Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.718
Cevap
38
Favori
74.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyundan hiç bir şey anlayamıyorum.açıp az dolanıp kapıyorum.

    youtube da kı vıdeoolarda adam havalanmadan taşıma vs görevleri istasyonlardan seçebiliyor ama bende o görev ekranı nasıl gelecek bilmiyorum.

    görev nasıl alabılıyorum

    nerden nasıl başlamalıyım
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    youtube da murat deniz in videolarına bak hocam

    size yol gösterecektir

    ben 2 yıla yakındır oynuyorum daha bıkmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    öncelikle mission görevlerini yapman gerekir bunun içinde gemiye kargo bölümü almış olman lazım

    passenger lounge bölümünde taşıma görevi içinde passenger cabin alman gerekiyor

    bunlar her istasyon da olmuyor

    murat deniz abimizin videolarında var bi bak istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedser1

    öncelikle mission görevlerini yapman gerekir bunun içinde gemiye kargo bölümü almış olman lazım

    passenger lounge bölümünde taşıma görevi içinde passenger cabin alman gerekiyor

    bunlar her istasyon da olmuyor

    murat deniz abimizin videolarında var bi bak istersen
    nokta atışı oldu çok teşekkür ediyorum hocam.

    yazdığınız için sormak istedim izninizle.başlangıçta basit bir gemi var bunda kargo bölümü vs var mı nereden anlıycam.belki çok basit ve temel sorular ama kusura bakmayın.

    istasyonları fılıtreleyip buluyorum gitmeye çalışıyorum ama her istasyonda görev vs farklı mı yoksa aynı mkı?
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    öncelikle istasyonun içinde starport dan sağdaki outfitting bölümüne girin daha sonra optional internal e girin

    ordan sağ taraftaki menüden 4 yada 5 yazan lardan birini seçip browse bölümünden cargo rack ı seçin sağda en üstteki kargo paketini satın alın eklenmiş olur



    görevler her istasyonda farklıdır

    münkün olguğunca yakın mesafe görevleri alın

    mesafe görevi seçtiğinizde orda yazar parentez içinde (10ly) felan misal olarak sayı önemli çünkü mesafe uzadıkça parası iyi olur ama çok uzak olursa gidemezsiniz yani 4 haneli rakamlı görevleri alın mesala 11.32 ly gibi



    hangi sistemde ve hangi istasyondasınız yazarsanız daha çok yardımcı olurum size


    not:sağ taraftaki bilgi ekranının son sekmesinde cargo bölümünü bulun orda yazar kargo kapasitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedser1 -- 27 Ağustos 2018; 15:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir iki site vereceğim, oldukça işinize yarayacaktır.

    Öncelikle Elite Dangerous Data Base .

    Elite üzerinde sürekli güncellenen bir database, basitçe bir aradığınız herşeyi bulmanıza yarıyor.

    Mesela Cobra Mk.3 ve 3e economic cabin arıyorsunuz. Siteye girip "Stations" kısmına tıklayıp aradığınız gemi ve modülü yazıyorsunuz, "reference system" kısmına bulunduğunuz sistemi yazıp find dediğinizde aşağıda aradığınız şeylerin satıldığı en yakın yeri buluyor.

    Not: Powers kısmına li Yong-Rui yazarsanız %15 indirimli satışların yapıldığı istasyonları filterelersiniz.

    İkinci olarak; Coriolis.

    Oyundaki gemileri almadan önce önce hangi modülleri takıp neler yapabileceğinizi görebileceğiniz bir site. basitçe bir gemi seçip istediğiniz gibi donatın, alt kısımda istatistikleri fiyatı gibi ayrıntılı detaylara ulaşabilirsiniz. Yaptığınız konfigütasyonları text olarak kayıt edip daha sonra ulaşabilir yada diğer gemiler ile karşılaştırabilirsiniz. ayrıca tek bir tuş ile yaptığınız gemiyi alabilceğiniz istasyonu otomatik olarak eddb.io üzerinden görebilirsiniz.

    Son olarak Inara.

    Save dosyalarınızı buraya yükleyerek genel istatistiklerinizi tutabilir, material trader, tech broker gibi şeyleri bulabilir yada mühendislik için plan yapabilirsiniz. Api ile beraber oyunda her save dosyası oluştuğunda otomatik güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

    Ayrıca, en önemlisi Fuel Rats.

    Oyunda görebileceğiniz en organize topluluk, yakıtınız bitti ve sıçarama yapamıyorsunuz ve yakında istasyon yok diyelim siteye girip "get help", "click here to get refueled" ve açılan sayfada nickinizi ve bulunduğunuz sistemi yazıyorsunuz, ekranınızda mavi ve geri sayan bir yazı var ise butonu tickleyip oynadığınız platformu giriyorsunuz ve sizi bir irc kanalına aktarıyorlar. Kanalda size yapmanız gerekenleri anlatıp yakıt transferi için bir ekip yolluyorlar, ekip gelince size yakıt aktarıp temel mekanikler hakkında bilgi verip gidiyorlar. İhtiyacınız olduğunda mutlaka deneyin tamamen gönüllü bir topluluk ve oldukça iyi bir deneyim.




  • Suhte mi kuhte mi fsd engineerlarından birinin olduğu bölgedeyim boom var şuan massacre görevleri 5-6 m veriyor gelecek varsa haftasonu 1-2 tur görevleri fulleyip yapalım. Anaconda baydı artık corvette çekeyim diyorum. 400m filan daha kassam sıkıntı çekmem üstünü dizerim.
  • Dolphin alarak yolcu görevleri yapmaya çalışıyorum. İki şeye takildim



    İlki yolcu görevleri alanlar gemiye Stellar scan takıyorlar örneğin en pahalı olan advanced discovery scanner ama ben bunun nasıl kullanacağını hala kavrayamadim. Sağ panel de tanımlı ekledim.ama ne durumda ne zaman kullanacağımı videolardan anlayamadım kendim de kesfedemedim. Bu tarattigimiz bilgileri istasyonda satıp daha fazla kazanmak için bunu soruyorum.



    İkincisi yolcu görevleri yapan varsa daha kolay cevaplayabilir. Kimi özel vip yolcular bir istasyona değil de gezme amaçlı bir yere gitmek istiyorlar.bem oralara götürüyorum ama birşey mi yapmam gerekiyor. Mesela bi uzay mekigini hedef gösteriyor ama yanına gidip çarpıyorum birşey olmuyor. Umarım anlatabilmisimdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    data link scanner ile taraman gerekiyor. sağ panelde ekleyebilirsin. discovery scannerlar girdiğin sistemdeki gezegenleri görevilmeni sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Hocam discovery scannerı silah gruplarından birine atamanız gerekiyor, sisteme girdiğiniz zaman değiştirmediyseniz silah grup değiştirme (N) tuşuna yada fareden sağ yada sol tık yaparsanız scannerı ekranda göreceksinizdir. tarama yapana kadar atadığınız grubun ateş tuşuna basılı tutun ve bütün sistemi tarayacaktır sağ üst köşede yeni birşey bulduysanız size "xx adet yeni obje bulundu" diye söyler.
    Bulduğu objeler sağ panelde "Unknown" olarak gözükür ayrıntılı tarama için 1 ls ile 10,000 ls (yıldızlar için 500-12000 ls) kadar yakınına gidip basitçe hedefleme (T) tuşu ile hedefleyip bir kaç saniye bakın (taramaya başladığı zaman sol alt hedef panelinde scanning yazar) tarama tamamlanınca eğer daha önce keşfedilmedi ise sizin isminiz artık taradığınız gövdenin isminin yanında yazacaktır. :)

    Ayrıca yaptığınız her tarama geminize kaydolur, minimum 20 ly uzaktaki bir istasyona gidip istasyona Universal Cartographics servisine tıklayıp yaptığınız bütün taramalara ait verileri satabilirsiniz. Bu arada dikkat edin eğer geminiz patlarsa bütün verileri kaybedersiniz (Data görevleri, combat bond, bounty ve kargo dahil).

    İkinci olarak iki tip yolcu var hocam, Bulk ve Vip. Bulk olanları kargo gibi düşünebilirsiniz kabinlere pay edip farklı görevleri aynı kabine koyabilirsiniz. Vip ler ise tek bir kişi olsa bile bütün kabini kullanır, aynı kabine iki farklı vip görevi alamazsınız yada tek bir vip görevi iki farklı kabine pay edemezsiniz ayrıca vipler farklı kabin çeşitlerini isteyebilir. Vip taşırken yolcunun özelliklerine dikkat edin tam bir baş ağrısı olabiliyor, criminal ve high value target yazıyorsa uzak durmaya bakın.

    Genellikle iki çeşit görev ile karşılaşacaksınız, Sightseeing ve Transport görevleri.

    Sightseeing görevlerinde belirtilen sisteme girdiğinizde yada sistemdeki nav beaconları taradığınızda size mesaj olarak yolcunun nereye gitmek istediğini söyleyecektir. sistemi biraz dolaşıp neresi olduğunu bulabilirsiniz. özel beaconları 1000 ls den daha yakınına gitmeden göremediğiniz için hangi gezegende olduğuna dikkat edin. istedikleri hedefi yine hedef alarak (T) taradıktan sonra aldığınız istasyona geri bırakıyorsunuz.

    Transport görevleri ise yolcuyu bir istasyondan alıp diğerine götürmek basitçe.

    edit: Bir iki bilgi düzeltmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Savas -- 7 Ekim 2018; 15:34:4 >




  • Merhabalar. Para kazanmak için şöyle bir yöntem var Robigo denen sistemde Robigo Mines isimli istasyondan sadece Sothis sistemine passenger yani yolcu taşıma görevleri alınabiliyor. Başlangıç olarak Type-6 Transporter ile başlanıp modül olarak full economy class cabin diziyoruz. 16-16-8-8-2-2 olarak dizdim ben. 3 aşağı 5 yukarı kabinler bu şekilde olmalı. İki tane 8'lik yerine bir 8 bir 4 falan olabilir. Biraz kasmanın ardından Python'a yükseltilerek gün içerisinde çok iyi miktarlar kazanılabilir. Type 6 ile saatte 15-20 milyon civarı kasılabiliyor. Python ile rahat 100 milyona kadar kasılabilir 1-2 saatte herhalde. Robigo running diye geçiyor reddit'te falan konusu var.
  • bu kadar ayrıntılı oyunları oynayıp nasıl alışıyorsunuz yahu

    ben bunları öğrenene kadar kafayı sıyırırdım herhalde. Birde türkçe bile değil yani

    uzay temasını aşırı seviyorum hatta , star citizen ve starfield gibi oyunların duyurusu bile beni çok heyecandırıyor ama daha elite dangerous'a bile adım atamadım çok kapsamlı diye. Citizen ve starfield'i hiç beceremem herhalde
  • Arkadaşlar bu oyundaki yapılabilecek en yüksek jumping distance nedir? Yani bir zıplamada maksimum, en ekstrem yapılabilecek atlama mesafesi kaç LY'dir? Yani tüm modülleri falan söküp en iyi gemiyle yapmayı soruyorum, meraktan.

    Bir de yolcu taşıma dışında başka iyi para kasma yöntemleri var mıdır?

    Ayrıca şu FSD Boost nasıl yapılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 29 Ekim 2018; 23:4:23 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    İki çeşit FSD Boost var.

    Incejtion / Mat Synthesis
    Sağ panelde Synthesis kısmında FSD Injection yapabilirsiniz kalitesine göre +%25-50-100 civarında jump mesafesini arttırıyor.
    Jet-Cone Boost / Supercharge
    Supercharge için nötron yıldızlarından yayılan iki alandan birine girip FSD'yi supercharge etmeniz gerek. %300 civarında jump mesafesini arttırıyor. Supercharge için geminizde fuel Scoop olması gerekli.

    Supercharge her sıçrama FSD ye biraz hasar verdiği için uzun yolculuklarda AFMU bulundurulması gerekli. galaksi haritasında Fastest Route seçili iken altındaki "Use jet-cone Boost" kutusunu işaretlerseniz sıçramak istediğiniz yer ile aranızda supercharge yapabileceğiniz bir yıldız varsa rotaya dahil olur (Rota çizgisi mavi olarak gözükür).
    Jumpconda teorik olarak 300+ olarak gözüküyor ama ben 250 üstü hiç görmedim.
    Not: Injection ve supercharge beraber çalışmıyor, hangi boost değeri yüksek ise sadece o kullanılıyor.

    Bildiğim kadarı ile robigo-sothis şu an en iyi yöntem. Factionlar ile allied olup exploration rankı elite yaparsanız daha çok kazanırsınız. Ayrıca python ile uğraşmayın 200 milyon civarında biriktirdiğiniz zaman direk anaconda alın.
    Buna benzer bir anaconda kullanıyordum soloda grind yapıp ve anacondaya alışık olduğumdan riske girip kalkan koymadım. Kalkan demek saatte 10m kayıp demek, illegal passenger ile istasyona çarpmadan girebiliyorsanız kalkan koymayın ama patlama çatlama durumunda en iyi ihtimalle görevlerden para alamazsınız en kötü ihtimalle 5m ödeyip yarım saat robigoya geri gitmeye başlarsınız. Ayrıca tam mesafesini hatırlamıyorum ama robigo-sothis 2 jump sürüyordu bende. 2 den fazla ise sensörleri lightweight yaparsanız yeterli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Savas -- 31 Ekim 2018; 8:47:3 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Savas

    İki çeşit FSD Boost var.

    Incejtion / Mat Synthesis
    Sağ panelde Synthesis kısmında FSD Injection yapabilirsiniz kalitesine göre +%25-50-100 civarında jump mesafesini arttırıyor.
    Jet-Cone Boost / Supercharge
    Supercharge için nötron yıldızlarından yayılan iki alandan birine girip FSD'yi supercharge etmeniz gerek. %300 civarında jump mesafesini arttırıyor. Supercharge için geminizde fuel Scoop olması gerekli.

    Supercharge her sıçrama FSD ye biraz hasar verdiği için uzun yolculuklarda AFMU bulundurulması gerekli. galaksi haritasında Fastest Route seçili iken altındaki "Use jet-cone Boost" kutusunu işaretlerseniz sıçramak istediğiniz yer ile aranızda supercharge yapabileceğiniz bir yıldız varsa rotaya dahil olur (Rota çizgisi mavi olarak gözükür).
    Jumpconda teorik olarak 300+ olarak gözüküyor ama ben 250 üstü hiç görmedim.
    Not: Injection ve supercharge beraber çalışmıyor, hangi boost değeri yüksek ise sadece o kullanılıyor.

    Bildiğim kadarı ile robigo-sothis şu an en iyi yöntem. Factionlar ile allied olup exploration rankı elite yaparsanız daha çok kazanırsınız. Ayrıca python ile uğraşmayın 200 milyon civarında biriktirdiğiniz zaman direk anaconda alın.
    Buna benzer bir anaconda kullanıyordum soloda grind yapıp ve anacondaya alışık olduğumdan riske girip kalkan koymadım. Kalkan demek saatte 10m kayıp demek, illegal passenger ile istasyona çarpmadan girebiliyorsanız kalkan koymayın ama patlama çatlama durumunda en iyi ihtimalle görevlerden para alamazsınız en kötü ihtimalle 5m ödeyip yarım saat robigoya geri gitmeye başlarsınız. Ayrıca tam mesafesini hatırlamıyorum ama robigo-sothis 2 jump sürüyordu bende. 2 den fazla ise sensörleri lightweight yaparsanız yeterli olur.
    Hocam dün bir anlık dalgınlığım yüzünden oyundaki bütün emeğim gitti. Robigo görevlerini Type-6 ile yapıyordum sonra biraz kasınca Type 7'ye geçeyim dedim hem modül kapasitesi daha fazla hem de daha fazla kazanırım falan diye düşünmüştüm. Tam Type-7'yi aldım derken istasyondan çıkarken o an alttan birisi bir mesaj yazdı ona cevap vereyim dedim. O esnada istasyondaki federaller beni patlatmışlar taş çatlasa 10-15 saniye kapıda durmuştum. Gemiyi zar zor aldığım için üzerimde sigorta parası da kalmamıştı mecburen ödeyemedim sigortayı her şey yalan oldu. Sidewinder ile baştan kasmaya çalışıyorum şimdi.

    Tamam ben hatalıyım da oyun da biraz saçmalıyor bence burada. Zaten bana 5 dakika süre vermişsin kalkış için neden hemen vuruyorsun ki...


    Hocam oyunla ilgili olarak bu Rescue yani kurtarma görevleri varmış, sizce onlar kazançlı mı? Şu an oyunda "damaged" olarak tek bir istasyon var ve sadece orada kurtarma gemisi var gözüküyor. Gidip yapsam mı oradaki görevleri diye düşünüyorum. Saatte 7,5milyon kazanıldığını gösteren bir video izlemiştim. Robigo'da saatte Type 6 ile 13-15 milyon civarı anca kasılıyor o da aralıksız yapılırsa. Bir de bende 4 jump Robigo-Sothis arası, kalkanları ve kabin hariç tüm optional modülleri çıkardığım halde 4 jump'tı. Sadece kabin takmıştım. 16-16-8-4-2 diye. (kişi kapasitesi bunlar) Rescue görevleri daha pratik gibi geldi bana en azından jump yapmıyoruz. Bu oyunda maalesef jump olayı bir yerden sonra tiksindiriyor, bıktırıyor beni. Oyunun en kötü yanı bence bu jump olayı. Daha yaratıcı bir seyahat şekli tasarlansaydı keşke. Zorluktan ziyade robota bağlıyorsun bir süre sonra ve bu sıkıcı oluyor özellikle uzun mesafelerde.


    Bu nötrön yıldızlarında bir keresinde "FSD Wake" diye bir alan görmüştüm bahsettiğiniz Supercharge noktaları burası mı oluyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Ekim 2018; 17:27:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    bu kadar ayrıntılı oyunları oynayıp nasıl alışıyorsunuz yahu

    ben bunları öğrenene kadar kafayı sıyırırdım herhalde. Birde türkçe bile değil yani

    uzay temasını aşırı seviyorum hatta , star citizen ve starfield gibi oyunların duyurusu bile beni çok heyecandırıyor ama daha elite dangerous'a bile adım atamadım çok kapsamlı diye. Citizen ve starfield'i hiç beceremem herhalde
    Bende oyunu satın aldım fakat başlamaya fırsat bulamadım.

    Konuyu aynen şu şekil takip ediyorum
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Bende oyunu satın aldım fakat başlamaya fırsat bulamadım.

    Konuyu aynen şu şekil takip ediyorum


    Alıntıları Göster


    hocam oyuna başladığınız da nasıl bir durumda olup oyunu anlayıp anlamadığınızı bana yazar mısınız , daha doğrusu oyun zevk veriyor mu yani.

    çünkü sizinle aynı durumdayız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead



    hocam oyuna başladığınız da nasıl bir durumda olup oyunu anlayıp anlamadığınızı bana yazar mısınız , daha doğrusu oyun zevk veriyor mu yani.

    çünkü sizinle aynı durumdayız

    Alıntıları Göster
    Hocam şu an baktım ben de oyunu 98 saat oynamışım ama daha baya çözemediğim yer var mesela. Yavaş yavaş, sora sora bir şekilde öğreniliyor. Evet ilk başlarda çok karışık geliyor ama uzay temasını, astronomiyi falan seviyorsanız mutlaka beğenirsiniz. Oyunun bana en güzel yanlarından biri para kasmak için birden fazla çeşit ve seçeneğin olması. İsteyen aksiyona girip adam öldürerek veya NPC (bot) öldürerek para kazanır; isteyen madenciliğe dalar; isteyen yolcu taşır veya mal taşır (legal-illegal); isteyen basitçe X istasyonunun marketinden bilmem ne elementlerini, maddelerini alıp Y istasyonunda daha pahalıya satıp kasabilir yani klasik "al-sat" taktiği yapabilir. Bir sürü şey var yani böyle.

    Ama kötü tarafı da uzun mesafeli yolculuklar biraz sıkabiliyor seni.

    He bir de söylemeyi unuttum en sevdiğim şey dakikalarca, saatlerce oyunda ince hesaplar yapman gereken şeyler olabiliyor bazen o çok güzel. Mesela yeni bir gemi alıyorsun ama iş o gemiyi almakla bitmiyor. Gemiye amacına göre düzgün bir build yapmak gerekiyor. Mesela benim gibi yolcu taşıyarak para kasacaksan Jump Range'e ağırlık verip ona göre parçalar, modüller yerleştirmen gerek. Hepsinin bir ağırlığı, motordan çektiği güç (buna bağlı olarak geminin hızı değişiyor), ve benzeri bir sürü etken var. Geçen gün 1 saat Coriolis denen build sitesinden tek tek bana uygun kombini yapmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Bunlar bana göre zevkli şeyler. Mesela her parça aynı istasyonda da olmuyor bunları da eddb (elite dangerous data base) sitesinden bakmak gerekiyor nerede var vs gibisinden. Güzel şeyler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 31 Ekim 2018; 21:50:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Hocam şu an baktım ben de oyunu 98 saat oynamışım ama daha baya çözemediğim yer var mesela. Yavaş yavaş, sora sora bir şekilde öğreniliyor. Evet ilk başlarda çok karışık geliyor ama uzay temasını, astronomiyi falan seviyorsanız mutlaka beğenirsiniz. Oyunun bana en güzel yanlarından biri para kasmak için birden fazla çeşit ve seçeneğin olması. İsteyen aksiyona girip adam öldürerek veya NPC (bot) öldürerek para kazanır; isteyen madenciliğe dalar; isteyen yolcu taşır veya mal taşır (legal-illegal); isteyen basitçe X istasyonunun marketinden bilmem ne elementlerini, maddelerini alıp Y istasyonunda daha pahalıya satıp kasabilir yani klasik "al-sat" taktiği yapabilir. Bir sürü şey var yani böyle.

    Ama kötü tarafı da uzun mesafeli yolculuklar biraz sıkabiliyor seni.

    He bir de söylemeyi unuttum en sevdiğim şey dakikalarca, saatlerce oyunda ince hesaplar yapman gereken şeyler olabiliyor bazen o çok güzel. Mesela yeni bir gemi alıyorsun ama iş o gemiyi almakla bitmiyor. Gemiye amacına göre düzgün bir build yapmak gerekiyor. Mesela benim gibi yolcu taşıyarak para kasacaksan Jump Range'e ağırlık verip ona göre parçalar, modüller yerleştirmen gerek. Hepsinin bir ağırlığı, motordan çektiği güç (buna bağlı olarak geminin hızı değişiyor), ve benzeri bir sürü etken var. Geçen gün 1 saat Coriolis denen build sitesinden tek tek bana uygun kombini yapmaya çalıştığımı hatırlıyorum. Bunlar bana göre zevkli şeyler. Mesela her parça aynı istasyonda da olmuyor bunları da eddb (elite dangerous data base) sitesinden bakmak gerekiyor nerede var vs gibisinden. Güzel şeyler

    Alıntıları Göster
    hocam tema olarak baya seviyorum hele şu star citizen ve bedhestanın yeni nesil için duyurduğu starfield oyunu nasıl olacak tahmin bile edemiyorum.

    ama o oyunları oynamadan evvel elite dangerous oynayıp bu tarz oyunlara aşinalık kazanmak istiyorum.

    halbuki türkçe olsa seve seve oynarım , kendim keşfederim olayları ama bir de ingilizce terimler vs. eklenince hepten içinden çıkılmaz bir zorluğa giriyor benim için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hocam tema olarak baya seviyorum hele şu star citizen ve bedhestanın yeni nesil için duyurduğu starfield oyunu nasıl olacak tahmin bile edemiyorum.

    ama o oyunları oynamadan evvel elite dangerous oynayıp bu tarz oyunlara aşinalık kazanmak istiyorum.

    halbuki türkçe olsa seve seve oynarım , kendim keşfederim olayları ama bir de ingilizce terimler vs. eklenince hepten içinden çıkılmaz bir zorluğa giriyor benim için

    Alıntıları Göster
    Hocam benim de İngilizcem iyi değil, detayları anlamakta güçlük çekiyorum. Nadir de olsa Türkçe videolar da var oyunun temel şeylerini anlatan. Ben de oyuna Youtube'taki bir adamın rehber/tanıtım videosunu görerek başlamıştım. Şu an hatırlamıyorum hangi video olduğunu, dur bakayım bulursam mesaja ekleyeceğim.


    Star Citizen sanırım henüz çıkmamış ama ED'den iyi olacağını düşünüyorum yorumlara baktım biraz.

    Ekleme: Hocam ben izlediğim videoyu bulamadım ama Youtube'da baya kaynak çıktıhttps://www.youtube.com/results?search_query=elite+dangerous+t%C3%BCrk%C3%A7e

    bu linkten dilediğin rehberi izleyebilirsin. Bunun dışında oyuna başlarsan soru sorabilirsin başlangıç seviyesindeki birine göre oyunu bildiğimi düşünüyorum yardımcı olurum.




  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.