Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.726
Cevap
118
Favori
1.228.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PVH


    quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Arkadaşlar kirli sakal için makine lazım bana, dediğim gibi sinek kaydı istemiyorum, 2 ve 3 numara sakal bırakmak için tavsiye edebiliceğiniz ürünler varmı?



    Kimse bi tavsiyede bulunmamış, arkadaşlar yokmu yardım edebilicek?



    şuraya bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_8482063/mpage_1/key_kirli%2Csakal/tm.htm





  • Arkadaşlar 8243'ü aşağıdaki linkten sipariş vermek üzereyim, son olarak size danışayım dedim.. Site güvenilir mi, bir sorun çıkar mı ne dersiniz?


    http://www.ucuzlukvar.com/index.php?p=show&pid=562&k_id=0&kn=0
  • slm arkadaşlar 8243 aldım yeni fakat bir kaç sorum olacak.. makine iyi..
    bunu nasıl kullanmak lazım her traştan sonra temizlemekmi lazım .. temizlerken kapağını çıkartıp direk su ilemi demizleyeceğiz nasıl olacak....
    birde traş olurken ters almak mı lazım düzmü..
  • 8249'la ilk traş denyeimimi yaşadım. Bir tarafıma kuru diğer tarafımı ıslak traş ettim. Burun kenarları ile favori kenarlarını ise jiletle aldım. Sonuç genel olarak iyi. Yalnız ıslak traş olurken yüzüm siyha boyanıyor bu normal mi? Bir cihazın kendini temizleme ünitesi var bunu her taştan sonra kullanmam şart mı? Yoksa arada traş başlığını musluğua tutup temizlik deyapabilir miyim? Bir de jel dışında köpük de kullanıoluyor mu? En iyi sonucu almak için traş önerilerinizi de brkliyorum.
  • ESGA 21 Türkiye fiyatı nedir?
  • Ne dersiniz, ucuzlukvar.com'dan mı alayım, buroteknik.com'dan mı? Hangisi güvenlidir?
    quote:

    Orijinalden alıntı: ultranet


    Arkadaşlar 8243'ü aşağıdaki linkten sipariş vermek üzereyim, son olarak size danışayım dedim.. Site güvenilir mi, bir sorun çıkar mı ne dersiniz?


    http://www.ucuzlukvar.com/index.php?p=show&pid=562&k_id=0&kn=0





  • bu forumdan ucuzlukvar.com dan onlarca arkadaş makine aldı. kimse sorun yaşamadı.
  • Ucuzlukvar.com'dan 8243 siparişi verdim, banka havalesi ile 440 TL. Hadi bakalım hayırlısı inşallah çabuk gelir.
  • panasonic es8807s makinem var..bu makineleri yağlamak gerekiyormu,zira kutusunda yağ gelmedi.....yağlamak gerekiyorsa ne sıklıkla?
  • evet bende alalı daha 3-4 gün oldu boyun kısmında kıl öbekleri oluyor. bende öle düğşünüyorum acemiliğe veriyorum alet süper..
  • Malesef bende aynı durumdayım ben alalı 20 gün oldu halen doğru dürüst bir traş olamadım yani 10 dakka uğraştıktan sonra olacaksa hiç olmasın daha iyi,makinanınmı cilde mi,cildinmi makinaya alışma süresi her ne kadarsa bilmiyorum benim 20 traş oldu halen bir gelişme yok aynı ilk gün gibi yani anlayacağınız 10 dakka uğraşmak zorunda bırakıyor,daha öncede yazmıştım eski üç başlık philips iki dakkada traş oluyordum hemde kuru,gerçi benimki es 6003 daha ucuz sizlerinki daha vahim,umarım düzelir.
  • Beyler uzun araştirmalar sonucu Panasonicte karar kıldım.. Öğrenciyim.. Ve Sinek kaydi traş istiyordum.. Panasonic en iyisi gibi geldi.. Ama model olarak karar kılamadim..
    Panasonic'in :
    1)Es-6003
    2)Es-7036
    3)Es-7101
    arasında kaldım.. Özellikle 7036 ve 7101 arasında hangisini tercih etmeliyim.. Özellik olarak ayni gibiler.. 7036 eski model 7101 al diyen var.. 7101 Çin mali.. 7036 daha iyi diyenler var.. Görünüm olarakta galiba 7101 daha iyi.. Anliyacağiniz yardiminiza ihtiyacim var.. yarın sabaha kadar Cevap almam lazim..
    birde 6003 veya 6002 daha ucuz.. 7036 veya 7101 den şarjin 8 saat gitmesi dişinda farkliliklari var mi? alsam daha kötü bir traş yaşar miyim? benim için sinek kaydı çok önemli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 14 Eylül 2009; 23:51:38 >
  • bende es8243 almak istiyorum
    bakalım amazondanmı alacaz
    amazon nasıl gönderdi size taltrap
    oradan uygun ebayden almak istemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohara

    8249'la ilk traş denyeimimi yaşadım. Bir tarafıma kuru diğer tarafımı ıslak traş ettim. Burun kenarları ile favori kenarlarını ise jiletle aldım. Sonuç genel olarak iyi. Yalnız ıslak traş olurken yüzüm siyha boyanıyor bu normal mi? Bir cihazın kendini temizleme ünitesi var bunu her taştan sonra kullanmam şart mı? Yoksa arada traş başlığını musluğua tutup temizlik deyapabilir miyim? Bir de jel dışında köpük de kullanıoluyor mu? En iyi sonucu almak için traş önerilerinizi de brkliyorum.


    siyaha boyanma durumu bende de oluyodu. devir cok yuksek oldugundan kılları toz haline getirip bulamac yapıyor diye düşünmüştüm.
    sonra sonra azaldi sanirim. ya da dikkatimden kaciyor artik :)
  • Çok teşekkür ederim kardeşim. Bugün 5. traşımı oldum. Sanırım kuru traşta karar kılacağım. Islak traş sonrası oluşan sivilcelenmeler kuru traşa geri dönünce kayboldu. Islak traşın sivilce yapmasını jelin makineyi orantısız kaydırmasına bağlıyorum. Fakat daha öncede dediğim gibi en kötü traş deneyimim bile jiletten çok adha iyi...
    quote:

    Orijinalden alıntı: nod35

    dostum hayırlı olsun..kendi adıma sevinmiş gibi sevindim valla..cok sıkıntı çekmişşin...panasonic geldi dertler bitti hesabı...
    quote:

    Orijinalden alıntı: guerilla

    Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.

    Benim hikayem şu: 26yaşındayım ve lise 1 den beri traş olmaktayım. 10 lu yaşların sonlarına doğru (18 -19) benim sakallarım bisiklet lastiklerinin çelik telleri kıvamına geldi. Zannedersem bu konuda forumdaki herkesle yarışabilirim. Öyle ki çok uzun yıllardır berbere gitmedim. Çünkü kesemiyorlar. Sakallarım çok sık ve çok çok gür aynı zamanda çene altı, boyun, yanaklar ve bıyık ayrı yönlere doğru çıkmakta. Peki sen nasıl kesiyodun bu çelik telleri derseniz bu tam bir seramoni. Her sabah kalkıp kaynar su ile duş alıp sakallarımı sert kalıp sabunla yaklaşık 25 dakika ovaladıktan sonra 3 bıçaklı gilette blue III ile (bu jileti piyasadaki bütün jiletleri kullandıktan sonra tercih ettim) ve konsantre jel ile bir elimle gerdirip diğer elimle çok özenli kesmek sureti ile traşımı tamamlıyordum. Yanlış anlamayın bu kadar çaba sadece normal şekilde traş olabilmek için sakallarımı tersten alma düşüncesi bile yüzümün tahriş olmasına yeter. Bu kadar uğraşı sonucunda olduğum traş sonrası ise yüzüm hala mat durumdadır. Yani kirli sakalın bi kademe altı. Sinek kaydı ne demek onu bile bilmem. Tersten elimi sürdüğümde her daim zımpara gbidir yüzüm. Yaklaşık 3-4 yıl önce bu çileye daha fazla katlanamayarak o dönemin en pahalı makinelerinden olan Philips HQ 7782 modelli ıslak kuru makinesini aldım, almaz olaydım. Makine resmen suratımın şeklini değiştirdi. Ergenlik döneminde bile suratında 1 adet sivilce çıkmamış olan benim yüzümdeki sivilce sayısı saç tellerimin sayısı ile eşitlendi nerdeyse. Bana alışacak cildin dediler her kullanımda zaten sivilcelenmiş cildimi parçalamak dışında bişey yapmadı makne. Kabus gibiydi. Alışır diye beklettiğim için iade süresi gfeçen makineyi hırsımdan bütün aksesuarları ile birlikte çöpe bastım (o dönemin parasıyla 350 - 400 lira bi para saydığımı net hatırlıyorum) ve jiletli günlerime geri döndüm. İşim gereği hergün traş olmak zorunda ve hergün o işkenceyi yaşamak zorundaydım. Makine olayına Philips sayesinde tövbe etmiştim. Ta ki düne kadar. Yaklaşık 1 senedir her kelimesini takip ettiğim bu başlığın verdiği cesaret ile ama çok büyük merak, korku ve tereddüt ile Hepsibuarada dan bir adet PANASONIC ES-8243 modelli cihazı satın aldım. Ve dün 1 saatlik şarjı tamamlanır tamamlanmaz ilk traşımı "KURU" şekilde oldum. Arkadaşlar sonuç inanılmaz. Meğer benimde suratım varmış :D. 6 yıldır ilk defa dün akşam cildime dokundum sanırım. Ters düz her şekilde aldım yüzümü jilet ile bu hale gelebilmem için 2 ünite kana ihtiyacım olurdu sanırım. Ne kan ne acı ne tahriş. Islak traşı, jelli traşı, pudralı traşı, hepsini denemek istiyorum. En kötğ deneyimimin bile jiletten çok daha iyi olacağına eminim. Ve mutlu son. Bebek gibi yüzüm. Ofistekiler şaşkın ben mutlu :D

    Teşekkürler panasonic. Teşekkürler donanım haber...






  • quote:

    Orijinalden alıntı: musyun

    ESGA 21 Türkiye fiyatı nedir?
  • @guerilla

    Hayırlı olsun. Ne güzel işte kurtuldun bu sorunlardan sende. Önemli olan etrafında bu konuda senin gibi sorun yaşayan insanlara da tavsiyede bulunup faydalı olmak.
  • ekonomik olarak seni zorlamayacak üründe karar kıl bence...aralarında en iyi 7036 gibi duruyor....
    quote:

    Orijinalden alıntı: VENOM53

    Beyler uzun araştirmalar sonucu Panasonicte karar kıldım.. Öğrenciyim.. Ve Sinek kaydi traş istiyordum.. Panasonic en iyisi gibi geldi.. Ama model olarak karar kılamadim..
    Panasonic'in :
    1)Es-6003
    2)Es-7036
    3)Es-7101
    arasında kaldım.. Özellikle 7036 ve 7101 arasında hangisini tercih etmeliyim.. Özellik olarak ayni gibiler.. 7036 eski model 7101 al diyen var.. 7101 Çin mali.. 7036 daha iyi diyenler var.. Görünüm olarakta galiba 7101 daha iyi.. Anliyacağiniz yardiminiza ihtiyacim var.. yarın sabaha kadar Cevap almam lazim..
    birde 6003 veya 6002 daha ucuz.. 7036 veya 7101 den şarjin 8 saat gitmesi dişinda farkliliklari var mi? alsam daha kötü bir traş yaşar miyim? benim için sinek kaydı çok önemli..




  • Benim 8243 bugün geldi ve ilk traşımı köpük kullanarak oldum. Sonuç ilk kullanım için gayet iyi, mükemmele yakın bir sinekkaydı oldu. Favori alan parçası da gayet iyi iş görüyor.

    Sesi çok da fazla sayılmaz, rahatsız edici değil, sivrisinek gibi, garip tiz bir ses çıkarıyor Bir de jiletle traşta bile kesmediğim iki yeri kesti ama bu da alışma dönemi için normal sanıyorum.

    Netice olarak ben gerçekten beğendim, tavsiye eden, fikir veren arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum
  • Unutmadan, ne sıklıkta turbo temizleme işlemi yapmak gerekir 8243'te? Her traştan sonra gerekmiyor herhalde, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.