Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ ATV Mİ YOKSA ELEKTRİKLİ SCOOTER Mİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba....
    Şehir içi ulaşım amaçlı bir araç almayı istiyorum sezon açılıp zamlar gelmeden.
    Önce bazı bilgiler vereyim. Bulunduğum şehir düz bir araziye sahip elektrikli rahatlıkla kullanılabilir. Araç trafiği ve park probleminden bıktım. A2 ehliyetim var ama (gençliğimden motorcuyum artık yaş 40) sigorta, plaka, muayene, vergi vb masrafalardan dolayı kesinlikle benzinli düşünmüyorum.(Sigortacıma sordum en basit benzinlinin sigortası 300 TL den başlar diyor)
    Gelelim düşündüklerime
    1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektirikli-atv-kral-4500-watt-sarjli-atv-150cc-gucune-es-deger-arayin-getirelim-231515897/detay
    Tercih sebebim bu şehirde motoru araçtan saymayıp çok sıkıştıryorlar, dolayısı ile ATV bir hacim işgal ettiği için fazla sıkıştıramazlar ve dört teker olduğu için biraz daha dengeli olur diye düşündüm.
    Ancak tabii yeterince seri midir bunu bilmiyorum?

    2.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-motosiklet-kral-lima-4500-watt-sok-fiyata-kis-kampanyasini-kacirmayin-242622982/detay
    diğer alternatif olarak bu veya benzeri güçlü bir scooter almak istiyorum
    Ancak tattmin edecekse öncelikle ATV almak isterim.
    Yaklaşık 20 yıldır motor sektörüne çok uzağım tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacaktır.
    Herkese şimdiden teşekkür ederim.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amele75 -- 31 Ocak 2016; 7:45:45 >







  • amele75 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, atv lerin kullanimi diger araclara nazaran daha fazla dikkat gerektirebilir teker mesafeleri hesaplanamayan devrilmelere sebebiyet verebilir. Bunun disinda elektrikli bir motor hic kullanmadim ama bizzat kullanan bir arkadasim vardi baslarda mutluydu rahatligindan bahsederdi bir zaman sonra pisman olmaya basladi sebebi ise performansinin artik tatmin etmiyor olmasiydi. Motorun ikinci el piyasasi da berbat bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli bisiklet almayı düşünüyordum.Elektrikli bisikletlerin aküsünün pahalı olduğu kısa zamanda akü performansını kaybettiği çabuk deforme olduğu vs. motor tamircilerinden defalarca dinledim.2.El kaliteli bir motorsiklet almanızı tavsiye ederim.Verdiğim linkleri incelerseniz iyi olur.Ben de çin malı motorsiklet kullanıyorum.Sıfır km çin motorsikletini tavsiye etmem.Kalite sorunları mevcut.Çin motorsikletine 3000 tl ve üstü bence verilmemeli.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-fiyat-dustu-bu-fiyata-bulamazsiniz-257140224/detay İkisini de incelemenizi ve araştırmanızı tavsiye ederim.


    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-temiz-sorunsuz-265093090/detay



    2.2el motorsiklet ne alırsanız alın mutlaka ustaya gösterin deneme sürüşünü ustanız da yapsın size masrafları çıkartsın.


    Sıfır çin malı cazip gelebilir.Ancak durum öyle değil kullandıkça fark anlaşılır sıfır çinli olacağına 2.el düzgün başka menşeili motor olsun sizi üzmez.

    Ne alırsanız alın hayırlı olsun.




  • Benzinli konusunda ilave masraf cikaracagi icin sicak bakmıyorum. Bu tamamen keyif amacli olacak .
    Elektrikli olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.