olacak. Azıcık eğlenelim. Bak yazıyorum sıkı durun '' ahahaaaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç adet tesla satılıyormuş ki bitcoinle ödemenin piyasaya etkisi olsun. 2,5 trilyon dolar altcoin piyasası var. Kendisinin etkisi 2 milyar dolar olsa sinek vızıltısı gibi.


    Sıkıntı sadece şurda doge gibi shitcoin in bu kadar değerlemesine etki etmesi. Sağlam projesi olan criptolardan çıkış olup buna kayma oldu. Altcoin dünyasını etkiledi. Tam çakal oldum olası sevmedim bu herifi.

  • Vah vah gece gündüz elinde telefon bitcoincilik oynayıp milyarder olmaya calışan muhteşem zekalı ergenler şimdi ne yapacaklar ???


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldıraçlı bir platform kullanıp satış pozisyonuna girip tweet atmamışsa ben bir şey bilmiyorum. kısaca tam bir ..!

  • Once arac alimlarina kapiyi acarak "Gel gel dedi,yukseltti fiyatlari sonra kiytirik sebep gosterip kerizkeri silkeledi"tabi eldeki coinleri guzelce cikartmistir portfoyden.


    Spekulator boyle olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 16 Mayıs 2021; 0:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayı piyasasına girildiğinj düşündüğü ve bitcoinin hareketleri çok sert olduğu için, btc alımlarını durdurdu Elon.
    Başka hikayesi yok bu işin

    Farkındaysanız herkes riglerini bozmaya başladı.

    Şöyle düşünün kart sıkıntısı var, kendine rig yapmişsin Ocakta ve dağıtıyorsun.

    Karını realize ettiğin noktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 3-5 bin liralık kartların tanesine 10-15 bin verip mining işine girenlerin elinde kalırsa bu kartlar nasıl götümle gülerim var ya ooof oof  

  • saveyourself S kullanıcısına yanıt

    Süper zekisin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.