Şimdi Ara

Elimdeki parayı derlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, elimde 35k kadar bir para var, ilerideki ihtiyaclarim icin saklıyorum fakat sürekli elimde değer kaybediyor param. Artık dolarda tutmakta karlı değil, bu paranın değerini koruyacak bir öneriniz varmıdır. İkinci el piyasası olan birşey alıp ihtiyacim oldugunda satmak mantiklı mı sizce.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • MAİA ECE ERGÖNENÇyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCIPlelwbSrX5OQPPs7XMTGA/join
    https://www.youtube.com/watch?v=OuNi-M6rpsI
  • altın al iki üç sene sonra bugünü ikiye katlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fed faiz arttırmaktadır ısrarlı. Bu da doların daha da güçlenerek devam edeceğini düşündürüyor. Dolar alabilirsiniz. Ama bence sepet yapmak daha mantıklı, dolar, altın, gümüş şeklinde.

  • juniperion kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız dolar artarak gidecek fakat enflasyon öyle bir seviyeye geldi ki doların getirisi dahi alım gücünü düsürüyor, sizce 2. El piyayası olan bir ürün alıp, ihtiyac anında satmak mantıklı mı örneğin motorsiklet gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bathgud54 B kullanıcısına yanıt
    Olabilir. Önemli olan kolay satılabilen ve 2.elde değerini koruyan bir ürün olması. Size önerebileceğim bir şey daha var. Kriptoparalara nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum. Ama Byte Exchange borsası sentetik sepet tokenler yapıyor. BRZV adında bir sentetik token çıkardılar. İçeriği %40PAXG(ons altın), %40Usdt, %20Bitcoin den oluşuyor. BRZV aldığınızda bu oranlarda PAXG, USDT ve Btc yi anında borsa rezervine ekliyor. Sattığında da aynı şekilde rezevden bunları o anki fiyattan satıyor. 17 farklı likidite kaynağından ve top 10 borsanın emir defterlerinden elde edilen bir endeks üzerinden fiyatlar anlık olarak alınıyor. Böylece üç farklı ürüne de yatırım yapmış, riskiniz minimize etmiş oluyorsunuz. Borsa anlık olarak bu ürünleri rezerve eklediği için de BRZV nin "depeg" dediğimiz denge bozulması gibi bir ihtimal ortadan kalkıyor. Yani BRZV fiyatı alıcı ve satıcı ile belirlenmiyor. Reçetedeki ürünlerin o anki endeks fiyatları ne ise BRZV nin fiyatını belirleyen de o. BRZV, Byte Exchange de Usdt ve TL paritesinde işlem görmekte. Enflasyondan korunmak için değerlendirilebilir. Bilgilendirmek için söylüyorum. Siz yine de en çok içinize sinen şeye yatırım yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperion -- 13 Ekim 2022; 22:1:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.