Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
38
Favori
74.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Coriolis linkleri kısaltıyor mu sizde? Gemi atacağım tavsiye için ama atamıyorum link kısalmadığından.

    https://tinyurl.com/yc2qgpgx

    Neyse böyle yaptım. Bu corvette hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha beamlerin ve kalkanın engineeringine geçemedim. Scannerları kaldırıp shield booster koyabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 13 Ocak 2019; 20:51:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Savas

    Hocam eğer conda kullanacaksanız 2 afmu, 2 bay srv collector ve 1 mining laser ve collector bulundurmanız bence gerekli.

    2 AFMU eğer birtanesi hasar görür ve işlevini kaybederse onu tamir etmek için 6A'nın yanına en ufak boy koysanız dahi yeterli. Belki kullanmayacaksınız bile ama bulunması olmamasından iyidir.

    Srv bay adeti basitçe srv ye indiğiniz zaman kaç canınız olduğu, Srvler sadece istasyonlardan restock edilebildiği için 2 tercihen 4 adet bulunması bence önemli. sonuçta materyal için gezegene sürekli iniş yapmak gerekebilir.

    collector ise zor durumda kaldığınızda mesela az yakıt ile sıçrama yapmanız gerektiğinde başka bir oyuncunun size fuelium vermesi için, tek tek scoop edebilirsiniz ama collector taşıyabilirken ne gerek var.

    minig laser ise sadece materyaller için backup, büyük ihtimal ile kullanmayacaksınız ama bulunması zarar vermez.


    deep space için bir not eklemek istiyorum, ben genellikle poweplanti b sınıfı kullanıyorum. afmu ile tamir edemediğiniz tek iç modül pp olduğundan ne kadar integrity olursa o kadar iyi. yinede gemiyi kızartmamaya özen gösterin, arada bir %1 hasar öz gözüksede büyük iniş yapabilecek bir yer bulamazsanız sıkıntıya sokabilir :). Sag-a da artık büyük istasyonlar var ama 20kly yinede az bir mesafe değil.
    Tavsiyeler için çok teşekürler hocam her zamanki gibi döktürmüşsünüz, böyle gidiyorum:https://tinyurl.com/ydelaz2j

    Motoru önce 6D seçmiştim ama aşırı hantal oldu conda 6Aya çıkarttım. Reaktörüde 7Amı seçsem diye düşündüm ama 6A yetince riske girdim artık. Zaten Beagle Point'a kadar gideceğim kesin değil bakacam artık ortama. Neutron highway'i kullanmayı planlıyorum, süreyi bir hayli kısaltıyormuş tabi becerebilirsem daha önce bitek white dwarfları kullandım ama çokta zor birşey değil afmularıda aldım sıkıntı çıkmaz herhalde zaten 10 dakika kaldı bundan sonra artık Allah ne verdiyse

    Hahahaha aynı anda 10 bin kişi sıçramaya çalışınca server çöktü herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 13 Ocak 2019; 23:20:33 >




  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara böyle bir conda kullanıyordum fikir vermesi açısından linki bırakıyorum, biraz geç olacak ama conda. 10 kly civarı dolanıp gelmiştim bununla.

    Corioliste Enter name yazan kısımın sağında zincir işareti var linkleri oradan kısaltabiliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Savas

    Hocam bir ara böyle bir conda kullanıyordum fikir vermesi açısından linki bırakıyorum, biraz geç olacak ama conda. 10 kly civarı dolanıp gelmiştim bununla.

    Corioliste Enter name yazan kısımın sağında zincir işareti var linkleri oradan kısaltabiliyorsunuz.
    Sitede sıkıntı var oradan bir türlü kısaltmıyor, açıklama bölümüne kısaltma sitesini değiştirdik falan yazmışlar daha oturmamış herhalde. Birde linki koymayı unuttun herhalde hocam

    Yaklaşık 3 saatte her sektörü keşfederek falan ilk durağa ulaştım bu neutron highway kim bulduysa helal olsun valla %300 bonus veriyor, harbi otoban gibi gidiliyor yav
    Ama keşif keyfi az zira hep keşfetmişler sadece 1 tane keşfedilmemiş sektöre denk geldim.




  • eminmetehan E kullanıcısına yanıt
    Hocam linki yanlış yere bırakmışım, emojien sonraki conda yazısında link var bende şu anda short link çalışıyor, gizli pencerede de açabildim sorunsuz.

     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Savas -- 14 Ocak 2019; 4:3:19 >




  • Dün madencilikten kazandığım milyonlarımla Mamba alarak uzun süredir ara verdiğim savaş ortamına döneyim dedim. Baya da pahalı teçhizat da dizerek bir suikast görevi seçtim. Ödül 365.000 kredi falandı dedim bu zavallı üstünde Mamba ağır olacak ama falan derken görev başladı. İlk bulduğumda super cruise hızda olduğundan takip etmekten başka bişe yapamadım. Sonra interrupt frameshift almak için döndüm (eskiden sabit dururdu bu hedefler) neyse bu kez de şansıma arkadaş sabit duruyor ikide kanat adamı var. Kanat adamları dahi Valture olduğunu görünce biraz tırstım açıkçası . S.C hızdan çıkıp elemanın gemisi Python la burun buruna gelince parmaklarım , (x55 rhinio ile oynuyorum) kaçış teçhizatlarına kaymaya başladı. Yinede eleman bana saldırmadı. İlk ben saldırdım. Mamba nın bütün ateş gücü laser olarak dizdiğimden. Artık yüksek ısındamı aynı saniyede karşılık veren kanat adamlarının yarattığı hasardan mı bilemedim.Bİr anda alarmlar çalmaya başladı. Tabi elimde ne varsa boşaltarak kaçmaya başladım. Shield 0 dış kabuk % 14 de ucu ucuna kaçtım. Ve tüm bu çatışma yaklaşık 7 saniyecik sürdü arkadaşlar. Ben bir süre mining e devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 14 Ocak 2019; 22:44:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donatn

    Dün madencilikten kazandığım milyonlarımla Mamba alarak uzun süredir ara verdiğim savaş ortamına döneyim dedim. Baya da pahalı teçhizat da dizerek bir suikast görevi seçtim. Ödül 365.000 kredi falandı dedim bu zavallı üstünde Mamba ağır olacak ama falan derken görev başladı. İlk bulduğumda super cruise hızda olduğundan takip etmekten başka bişe yapamadım. Sonra interrupt frameshift almak için döndüm (eskiden sabit dururdu bu hedefler) neyse bu kez de şansıma arkadaş sabit duruyor ikide kanat adamı var. Kanat adamları dahi Valture olduğunu görünce biraz tırstım açıkçası . S.C hızdan çıkıp elemanın gemisi Python la burun buruna gelince parmaklarım , (x55 rhinio ile oynuyorum) kaçış teçhizatlarına kaymaya başladı. Yinede eleman bana saldırmadı. İlk ben saldırdım. Mamba nın bütün ateş gücü laser olarak dizdiğimden. Artık yüksek ısındamı aynı saniyede karşılık veren kanat adamlarının yarattığı hasardan mı bilemedim.Bİr anda alarmlar çalmaya başladı. Tabi elimde ne varsa boşaltarak kaçmaya başladım. Shield 0 dış kabuk % 14 de ucu ucuna kaçtım. Ve tüm bu çatışma yaklaşık 7 saniyecik sürdü arkadaşlar. Ben bir süre mining e devam
    Mambayı beğenmiyorum ben. Hemen hemen bütün statlarda fdl daha üstün. Senin yerinde olsam mambadansa bir fdl alıp adam akıllı dizerdim. Hatta şu vulture'u bitireyim gel pvp atalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Savas

    Hocam linki yanlış yere bırakmışım, emojien sonraki conda yazısında link var bende şu anda short link çalışıyor, gizli pencerede de açabildim sorunsuz.

    Tek başımıza çıkacağımız uzun yolculuklar için çok mantıklı bir build hocam teşekürler.

    Bende silahları falan hep sökecektim ama bir hayli uzun bir etkinlik olduğundan birde yeterli menzile silahlarla da ulaştığımdan kalsın dedim iyiki öyle yapmışım zira burada 1 hafta takılacağız ve RESler falanda var takılırım arada. Bir minning üssüde var oraya ekipmanları çağırttım low diamond topluyorum şimdi.




  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Alıen chalenger denemeni ısrarla tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Krait mk2 uzerinde engineer gelistirmelerini uygulamaya basladim. 2 multicanonu overcharged yapmayi dusunuyorum birtanesine corrosive de eklemeyi dusunuyorum , cok oneriliyor .



    Fakat lazerlerde tam emin olamadim 1 beam / 2 pulse kullaniyorum onlarida suan overcharge yaptim ama , damage falloff dan dolayi pek onerilmiyor , focused / long range daha iyi gibi galiba , sizce hangisi daha iyi olur pve icin?



    Gemiyi hull tank - shield tank karisik yapmayi dusunuyorum dengeli olmasi acisindan , suan raw integrity kastim 2000 civari ama , integrity yerime thermal / kinetic resistance saglayan bir hull daha efektif olurmu ?



    Son olarak diger modullerde power distributor , power plant , trusterlar icin de en iyi mod hangisi olur , onerileri alabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Alıen chalenger denemeni ısrarla tavsiye ediyorum.
    İsminden anladığım kadarıyla çatışma odaklı.. DEneyeceğim

    Ama önce bir sorum var. Ben madencilikten kazandığım para ile sağlam bir saldırı sınıfı gemi yaratmak sitiyorum .Mamba yada ferde lance tipi bir gemi uygun olurmu. Ve asıl soru .Enginneer vasıtasıylamı silahlandırmalıyım bu gemileri. VE engineer denen illet nasıl enreden yapılmaya başlanıyor..
  • Mamba bence koleksiyonluk bi gemi, :) dönüşleri o kadar hantal ki

    Ferdelance güzel ama çokk usta iş zırh dayanıklılık yok modlu hali belkii

    Hepsini denedim full halleriyle kesinlikle chalenger dayanıklılık ve dönüş bakımından harika bir gemi 2/3 katı dayanıklık zırh ve manevra açışından önde
    Şimdilik normal silahlar yeter.
    Engıner işi çok uğraşamadım şu ara federal rank kasıyorum corvet için’ bi kaç gün içinde başlıyacağım engıner işlerine , uğraş gereken iş olduğunu biliyorum ama ,50 jumplık mesafeden parça istiyor filan :)
    Edit:İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deluxx -- 16 Ocak 2019; 20:3:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Mamba bence koleksiyonluk bi gemi, :) dönüşleri o kadar hantal ki

    Ferdelance güzel ama çokk usta iş zırh dayanıklılık yok modlu hali belkii

    Hepsini denedim full halleriyle kesinlikle chalenger dayanıklılık ve dönüş bakımından harika bir gemi 2/3 katı dayanıklık zırh ve manevra açışından önde
    Şimdilik normal silahlar yeter.
    Engıner işi çok uğraşamadım şu ara federal rank kasıyorum corvet için’ bi kaç gün içinde başlıyacağım engıner işlerine , uğraş gereken iş olduğunu biliyorum ama ,50 jumplık mesafeden parça istiyor filan :)
    Edit:İmla
    Rank kasmak kanser. Bulduğum en kısa yol soloya geçip bir type 7 ile yanan istasyonlardan mülteci taşımak oldu. Görevler bitince de log out-log in yapmak geri getiriyor.

    Corvette için değdi sanki ama. Her şeyi pahalı, jump range düşük ve hiç memnun olmayan bir kız gibi. O sesler sürüş falan müthiş. Exploring için anaconda kastım biraz o tadı almıyorum. Hatta corvette'imi bıraktığım istasyondan geri almaya geldim şimdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 16 Ocak 2019; 20:42:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Sorma gitsin

    Ceos/sothis arası T9 ile kargo veri taşıyorum, 1 rank kaldı Tuğamiral olmama ama bezdim bezdim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Anaconda müthiş bir gemi şüphesiz adamlar resmen sevgisini katmışlar gemiye benim için tek eksik yanı hug’un aşağıda olması ve corvete göre motor gücü ve zırhın düşük olması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Anaconda müthiş bir gemi şüphesiz adamlar resmen sevgisini katmışlar gemiye benim için tek eksik yanı hug’un aşağıda olması ve corvete göre motor gücü ve zırhın düşük olması
    Anacondadansa corvette beğendim diyordum hocam. Anaconda iyi güzel ama npc pitonlara fdllere falan lazerle tek atmanın keyfi hiçbir şeyde yok. Anacondada Corvette'in motorunun mırıltıları ve nazları da yok. Anaconda engineerladım 50 ly atlıyor. Corvette öyle mi, G4 engineering kastım, buna rağmen 17 ly ile eziyet çekmek isterim ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Czden çıktım şimdi. Battlecruiserlar çok korkunç atlıyor be.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Corvete bi kavuşsam iyi olacaktı 🙂engıner işine gireceğim daha
    Engıner belirli bir sırada yapmak mantıklımı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deluxx

    Corvete bi kavuşsam iyi olacaktı 🙂engıner işine gireceğim daha
    Engıner belirli bir sırada yapmak mantıklımı acaba
    Sırayla açılıyorlar zaten. Farseer'a giderken meta-alloy götür yanında hocam. Onu da Maia sisteminde bulabilirsin sadece. Corvette ile gitmeni önermem çünkü bubble dışı. Uzağa atlayan bir gemi al öyle git. Corvette aldığında power plant, fsd ve thrusters net engineering isteyecek. Power plant overcharged yaptım, fsd range, thrusters için de dirty drives kasmaya çalışıyorum. Huge beamler var onlara geçemedim daha ama efficient giderim ısınıyor çünkü.



    https://s.orbis.zone/1utn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 16 Ocak 2019; 21:46:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Anaconda ile meta alloy ( uzaylı parçası) getirmiştim. Tekrar getirmem gerekiyormu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.