Şimdi Ara

Elektrikli Mercedes EQS'in Türkiye fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    burasıda güllük gülistanlık değil, fazla mesai yaptığında para yatmıyor bizde de, gün olarak toplanıyor. Artık sözleşmelerin %90 ı süreli yapılıyor 2-3 yıllık ve yarı zamanlı bir çoğu, ondan sonra hadi güle güle. Mavi yaka yada Beyaz yaka fark etmiyor burada,Corona ayağına maaşlar düşürülüyor, ancak özlük hakların devlet tarafından korunuyor.

    Sadece otomotiv sektöründe yaklaşık 100 bin kişi işten çıkarıldı daha da çıkarılmakta
    Almanya'da da herşeyin fiyatları artıyor.

    Ben burada doğmadım, 1993 ten beri sigortalı olarak Türkiye çalışma şartlarını yaşayarak tecrübe eden bir insanım, bir yerlerden bilgi öğrenmeme gerek yok, yine de sağol

    Sen Türkiye de yaşayıp burayı benden daha iyi biliyorsun İnternet sayesinde, sabaha kadar yazışsak değişmeyecek fikirlerimiz.

    neyse konu iyice dağılmadan bitirelim artık
    iyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Neyin ne olduğunu bilen biri sonunda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XenoVoid X kullanıcısına yanıt
    2300 ün netto su 18 yaşındaki biri için 1300 civarı. Hadi canım yol al 😘

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunun fiyatının düşürmenin tek yolu var...oy ver değişsin...

  • XenoVoid X kullanıcısına yanıt
    Hayır alakası yok Almanya ile Türkiye arasında 100 sene fark var. Adamlar dünyanın en çok üreten ilk 3 ekonomisi içinde. Sadece o konuşulan paralar yalan ben orda Türkiye yi övmek amaçlı değil olanı söyledim sadece.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S serisinden çok daha ucuz, breysel kullanım için daha iyi ve menzil de sektörde lider. İyi satacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XenoVoid X kullanıcısına yanıt
    siz herşeyi kendinize göre yontuyorsunuz, ancak her ülkenin kendi dinamiklerine göre problemleri var.

    Almanya yı Almanya yapan otomotiv sanayisi büyük değişime girdi, fosil yakıt motor ile ilgi herşey (departmanları, üretim bantları v. s. ) elektrikli araç üretimine göre ayarlanmaya başladı.sektörde çalışanların çoğu artık işsiz durumda, kalanlarada düşük kontrat teklif ediliyor. işsizlik maaşına başvuran çok insan var ve bu paralar çalışan kesimden karşılanıyor. bu yüzden kesinti vergileri arttı.
    burada asgari ücret ile çalışanların yüzdesi düşük ancak olay işsizlik maaşına gelince işler taklaya gelmeye başladı, çünkü çalışırken aldığın maaşa yakın işsizlik maaşı vermek zorundalar.

    örneğin 8000€ kazanan dizel motor departman müdürüne 1000€ işsizlik maaşı veremezsin. bu paraların karşılanması için çalışandan daha fazla para kesilmeye başlandı. herşey toz pembe değil,

    Bu haberle ilgili de şunu söylemek isterim, Mercedes eqs in buradaki fiyatı 140 bin € o 18 yaşındaki genç çocuk dededen, babadan bir zenginliği yoksa eğer, bu arabayı anca yolda görür. burada bu tarz yüksek fiyatlı sıfır arabaları kodomanlar ve bizim görgüsüz insanımız alıyor(hava atmak için alıyor sonrada evine gidip akşam yemeğinde taş yalıyor). Almanların çoğu çok tutumludur, tasarrufludurlar(2.dünya şavaşı sonrası yaşadıklarından dolayı). Bu tasarruflar sayesinde Almanya zengin bir ülke olmuştur. bir şey çalışıyorsa ve ihtiyacı varsa onu kullanmaya devam eder. Almanya nın 2.el pazarı çok kuvvetlidir, neredeyse herşeyin 2.el pazarı var.

    yani demem o ki burada normal çalışanlar bu arabayı almak için sıraya girmiyor yada neden bu bende yok diye iç geçirmiyor. varsa ihtiyacı temiz 2. el arabasını alıyor,kalan parası ile de tatilini veya kültürel aktivitelerinin planını yapıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Alamanya bizi kıskanıyor sıkı durun biz ancak birbirimizle uğraşırız kiyamete kadar bu kafayla gidersek daha kötü oluruz

  • vergisiz avrupa fiyatı bile avrupada yaşayanlar için çok yüksek...süper lüks araç kategorisindeki yerini alır.

  • Adamlar markalarının premium deluxe modelini satışa sunuyor bizim hint fakirleri de bu paraya araba mı olur diyor :)) Parası olana 12 milyon tl lik lamborghini huracan de var

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.