Şimdi Ara

Kedi tüyleri için Kurutma makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,
    Kedi tüylerinden kurtulmak için kurutma Makinesi almayı düşünüyorum. Konuyla ilgili eski açılmış topiclere mesaj attım geçen hafta fakat eski olmasından dolayı herhangi bir dönüş olmadığımdan buraya yeni bir konu açmak durumunda kaldım.
    Forumdaki neredeyse ilgili tüm yazıları okudum. combo makinaları tavsiye etmiyorlar. Özellikle tüy toplama özellikleri yok gibi yazılar görünce vazgeçtim.
    Siemens marka çamaşır makinam var. üstüne kurutma makinası alacağım.
    AEG tavsiye eden çok olmuş, fakat farklı marka olduğundan 240 lira karşılığında "çekmece kiti" dedikleri sanırım adaptör ile üstüse koyabiliyorlarmış.
    Ben parasında değilim. 2500TL 'ye kadar kurutma makinası arıyorum. kedi tüylerini toplama özelliği ve sessizliği benim için en büyük kriter.
    şimdilik bu 3 modeli gözüme kestirdim. Hangisini tavsiye ederdiniz, veya farklı bir ürün var mıdır LG-Mieleden ?


    AEG T76385AH3 A+ 8Kg
    Siemens iQ500 WT43W460TR A++ 8kg
    Electrolux EDH3685TDW A++ 8KG

    şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435 -- 10 Mayıs 2017; 15:59:31 >







  • Hocam kedi tüyü toplaması özelliğine vurgu yapılan bir kurutma makinesi yok. Hani electrik süpürgelerinde bu özelliğin vurgulandığı ve buna uygun başlıkla satılan süpürgeler var ama kurutma makinesinde benim bildiğim yok. Ama tüm kurutma makineleri genel olaral kıl, tüy vb şeyleri topluyor ve filtrelerinde biriktiriyor. Ama hayvan tüyü söz konusu olunca bu performansı nasıl olur makinelerin bilmiyorum. Bu konuya en iyi, hayvan sahibi olan kurutma makinesi kullanıcıları cevap verebilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Özellikle bunun için bir makine yok fakat kendi kendini temizleyen kondenser sadece bsh ta var.
    Limiti de göz önünde bulundurarak; WT47Y760TR + WT45W561TR modellerine bakabilirsiniz. dilerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

    Serdar 0553 397 6676
  • Merhaba,
    Evcil hayvan tüyleri için özelleşmiş bir çamaşır kurutma makinesi piyasada şu an için yok. Fakat piyasadaki kurutma makineleri zaten toz, kıl, saç, vb. toplamada oldukça etkililer. Bunu piyasadaki en uygun makine için bile söyleyebiliriz. O yüzden hiç bir problem yaşamazsınız. Asıl faktör şu: "Isı Pompası." Bu en güncel çamaşır kurutma teknolojisidir. Çamaşırlarınız daha az yıpranırken, elektrik tasarrufu olarak yüksek verim elde edersiniz. Yeni yönetmelik çerçevesinde herhangi bir beyaz eşya alırken en az A+ enerji seviyesi olmasına dikkat etmenizi öneririm.( Zaten çok az model A+ enerji sınıfı aşağısında şu an.) Sizin seçtiğiniz üç model de ısı pompası teknolojisini kullanmakta. 3 modelin yoğuşma verimleri B. Yoğuşma veriminin enerji verimliliği ile alakası yok. Bu ortama, cihazın ne kadar nem ve ısı yaydığıyla ilgili bir değerlendirme. 3 modelde de yoğuşma veriminde bir problem olmaz. Şimdi sizin kriterlerinize gelirsek, sessizlik önemli demişsiniz. Bu üç model arasında en sessiz model Siemens iQ500 WT43W460TR. Ayrıca fiyat avantajı ve çamaşır makinenizin de Siemens olmasıyla sizin için öncelikli önerebileceğim bir model. Bütçeniz dahilinde bahsediyorum tabii. Yine Siemens markasının çok daha sessiz ürünleri var fakat fiyat bandınızın üstünde.

    Kısaca sıralama yapmak gerekirse;

    Siemens iQ500 WT43W460TR>Electrolux EDH3685TDW>AEG T76385AH3

    sırasıyla öneririm.




  • cevabınız için teşekkür ederim. bütün gün araştırmaya devam ettim. kedi köpek tüyü diye özel bir temizleme yok. hayvan sahibi olup kurutma makinası olan bir tanıdık bulup sordum. kendisi electrolux kullanıyormuş ve çok memnunmuş. her yıkamadan sonra sadece bir temizleme filtresini temizliyormuş. miele, arçelik ve diğer markalarda alt kapak açıp sünger falan bişiler anlattı anlamadım ama zahmetli bir temizlik yapılıyormuş.
    ısı pompası olması olmasına dikkat etmiştim. bir de yünlüleri yıkıyabilmesi için inverter motor olmasına dikkat etmeliymişim. siemens IQ500 kullanan arkadaşım makinadan hiç memnun değil. kendisi kostüm tasarımcısı ve bütün hayatı kumaşlarla geçiyor. çok fazla pamuklanmaya sebep oluyor ve asla yünlü yıkamayı düşünme çünkü 3 beden küçülüyor dedi.
    araştırmaya devam edince, inverter motor olmayan makinalarda tambur hep aynı devirde döndüğünü buradan öğrendim.


    dolayısıyla sadece electrolux markası kalıyor geriye. EDH3685TDW modeli 2000tl.
    EDH3897SDE modeli ise 2700TL
    700 liralık bir fark var mı kayda değer bilmiyorum.




  • [link=https://goo.gl/pUYF06][/link]

    bu karşılaştırmadan sonra EDH3897SDE modelini almaya karar verdim.
  • 3897 kullananlardanım. Çift katlı filtresi çok başarılı.. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    bugün kuruldu ve ilk test yapıldı. bugüne kadar almadığım için çok kızgınım.
    kedi köpek sahibi arkadaşlara tavsiye ederim. tüy içinde siyah çarşaftan tüyleri %95 temizledi. bir de nevresim 3 kilo demesine rağmen çamaşırdan çıkan 7 kiloyu koydum ona rağmen kupkuru ama biraz kırışık çıkardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    Merhaba arkadaşlar,
    bugün kuruldu ve ilk test yapıldı. bugüne kadar almadığım için çok kızgınım.
    kedi köpek sahibi arkadaşlara tavsiye ederim. tüy içinde siyah çarşaftan tüyleri %95 temizledi. bir de nevresim 3 kilo demesine rağmen çamaşırdan çıkan 7 kiloyu koydum ona rağmen kupkuru ama biraz kırışık çıkardı

    merhaba.

    ben de bu makineden kullanıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/electrolux-edh-3897-sde-9-kg-ironaid-kurutma-makinesi-inceleme--112563900

    aldığım zaman bir inceleme yapmıştım. Okumanızı tavsiye ederim.

    Kırışıklık için de çamaşır toplarından kullanabilirsiniz. 7 kilo nevresim takımı attığınızda 3-4 adet çamaşır topu atın makineye. Program biter bitmez de yatağın üzerine serip elinizle hafif düzelterek katlayın. Baya faydası oluyor. ben pamuklu programında kurutuyorum nevresimleri. Yorgan programında denemedim hiç. Ben de bir deneyeyim madem bu programda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 19 Mayıs 2017; 19:37:27 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.