Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
22
Favori
53.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tpkdln kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim. Salcanoya pek isinamadim ve bisikletimde yok. Rott8 donusumu mantikli gibi duruyor. 28inclik bisikletlerden oneriniz nedir?ortalama bir butcem var.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakfire kullanıcısına yanıt
    Rott8 kit haricinde bisiklet de satıyor. Facebook sayfalarından bisikletleri görebilir, fiyat sormak için info@rott8.com veya +90 212 451 35 85 ile iletişime geçebilirsiniz.
  • tpkdln kullanıcısına yanıt
    İnceledim sayfalarını,güzel duruyor gayet. Amerikadan getirtebilirim bu kitlerden.Abd de olup ülkemizde olmayan ve ordan getirmeye değecek bir sistem önerebilir misiniz bana? Getirtip burda montajını yaptırırım. Tecrübelisiniz, bu konuyla ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim.

    Teşekkürler
  • nakfire kullanıcısına yanıt
    Rott8 Kanada malı Bionx kitlerinin hemen hemen aynısıdır. Bionx Amerika'da 2200 $'a satılmakta ama bataryasını Türkiye'ye uçakla getiremezsiniz. Deniz ve karayoluyla kargolansa gümrükte vergi ödemeniz gerekir. Bozulursa da tabiri caizse elinizde patlar. Rott8 kit veya bisiklet aldığınızda 2 yıl garanti kapsamında herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.
  • tpkdln kullanıcısına yanıt
    Bir arkadasım orda yaşıyor,gelirken getirir diye düşünmüştüm.Ancak garanti ,servis vb sorun yaratır zamanla.Dediğiniz gibi rott8 daha mantıklı.Bakalım,kendilerinden fiyat listesi istedim.Gelsin bir inceleyim.
  • Rott8 den fiyat aldıyasanız paylaşır mısınız ?
  • rott8 kıtı alan veya kullanan varmı ,,,,fiyat listesi sitesinde yok
  • bu konu altında yaza dogru alacağını söyleyen arkadaşlar ne yaptılar? alan kullanan var mı acaba? varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? yurtdışından kit getirmek fiyat açısından mantıklı gelebilir ama gümrük olayı işin rengini değiştiriyor gibi. yerli olarak baktığımızda rott8 var bir de salcano'nun antalya modeli. ROTT8'i ne kullanan ne de fiyatı hakkında bir fikrim yok merak ediyorum açıkçası. Salcano Antalya modelini bana uygun değil benim amacım spor yapmak yani çoğunlukla motor güçsüz pedal çevireceğim ama yokuşlarda da sıkıntı yaşamak istemiyorum. Salcano Antalya modelini sanırım pedal çevirdikçe devreye giriyor. Henüz bir bisikletim de yok. Bisiklet + kit + taktırılacak güvenilir bir yer tavsiyesi olan var mı?
  • senin bisikletinde kit arka tarafta mı? önde olanlar da var sanırım. hem arkada hem önde kit olan modeller de var mı? arkada yada önde olması neyi değiştiriyor bilgi verebilir misin
  • arkadaşlar rott8 ile irtibata geçtim fiyatlar uçmuş bu ne yaa
     Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie
  • blanco B kullanıcısına yanıt
    Benim bisiklette kit ön tarafta.(akü de öyle). Tek dez avantajı patinaj. ( ön lastik hızlı eriyor)
    Avantajı ise arka tekerleğe binen yük azalıyor ayrıca ön süspansiyon, akü ve motoru sert kullanımlarda koruyor.
    Kaldırımlara hızlı inip çıkarken sistem ve arka tekerlek daha güvende oluyor.
    Arkada olmasının dez avantajılarından biri de ani gaz verince bisikletin şahlanması.
  • Rott8'in fiyatı uçmuş. Almasına alırım ama abilerim sizden bir bilgi istiyorum. Evimin yolunun 1,5 kmlik kısmı 30 dereceden biraz meyilli bir yokuş. Tırmanırken çok efor harcatır mı bana 500w'lık model? 1 ile 10 arasında bir değer verseniz ne olurdu normal bir insanda harcanan efor? Düz yol sıkıntı değil de yokuşta kalmak istemiyorum.186 cm 80 kg'ım bu arada. Toplu taşımadan bıktım usandım alternatif bir şeyler arıyorum. Başka işimi görebilecek bir kıt vs varsa tavsiyelere de açığım. Neyse uzun tuttum. Hadi siz de motosikletçi sayılırsınız, tekeriniz düz bassın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, geçen zamanlarda rott8 500 Wattlık kiti Merida bisikletime taktırdım. Yakında bir inceleme videosu çekeceğim. Otomatik inceleme adlı kanalımızda hazır olacak. Bununla birlikte geared&gearless 250-500watt farkı ve hissiyatına değineceğim. Şu an için hepsini test etme imkanım oldu. Özel mesaj atarsanız inceleme videom bittiğinde sizi haberdar edebilirim. sık sık bakmıyorum buralara
  • Rott8 fiyatları pahalı olduğunu düşünenler için aynı işi yapan yabancı ürünün Türkiye satış fiyatlarını göstermek isterim:

     Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tpkdln -- 2 Nisan 2015; 12:47:38 >
  • Bundan 5 yıl önce Decathlon'dan 26 jant b-twin elektrikli bisiklet almıştım. O zaman bu tip bisikletler bu kadar yaygın değildi. Salcano Antalya gibi bir bisikletti. Motoru arkada idi. Bu bisiklet epeyce ağır olduğundan, sürekli arka lastiği patlardı. Sonra bunu satıp STmax Neo baston tip katlanır 200W ebike aldım. Bagaja koy seyahate götür, trene, metroya gemiye rahatça bin. Nefis bir biskletti. Tek sorunu işçilik kalitesinin iyi olmaması idi. Onu'da sattım ve şimdi yine katlanır elektrikli bisiklet bakıyorum. Delta bisikletin sitesinde yer alan Geotech folding ebike modelini beğendim. Elektriksiz modelini kullandım çok hafif ve kullanımı rahat. Ayrıca Goccia'dan daha zarif ve tarz duruyor. Fiyatı 4000 TL.

    Size sormak istiyorum;
    1- 2890 TL verip Goccia'mı, yoksa 4000 TL verip Geotec'mi almak 2.el satarken değerinde nakite çevirmek açısından daha mantıklıdır?
    2- Yoksa 26 inch 11kg'lık MTB iyi kalite bisikletime 3000-4000TL arası harcayıp 250-500Watt Rott8 taktırmak mı daha avantajlı olur?

    Siz olsanız ne yaparsınız?

    (Kullanım amacım, motosiklet haricinde de İstanbul Sahil yollarında rüzgara karşı yol almak.)




  • dhkn kullanıcısına yanıt
    Goccia ve Geotec o fiyatları hak etmiyor.

    Rott8 motoru gearless, direct drive motor. Daha uzun ömürlü, daha sessiz, daha titreşimsiz, arka göbekten çekişi daha iyi ve daha verimli bir motor. Ayrıca pil kapasitesi daha iyi, dolayısıyla menzil daha yüksek.

    Düzgün bir bisikletiniz varsa Rott8 alın kesinlikle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tpkdln

    Goccia ve Geotec o fiyatları hak etmiyor.

    Rott8 motoru gearless, direct drive motor. Daha uzun ömürlü, daha sessiz, daha titreşimsiz, arka göbekten çekişi daha iyi ve daha verimli bir motor. Ayrıca pil kapasitesi daha iyi, dolayısıyla menzil daha yüksek.

    Düzgün bir bisikletiniz varsa Rott8 alın kesinlikle.

    Cevabınız için teşekkürler.

    Rott8 kitine sıfırda 3000-4000 arası verdiğim düşünürlürse, diyelimki günün birinde satmak istedim. 2.elde bu kiti satıp paraya çevirebilme şansım varmıdır ve kaça satabilirim gibi sorularım için fikrinizi de almak isterim?

    Ayrıca forumlarda bu kiti kullanan birine rastlasam ve fikrini alsam iyi olacak.
  • dhkn kullanıcısına yanıt
    Piyasası yeni olduğu için ikinci elde ne olur pek bilemiyorum. İleride neden satmak istersiniz ki? Kullanım ile ilgili merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tpkdln

    Piyasası yeni olduğu için ikinci elde ne olur pek bilemiyorum. İleride neden satmak istersiniz ki? Kullanım ile ilgili merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.

    Sorularımı cevaplayabilirseniz memnun olurum.

    - Siz bizzat kullanıcımısınız?
    - Hangi tip bisiklette kullanıyorsunuz?
    - Kaç Watt?
    - Ne süredir, baştaki ve şimdiki akü durumu, el ve pedalla sıfırdaki ve şimdiki menzilleri nedir?
    - Tercih edebileceğim en iyi kit bumudur?

    Çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar memlekette 48 volt bayarya bulabileceğim yer varmı?Birde yurt dışından lityum batarya geliyormu malum patlayabilir diye birçok kargo firması taşımıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.