Şimdi Ara

Elektrikli Ford Mustang Mach-E, Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli Ford Mustang Mach-E, Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı



    Ford'un ilk tam elektrikli SUV’si Mustang Mach-E, Euro NCAP ve Green NCAP’ten 5 yıldızlı iki önemli derecelendirme aldı.



    Mustang Mach-E'nin en sıkı kriterlerin uygulandığı çarpışma testlerindeki performansı yetişkin yolcular için yüzde 92, çocuk yolcular için yüzde 86 güvenlik puanıyla değerlendirildi. Zarar görebilecek yol kullanıcıları kategorisinde yüzde 69 başarı gösteren aracın güvenlik yardımcısı kategorisindeki başarısı da yüzde 82 oldu.



    Otomatik Başlat-Durdur ve Şerit Hizalama özellikli Akıllı Adaptif Hız Kontrolü, Aktif Frenleme özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Şeritte Kalma Yardımcısı gibi standart sürücü destek teknolojileri de maksimum güvenlik derecelendirmesine katkıda bulundu. SUV, şerit destek teknolojilerinde de tam puan aldı.



    Ayrıca Bkz.Yeni 2022 Land Rover Range Rover tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    Sıfır emisyonlu, 610 km'ye (WLTP) kadar elektrikli sürüş menziline sahip batarya elektrikli güç aktarma organıyla çalışan Mustang Mach-E, Green NCAP tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeler kapsamındaki temiz hava ve sera gazı emisyon testlerinde de doğal olarak tam not aldı. Mustang Mach-E'nin enerji verimliliği puanı da 10 üzerinden 9.4 oldu.



    Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Avrupa Güvenlik Mühendisliği Direktörü Stuart Southgate, 'Mustang Mach-E tam elektrikli bir araç olarak sıfırdan geliştirildi. Böylece güvenlikten asla ödün vermeyen yaklaşımımızı yeni tasarımın her köşesine uygulayabildik. Sonuç olarak müşterilerimiz çevreyi de kendilerini de koruyabilecek bir araç kullandıklarından emin olabilirler.' ifadelerini kullandı.











  • Suç biraz da bizde elektrikli araçlardaki ötv’ye karşı çıktım bir kaç kez. 3-5 kişi dışında oralı olan yoktu. Ya kardeşim bu ötv mtv niye alınıyordu? Çevreyi kirletiyor falan diye yukarda Allah var, ben sağlığımızı düşündüklerini sanmıyorum ama öyle diyorlardı. Ama elektriklilerde de alınmaya başladı çıt çıkmadı. E siz tepki göstermezseniz sosyal medyada falan nasıl olacak bu işler. Neticede bu siyasiler anket yapıyor bir olay gündeme düşmeyince o konu alakasız kalıyor sormuyorlar bile ankette o soruyu. Haliyle abanıyorlar vergilere.
  • Iyi zenginler ve yabanci devlettekiler daha güvenli biner o zaman. Bizi ilgilendiren bir haber değil sonuçta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt
    Suç biraz da bizde elektrikli araçlardaki ötv’ye karşı çıktım bir kaç kez. 3-5 kişi dışında oralı olan yoktu. Ya kardeşim bu ötv mtv niye alınıyordu? Çevreyi kirletiyor falan diye yukarda Allah var, ben sağlığımızı düşündüklerini sanmıyorum ama öyle diyorlardı. Ama elektriklilerde de alınmaya başladı çıt çıkmadı. E siz tepki göstermezseniz sosyal medyada falan nasıl olacak bu işler. Neticede bu siyasiler anket yapıyor bir olay gündeme düşmeyince o konu alakasız kalıyor sormuyorlar bile ankette o soruyu. Haliyle abanıyorlar vergilere.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bizim TOGG umuz var. bu ne ki...

  • Ford artik fosil yakitli motorlara yatirim yapmiyor. Tum yatirimlar elektrikli motorlara yoneldi. Merak ettigim suanki konumunla 1Milyon civari fiyat ile cikacagini tahmin ettigim Togg bu firmalarla nasil rekabet edecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5* Yeah. işte bu. almak için kararsızdım, bu haberden sonra gönül rahatlığıyla alabilirim.

  • şu arabayı sevemedim bir türlü. Konsoldaki ekran çok kötü duruyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.