Şimdi Ara

Elektrikte 6 Milyarlık Harcıyoruz, 10 Milyar Ödüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, Türkiye'de vatandaşların 6 milyar değerinde elektrik tükettiğini ancak 10 milyar tutarında fatura ödediğini öne sürdü.

    Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların kayıp-kaçak bedeli gibi ek kesintiler nedeniyle fazladan para ödediğini savundu.

    ''Kayıp-kaçak bedeliyle vatandaşın sırtından bu paralar alınıyor'' diyen Kaya, ''Kaç yıldır kayıp-kaçak bedeli vatandaştan alınıyor. Bu zulmün sona erdirilmesi gerekiyor. Bunun için de elektriğe uzun bir süre zam yapılmaması lazım. Ancak bu şekilde telafi edilebilir'' ifadelerini kullandı.

    Kaya, vatandaşların bu tür kesintilerden kurtulması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

    ''Bu konuda artık bir çalışma yapılmalı ve kayıp-kaçak bedeli ile TRT payının elektrik faturalarından çıkarılması gerekir. Vatandaş, tükettiği elektriğin neredeyse iki katını ödüyor. Türkiye'de vatandaşlar 10 milyar lira civarında elektrik faturası ödedi. Fakat bunun asıl değeri en fazla 6 milyar lira. Vatandaşımız kaçakçının suçunu da ödediği için bu miktar yükseliyor. TRT'nin payını da ödüyoruz yani. Türkiye'de vatandaşların harcadığı elektriğin değeri 6 milyar lira ancak 10 milyar lira para ödüyoruz. Bu çok büyük bir makas ve bir an önce gereği yapılmalı.''



    Kaynak







  • Allah öbür dünyada devletin elektriğine, suyuna paramı ödüyecez diyenlerden hesap sorsun amin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.