Şimdi Ara

Elektrolüks markası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1,5 yıl önce ismine güvenerek elektrolüks çamaşır makinası aldım.İki kez servise gitti makina bu süre zarfında.Bir gün eşim telefonda makinanın kapağının kilit mekanizmasının içe girdiğini söyledi ve servisi arayarak randevu aldık.Ben evde yokken eleman gelmiş ve iki kıytırık vida için 75 tl istedi bende eşime verme dedim elemanla telefonda görüştüm.Eleman diyorki vidayı sökmüşsünüz benim başka işim gücüm yok oturup başına vida sökcem veya evinize gelen biri sökmüştür diyince şalter bende attı ağzıma geleni söyledim.Şuan 10 gün oldu servisi arıyorum vidayı verin ben takcam diye elimizde yok siparişle gelecek diyorlar ama 75 tl verirsem hemen servis elemanı takacak anlıyacağınız iki kuruşluk vidayı vermiyorlar akılları sıra beni mağdur edecekler ama çok şükür mağdur değilim ben hallettim bi şekilde ama bu firmayı her yerde şikayet edeceğim.Siz siz olun sakın bu firmaya bulaşmayın.







  • Keşke yazınızı resim belge vs ile destekleseydiniz. (Mesela kapı kolunun remi, servisin verdiği belge vs) Sadece yazı ile anlatılan tek taraflı durum ile net tespit yapmak zor. Sinirle yazıyorsunuz lakin kimbilir servis gelse burada yazsa o neler yazacak bilmiyoruz.

    Bu nedenle yazdıklarınızı destekleyecek unsurlar böyle ortamlarda her zaman avantajdır unutmayınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ado

    Keşke yazınızı resim belge vs ile destekleseydiniz. (Mesela kapı kolunun remi, servisin verdiği belge vs) Sadece yazı ile anlatılan tek taraflı durum ile net tespit yapmak zor. Sinirle yazıyorsunuz lakin kimbilir servis gelse burada yazsa o neler yazacak bilmiyoruz.

    Bu nedenle yazdıklarınızı destekleyecek unsurlar böyle ortamlarda her zaman avantajdır unutmayınız

    Hocam sinir ile yazılan bir yazı degil bu.Evet servisin verdiği kağıtlar elimde ancak servis zaten olayı kabullenmiyor dediği siz sökmüssünüzdür veya evinize gelen biri sökmüştür şimdi bir servis elemanı size böyle birşey derse tepkiniz ne olur.Daha sonra olayı düşündüğümde iki kez bu cihaz alındıktan sonra sdrvise gitti ve amortüsörü değişti.Muhtemelen o zaman vidalar söküldü ve takılmadı.Bunu dediğimde servis elemanına yokk olamaz böyle birşey diyor yani benim evime gelen birinin sökme olasılığı servis de servis elemanının vidaları unutma olasılığından daha yüksek.Onlar unutumaz ama ben veya evime gelen birisi sökmüştür.Olayı ben italya fabrikasına ve müşteri hizmetlerine defalarca yazdım.Adamlar vidayı bile vermiyor parça yok diye.Uzun lafın kısası ben ir daha bu firmadan hiçbirşey almam.Ürünü stana kadar iyiler ama müşteri hizmetleri ve memnuniyet sıfırrrr.




  • Sorun bence markada değil, yetkili serviste. Bence siz electrolux e konuyla ilgili bir mail gönderin. Gelen servise emin olun hesabı sorulur. Hatta daha önce şikayet aldılarsa electrolux verdiği lisansı bile iptal edebilir. Büyük markaların verdiği bu lisanslar kolay kolay alınamaz. Bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U6

    Sorun bence markada değil, yetkili serviste. Bence siz electrolux e konuyla ilgili bir mail gönderin. Gelen servise emin olun hesabı sorulur. Hatta daha önce şikayet aldılarsa electrolux verdiği lisansı bile iptal edebilir. Büyük markaların verdiği bu lisanslar kolay kolay alınamaz. Bilginiz olsun.

    Hocam Ankara da 3servis var üçüde birbiriyle iletişimde olay başıma geldiğimde farklı bir servisi aradım bayan vidaları veririz ücretsiz sıkıntı yok telefonunuzu alıp size dönüyüm dedi.Yarım saat sonra efendim elimizde vida yok anca siparişle getirtebiliyoruz gibi şeyler dedi.Ben italyada üretilmiş o fabrikaya bile mail attım.Müşteri hzmetleri ile onlarca telefon ve mail trafiği yaşadım ve zerre kadar ilgili değiller.Sonunda ben işimi türk usulü hallettim ama halledemesem 10 gündür makinasızdım.Berbat bir müşteri hizmetleri ve berbat bir servis ne bir daha alırım nede tavsiye ederim bu firmayı.




  • taipen71 T kullanıcısına yanıt
    Doğru markada ilgilenmediyse uzak durmakta fayda var.
  • Servislerin her zaman yaptıkları şey. Bizim Arçelik servisi de vidaları eksik getirmişti. Arka sac vidası, ktitik değil ama geçenlerde birisi daha düştü. Eksik olunca titreşimden diğerleri de düşüyor. Mühendis onu oraya koyduysa bir sebebi var.
  • geçmiş olsun. electrolux kurutma makinesi almak üzereydim ve vazgeçtim. biraz fazla verip siemens alacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infra_dark

    geçmiş olsun. electrolux kurutma makinesi almak üzereydim ve vazgeçtim. biraz fazla verip siemens alacağım

    Aman hocam aman uzak durun satana kadar ürünü sattıktan sonrası yok.
  • bende geçen ay çamaşır makinesini alacaktım, almadım. dedik iyiki almadık ötv indirimi girdi diye. bu ay almayı düşünüyordum. bende ankaradayım. ne yapsam bilemedim.
  • Benim ailemde pek memnun değil Elektrolüks'ten. Yine de elektronik tamamen şansa kalmış vesselam. En kötü denen bi ürün bile bazen en değme markalara taş çıkartıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.