Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.304
Cevap
103
Favori
332.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki en iyi açık dünya oyunu elden ring. (gta 6 çıkana kadar)
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Hocam sekiro ile sözlere imzamı atarım ama elden ring açık dünyasıyla ilgili sözlerine katılamadım böyle bir açık dünyayı rockstar hariç yapabilecek firma yok zaten böyle bir açık dünya oyunu zor görülür benim için de RDR 2 birlikte en iyi açık dünya oyunudur. 30 saat az bir süre değil ama yine de daha göreceğiniz ve karşılaşacağınız çok şey vardır diye düşünüyorum
  • adam sekiroya karşı elden ringi beğenmedi


    sen ufak çatıya zıplamalık doğu kültürüne dön bu fazla gelir sana

  • Elden Ring'in açık dünyası zevkli ve hoş tasarlanmış ama tabi ki bir sıfırdan tasarlanan açık dünya oyunları gibi değil. İçerik olarak daha kısıtlı. Ancak RDR 2'ye ben şahsi zevk açısından katılamıyorum. O oyun beni çok boğuyordu. Çok ağır hantal bir yapısı var. 2 kez denedim ikisinde de 10-15 saatte sıkıldım. 3. yü indireceğim yakın zamanda ama yine pek umudum yok.

  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt

    Hocam bu benim sahsi gorusum tabiki..oyunu kendi cercevemde elestiriyorum..elden ringin acik dunyasi hosuma gitmedi..her souls oyunundan tutam tutam alinmis yuzuklerin efendisi konseptine yedirilmis bir oyun olmus..alanlar cok buyuk eyvallah geziyoruz ama cogu yerde hicbirsey yok..yani bazen buraya kadar geldim bir talisman icinmi dedigim zamanlar oldu..haritanin bir ucundan bir ucuna ormanin icinden sirf o atmosferi gorelim diye bir talisman icinde kosturulmaz..yani beni dunyanin bir ucuna gonderiyorsan ne bileyim orda kayda deger bir silah kayda deger bir dusman vs olsun...atmosferin dibini bloodborne de yasadik zaten..Dedigim gibi tapanlarina saygim sonsuz fakat benim cercevemde ne bloodborne nede sekiro kadar ustune dusunulmus tasarlanmis bir oyun degil elden ring..dark souls 4 tadinda yine klasik guzel bir souls oyunu..

  • alican88 kullanıcısına yanıt

    Tam olarak beklenti nedir, yani gittiğine değmesi için sana verdiği hediye ne olmalı? Mesela açık dünya oyunlarının kralı Rockstar, RDR2'de ormanda bir kulübe bulup girdiğinde ne veriyor sana ödül olarak?

    Gerçekten anlamak için soruyorum, çünkü senin aksine ben keşif konusunda en az BoTW kadar başarılı bir oyun olduüunu düşünüyorum Elden Ring'in.


    Ben bulduğumda "Hass**ir" dediğim bir mevzu var; birkaç zindanın/bölgenin sonunda açtığın bir sandık seni haritanın öbür ucuna ışınlıyor.. O an sen ne yaşadın sen mesela, ne hissettin? Heyecanlanmadın mı? Neresi lan burası demedin mi? Bu basit mekanik bile çok güzel bir keşif hissi veriyor.. Yada o yer altı şehrine ilk girdiğinde ne hissettin?


    Merak ediyorum, gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 27 Şubat 2024; 11:26:3 >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Hocam hadi sohbet tadinda olsun ama tamamen kisisel zevkler isin icine girdigi icin hani cevaplarim seni tatmin etmeyebilir..oncelikle oyunu oynuyorum 35 saat kadar oldu bircok yeride actim ama beni heyecanlandiran bir yer olmadi..cunku surekli atin(yada okuz) ustunde saga sola kos turuyorum bir dunya mini boss kestim 3 tanede sanarim ana boss kestim..yer alti tunellerini oldum olasi sevmem bloodborne platinlerken zindanlarda az sovmemistim..demon souls ayni keza o madenlerde ve yeralti zindanlarinda cok sovmustum..oyuzden mezarlar yeralti tunelleri tunellerin sonunda kestigimiz yaratiklar bana heyecan vermedi..dun aksam en son yer alti madeninde karafatma bossunu kesmistim..


    Acik dunya tadinda olacaksa beklentim gta gibi dolu dolu olsun isterdim acikcasi..yada dolu dolu olmasin ama yunan mitolojisi hayrani olarak mesela ac odysseyde haritanin bir ucunda dagin tepesine ugrasir tirmanirdim bir bakardim tapinak onunde bir su biriktisi icine dalardim muthis bir poseidon heykeli..bu beni heyecanlandirirdi..acik dunyayi kendimce boyle yorumlamis olayim..


    Atmosfer olarak bloodborne yi gordukten sonra acikcasi elden ringi dunyasi atmosferi bende herhangi bir heyecan uyandirmadi..dedigim gibi elden ring bana gore 4 souls oyunun bir karisimi olmus..adi dark souls 4 olsaydi da siritmazdi yani..oyunu kotulemiyorum bu arada klasik guzel bir souls oyunu olmus..yada sekirodaki savas mekanikleri, boss kalitesi,pary sistemi,dovusmeyi kilic sallamayi kendimi kollamayi iliklerime kadsr hissettirdigi icin bu oyundaki combat mekanigi cok yavan geldi..





  • Fromsoft müritlerine bir şeyin neden kötü olduğunu anlatamazsınız arkadaşlar. Sekiro iyiydi, Bloodborne iyiydi bunu beğenmedim deseniz bile kurtulamıyor linç yiyorsunuz. Bomboş açık dünyada köyün delisi gibi sağa sola koşturup durmayı yenilik sananlara ne desek boş.  

  • İnşallah DLC de yan ve ana görevlere kuş boku kadar da olsa bir işaret koyarlar. Şu an ki varla yok arası bir şey. Koskoca açık dünyada aha buradan gideceksin diye sarı ışık süzmesi vardı.

    Keşifçi fetişler için opsiyonel de olsa olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 27 Şubat 2024; 16:42:9 >
  • Elden ring yeni yetmelerin ilk souls oyunu olduğu için çok abartmaları normal, zamanında dark souls 1, demons souls ya da bloodborne'u hakkını vererek oynayan biri elden ringi en tepeye asla koymaz.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Ben Bloodborne'un hemen arkasına koymuştum sıralamada.


    DS3 sonrası fikrim değişti, onun da arkasına koydum.


    Çok iyi oyun ama en iyisi değil benim için.

  • sekiro yu saymiyorum, elden ring direk en iyi boss fightlara sahip oyun souls oyunlari arasinda buna bloodborne de dahil.

  • İlk sayfada DLC kısmında ki açıklamada çevirisi hata varmış bir kaç arkadaşa sordum. JP'de bu yeni DLC bölgesi için Marika'nın ilk ayak bastığı yer olarak değil de "tanrılığa yükseldiği" yer diyor.

  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

    Bandai Namco sitesinde yanlış çeviri mi var.. Bu ne özensizlik?


    Edit: Orjinal metin bu..


    神たるマリカが、降り立った場所


    deepl çevirisi : The place where the god Marika descended

    google çevirisi: The place where the divine Marika landed


    Bu kadar ters anlam çıkar mı bir cümleden?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 28 Şubat 2024; 13:53:56 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Dene lütfen. Sabırla dinleyeceğime söz veriyorum.

    Elden Ring neden kötü lütfen bana izah eder misin, diğer arkadaşa dediğim gibi merak ettiğim için soruyorum yargılamak yada eleştirmek için değil.

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Sandik seni haritanin obur ucuna isinliyor hocam woooaww nasil akil etmişler bunu ya ben şok. Best game ever made resmen.




     

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Düzgün şekilde bir soru sordum, cevabın yoksa sessiz kalabilirsin kendini küçük düşürmene gerek yok.

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    hocam cevaplari yok kisacasi. insanlarin garip sekilde elden ring in basarisiyla ilgili sorunlaru vai gibi geliyor.


    Hatirliyorum oyunun ilk inceleme puanlari geldiginde biris bu oyun nasil 97 puan aldi diye sayfalarca yorum atiyordu surekli




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 28 Şubat 2024; 14:37:4 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt

    İstiyorum ki bir açıklama gelsin, neden sevmediğini ifade etsin ama yok. İfade edecek Türkçe'n yoktur, ya da neden sevmediğini bilmiyorsundur ona da tamam, olabilir ama en azından "ben sevmedim karşim!" dersin çıkarsın işin içinden o bile yok. Saçma sapan safsatalar ile kendini küçük düşürüyor, yazık cidden. Bu tür kafaların içinde olmayı çok isterdim, ne düşünüyorlar gerçekten çok merak ediyorum.

  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.