Şimdi Ara

elinde Dsmartnet iptal formu olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar;

    Dsmartnet ten kurtulma amaçlı olarak yaklaşık 12 gündür sürünüyorum. iş artık iptal formuna geldi çattı, ancak bu seferde adamlar bana form göndermiyorlar bu sbeple bu forma ihtiyacım var.

    elinde form olan arkadaşlar daha önce bu yoldan geçmiş olanlar bana bu formu gönderebilir mi. isterseniz özelden yazın mail adresimi göndereyim oraya da gönderebilirsiniz..


    saygılarımla..



  • Bu linkteki resmi pcne indir. Smile adsl olan yerleri dsmart.net yap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 6 Temmuz 2012; 17:09:51 >
  • Aynen ben de 15 gündür uğraşıyorum. Smile adsl aldığım yerden online iptal kaydı yaptırdım ilk olarak. Birkaç gün sonra sms geldi pk 118 şişli istanbul adresine kimlik fotokopisiyle ıslak imzalı dilekçe göndermem gerektiği yazıyordu. Yine 10 gün ses çıkmadı aradım bu sefer üç kişi birbirine aktardı sonra da telefon kesildi. Tekrar aradım. Yine aynı şey oldu. Tekrar aradım iki kişiye anlattım derdimi yine birine aktardılar. Ama bu sefer %100 eminim ki bilgisayar kaydıydı. "Ben bilmemne nasıl yardımcı olabilirim" dedi 3 kez, sonra da sesinizi alamıyorum deyip tekrar arayın dedi. (Bu arada umarım küfürlerimi duyan birileri olmuştur). Bıkmadan tekrar aradım biri bu sefer kimseye bağlamadan iptal başvurunuzu kaydettim dedi. Pk 118'e APS gönderdiğimi söyledim gelen mesaja göre. Adresin Pk.138 Şişli olduğunu söyledi, maille iptal dilekçesi göndereceğini söyledi gün içinde. Çıktısını alıp ıslak imzayla yeni adrese tekrar göndermem gerekiyormuş. Tabi mail falan da gelmedi yine umduğum gibi. Araştırınca anlıyorum ki kurtulmanın en kolay yolu gerçekten de başka servis sağlayıcıya geçmek. (Cep telefonu operatörü değiştirmek gibi) Ben TTnet'e geçmek için yarın başvuracağım. Öğrendiğim kadarıyla en kolay bu şekilde oluyormuş. Bizim adımıza TTnet iptal ettiriyormuş. Eğer internet kullanmaya devam edecekseniz evde size de tavsiyem budur. Yani başka bir İnternet Servis Sağlayıcıya geçmeniz.




  • ttnet işletmeci değiştirme formu bu formu buldum umarım işe yarar. Yarın öğrencez bakalım
  • evet arkadaşlar elinde dsmart net iptal formu olan varsa cok iyi olur

    benimde sözleşmem ayın temmuz 30 unda bitiyor , ağustos ayının faturasını ödemek istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • Güncel D-Smart İptal Talep Formu

     elinde Dsmartnet iptal formu olan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan35 -- 8 Temmuz 2012; 0:59:28 >
  • [simage]Güncel D-Smart İptal Talep Formu[/simage]

     elinde Dsmartnet iptal formu olan varmı?
  • Güncel D-Smart İptal Talep Formu

     elinde Dsmartnet iptal formu olan varmı?
  • üç kez göndermişim aynı şeyi farketmeden ikisini silmeyi de başaramadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.