Şimdi Ara

Elektronik üzerine Youtube kanalı açtım. Desteklerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Elektronik teknikeriyim. Elektroniğe küçüklükten beri ilgim var. Yaptığım projeleri paylaşmak için bir Youtube kanalı açtım. İlk videomu hazırlayana kadar daha önceden özenmeden öylesine çekmiş olduğum 3 videoyu yükledim. Kısa zaman sonra kaliteli videolar yüklemeye başlayacağım. (Kendin yap tarzında, bilgi verici ve öğretici videolar) Abone olarak desteğinizi esirgemezseniz sevirim. Teşekkürler.
    http://www.youtube.com/channel/UCan49fpKDi3dN8XpC0yln7Q?sub_confirmation=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine Wave -- 9 Mart 2018; 18:51:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Güzel kardeşim şu YouTube kanalları bundan 10-12 sene önce olsaydı da bizlerde aklımıza takılan çözemediğimiz devreleri izleyip sorup öğrenseydik, bende bir elektronik teknikeri olarak gayretlerini tebrik ediyorum, tavsiye edebileceğim konu öncelikle yabancı kaynaklarda bulunan ders/proje/anlatım/devre analizi yapın, drone lerden bahsedin, arduino ile 3D robotlar tasarlayıp detaylandirin, ve en önemlisi yaptığınız şeyler hep sanayi ye işe yani paraya çevrilebilir bilgiler olsun. Eline emeğine bilgine sağlık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik 3 video var. 3'ünü de beğendim, yolunuz açık olsun. Yalnız video açıklamalarını alt tarafa yazmanın yanında sesli olarak söyleseniz daha iyi olur. HDD motorundan ne yapılabilir ki diye düşünürken iyi geldi sonuncu olan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmpaktör

    Güzel kardeşim şu YouTube kanalları bundan 10-12 sene önce olsaydı da bizlerde aklımıza takılan çözemediğimiz devreleri izleyip sorup öğrenseydik, bende bir elektronik teknikeri olarak gayretlerini tebrik ediyorum, tavsiye edebileceğim konu öncelikle yabancı kaynaklarda bulunan ders/proje/anlatım/devre analizi yapın, drone lerden bahsedin, arduino ile 3D robotlar tasarlayıp detaylandirin, ve en önemlisi yaptığınız şeyler hep sanayi ye işe yani paraya çevrilebilir bilgiler olsun. Eline emeğine bilgine sağlık

    Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Şimdilik 3 video var. 3'ünü de beğendim, yolunuz açık olsun. Yalnız video açıklamalarını alt tarafa yazmanın yanında sesli olarak söyleseniz daha iyi olur. HDD motorundan ne yapılabilir ki diye düşünürken iyi geldi sonuncu olan.

    Teşekkür ederim. Videolar elimde hazır olarak bulunan, öylesine çekilmiş videolardı. Sesli anlatımlı, görsel anlatımlı videolar çekeceğim. Sadece hazırlık aşamasındayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipteyiz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.