Şimdi Ara

Ekşisözlük Yazarına İhtiyacımız Var KAFESSİZ TÜRKİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam bu tür üretim teknikleri nüfus yoğunluğundan kaynaklanan ihtiyacı karşılamak için geliştirildi.Dediğiniz gibi kafes dışında doğal bir ortam oluşturulması demek metrekare dağılımının çok fazla artması demek bu da artan üretim maliyetleri demek bu da ürünün sunulduğu fiyattan daha yüksek fiyata satılması demek.Buna bir çözüm bulunması imkansız.Tek çözüm dünya nüfüsunun üçte ikisinin yok edilmesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kafes tavuklarının tadı kötü değil ama yumurtaları berbat. Yumurtaların lezzeti yok köy yumurtası alıyorum hep oh mis. Hem fabrika yumurtalarının kabuğu ince oluyor hemen kırılıyor elde dağılıyor. Beyaz yumurta alan net ******

  • made off hit her kullanıcısına yanıt

    İneklerde zorla ilişki diye bir şey yok zorla dölleme var. Eğer dana ineğin üstüne binerse ineğin sakatlanma ihtimali oluşur. Çünkü bu inekler doğal değil insan eliyle avrupa yaban öküzlerinden evrimleştirildiler. Normalde doğada inek diye bir şey yok yani bu yapılanlar gayet doğru. Tavukların hayatı kötü oraya bir şeyler yapılması lazım.


    "Bos primigenius olarak da bilinen yabani Avrupa öküzleri, bundan 11.000 yıl önce Avrasya çayırlarından Kuzey Afrika’ya kadar geniş bir alanda yaşamış nesli tükenmis bir yaban öküzü türüdür. Bu türün ehlileştirilmesi sonucu iki ana grup büyükbaş ortaya çıkmıştır: Bos taurus ve Bos indicus."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 15 Nisan 2021; 18:6:54 >
  • Ben de imza attım.

    Her gün 2 yumurta yerim ama bilsem ki hayvanların zulmü sona erecek bu uğurda yumurtasız beslenmeye razı olurum.

    Bunlar hep insanların tavşan gibi üremelerinin sonucudur. Dayatlılan yaşam şekli, evlen ve çoluk çocuk yap! İnsan nüfusu bu kadar patlak vermiş olmasa böyle makarna üretir gibi hayvan üretmeye gerek kalmaz. Hem doğal besleniriz hem de hayvanlara yapılan eziyetin önüne geçmiş oluruz.

  • ekşi sözlük yazarıyım ama kendimi de yaksam bu düzen değişmez maalesef anca şartlarını iyileştirebiliriz belki.

  • gecekorrr kullanıcısına yanıt

    Hocam şahsen amacım düzeni değiştirmek değil, keşke değişse ama gerçekçi hedefler koymak lazım. Ne yapabilirsek kardır diye düşünüyorum, yardımcı olmak isterseniz özel mesaj atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Old Mac New Clip kullanıcısına yanıt

    Civciv öldürmek yasal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.