Şimdi Ara

Elektro gitar için yardım arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba!

    Elektro gitar öğrenmek istiyorum. Fakat müzikle ilgili hiç birşey bilmiyorum. Yanlış anlaşılma olmaması için amacımın yeni müzikler yapmaktan ziyade var olanları çalışıp öğrenmek, fakat tır şoförüyüm ve zamanımın %80-%90 gibi büyük bir çoğunluğu arabada geçiyor. Bazı araştırmalar yaptım araba amfisi elektro gitara uymadığını öğrendim. Gitar amfisini arabada çalıştırmanın bir yolunu ve ilk adımı nasıl atmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. İlk adım tavsiyesi için müzikle ilgili hiç bir şey bilmediğimi (notalar dahil) aklınızda bulundurarak tavsiyeler verirseniz sevinirim.




  • Amfi için çeşitli alternatifler var. Kulaklık amfisi alıp kulaklıkla çalabilirsin veya cep amfisi olarak geçen mini amfiler ile pil takarak idare edebilirsin. Ancak müzik bilgisi sıfır olan biri için profesyonel bir hocadan eğitim almadan ilk adımı atmanın ben başarı sağlayacağını düşünmüyorum. Hani önceden bir enstrümanı çalıyor olup müzik bilgin iyi olsa, Udemy gibi online kurslar alıp onlarla ilerleyebilirsin derdim. Ancak müzik bilgisi sıfır olan biri için bu tarz eğitimler tamamen körleme olur.


    Hani parana yazık. Nereden baksan iş görebilecek bir elektro gitar 7-8 bin liralardan başlıyor. Daha ucuza satılanlar kesinlikle kalitesiz, sap ayarı vs bozuk gitarlar. Mini amfi alsan 2000 liralara da onu alırsın. En az 10 bin lira verip, kendi başına öğrenmeye çalışırsan başaramazsın. İki ay sonra yarı fiyatına letgodan, dolaptan satmaya çalışırsın bu sefer.


    Sonuç olarak diyeceğim şu ki, git 2 3 bin liraya bir klasik gitar al. Udemy'den de bir kurs satın al. Öğrenebilirsen daha sonra klasik gitarını satıp elektroya geçersin. Öğrenemezsen en azından daha az zararla gitar defterini kapatmış olursun.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.