Şimdi Ara

Elektro gitar hakkında bir kaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu foruma ilk girişim ve ilk konu açışım o yüzden bir yanlışım varsa kusura bakmayın



    Elektro gitara başlamak istiyorum ve araştırmalar sonucum almak istediğim gitar IBANEZ GRG121DX-WNF GRG Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik

    Bununla ilgili bir kaç sorum olacaktı:


    1- Bu fiyat bandında daha iyi bir gitar varmıdır acaba? (Daha çok metal, rock tarzı çalmak istiyorum ve ikinci el istemiyorum)

    2-Zuhal müzik kargo konusunda iyi mi yoksa kendim gidip mağazadan almam daha mı iyi olacaktır?

    3-Yanında ses kartı olarak Focusrite Scarlett Solo Gen 3 USB Ses Kartı | doremusic bunu düşünüyorum acaba iyi midir yoksa bu fiyat bandında daha iyi başka seçenekler varmı?

    4-Son olarak ilk başta söylediğim gitar ile IBANEZ GRX70QA-TRB GRX Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik bu gitar arasında kalmıştım tarz vs. ve tremolo kolu dolayısıyla GRG121DX modelinde karar verdim fakat aklımda bir soru işareti kalmaması açısından bu 2 gitar arasında sizin neler düşündüğünüzü merak ediyorum.


    Herkese iyi günler.








  • Elektro kullanmıyorum ama ses kartı konusunda fikir belirtebilirim. Focusrite marka olarak çok iyi. Yalnız solo versiyon kartta kulaklık ve hoparlör için tek bir kontrol mekanizması var. Yani kulaklık ve hoparlörden aynı anda ses geliyor ve birini kısıp diğerini açamıyorsunuz. Benim kullandığım hoparlörün uzaktan kumandası olmasa eğer kesinlikle solo modelini almazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.