Şimdi Ara

Ekşi Sözlük’e yeni erişim engeli getirildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vain kullanıcısına yanıt

    Araştırmanızı öneririm.


    Hamas trablusgarp'ta osmanlı'ya en büyük desteği veren on binlerce asker gönderen izzettin al kassam ordusudur.



    Üstelik el fetih osmanlı'ya ihanet edince onların karşısında yine hamas durdu osmanlı'yı savundu.



    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%B0zzeddin_el-Kassam#:~:text=%C4%B0zzeddin%20el%2DKasam%20(Arap%C3%A7a%3A,Arap%20din%20alimi%20ve%20vaizdir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 25 Aralık 2023; 12:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi’nin engellenme sebebi karşıt görüşlü insan barındırması. terörist yuvası diyor yukarıda biri. donanımhaber de yandaş çöplüğü o zaman. her konuda, her bölümde iktidar yanlıları kaynıyor. yalaka olmanın adını da vatanseverlik koymuşlar. değersiz fikirlerini kusuyorlar millet geçim derdindeyken. o sebeple donanımhaber serverı çökse btk yeni server sağlar, kapatmayı falan geçtim zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artisart -- 25 Aralık 2023; 12:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • javaprof kullanıcısına yanıt

    el kassam’ın ömrü hamas’ı ve fkö’yü görmeye yetmedi. sadece adını kullanıyorlar. yarın ben de ismet paşa tugayları diye örgüt kursam, ismet paşa’nın askeri mi olacağız? ne alakası var hamas’ın el kassam ile? ismi kullanılıyor sadece. araştırmanı öneririm.


    edit: vazgeçtim, araştırmanı bile önermem. kuruluşu 1987 olan hamas osmanlı’ya destek olmuş öyle mi? eh be eğitimsizler. size 40 tane harf devrimi, 50 tane maarif devrimi yapsak yine eğitilmezsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artisart -- 25 Aralık 2023; 13:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt

    İyi de hocam el fetih ve hamas 100 yıldır savaşıyor bu ayrılık yeni çıkmadı ki ben bu konuda onlarca makale okudum. Taa izzettin el kassam ve şerif Hüseyin yanlılarından beri bunlar iki grup ve bize yardım eden taraf kassam tugayları.


    Following Italy's September 1911 invasion of Libya, al-Qassam began collecting funds in Jableh for the joint Ottoman-Libyan resistance movement and composed a victory anthem. Jableh's district governor sought to gain control over the fundraiser and when locals nevertheless continued to send their donations to al-Qassam, he attempted to have him jailed. The district governor alleged that al-Qassam was working against the Ottoman state, but an official investigation found him not guilty and the governor was consequently dismissed.[13]

    In June 1912, during one of his Friday prayer sermons, he called for volunteers to engage in a jihad against the Italians.[13] Accepting only volunteers with prior Ottoman military training, al-Qassam enlisted dozens of volunteers and set up a fund for the expedition to Libya as well as a small pension for the families of volunteers while they were abroad. Although accounts vary, al-Qassam was accompanied by 60 to 250 volunteers known as mujahideen (those who engage in jihad) when he arrived in Alexandretta in the latter part of that year. Intending to gain sea transportation from the Ottomans, al-Qassam's request was rejected by the authorities who ordered him and his men back to Jableh. A new Ottoman government in Istanbul had gained power and shifted the state's focus to the Balkan front in October, abandoning the Libyan resistance. Part of the money that was raised was then used to establish a madrasa in Jableh while the remainder was saved for future efforts.[14]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 25 Aralık 2023; 13:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CoreXXX kullanıcısına yanıt
    işin ilginç yani memleketteki her fikre oluşuma herşeye düşmanlık yapıp nanik atarcasına yazıp çiziyorlar, adının sonuna 1923 koyup bunan inanılmasını istiyorlar. tabi yersen kirşen

  • hanahmet H kullanıcısına yanıt

    Oha, şerefsiz köpeğe bak sen neler demiş. E helal olsun demek ki yakalanabiliyor. Madem yakalanabiliyor daha iyi, açık bıraksınlar işte. Şerefsizler yazdıkça alsınlar. Ama hapishane falan beslemezler umarım bizim vergilerimizle. Yolda bir kaza falan geçirsin bitsin işte.

  • javaprof kullanıcısına yanıt

    hamas ın resmi kuruluşu şeyh ahmed yasin adlı bir imamın 1987 intifadası esnasında olmuştur. daha öncesinde fkö vardı. ancak fkö nün yöneticileri radikalleşmeye başlayıp olayı aşırı komünizme getirince ve örgüt yavaş hareket etmeye başlayınca kuruluyor. o tarihten sonra fkö el fetih ve hamas olarak devam etmiştir.

    özünde fkö dediiniz gibi 100 yıla yakın süredir var.

  • Keşke tamamen kapatılıp sahipleri ve yöneticileri yargılansa. Devlet ile ilgi ne kadar mevzu varsa hepsine teröristçe yaklaşanların kurduğu siteden anca fitne çıkar.
    Boş mahlukatlar devlete terörist diyor, donanım haber de sebebini adam gibi açıklamadan kapatıldı diye haber yapıyor.
    Zaten donımhaber de içerisindeki hainleri temizlemeden durmadan yalan ve hakaret içerikli ifadeleri ve yorumları yayınlıyor, ilerde kapatılırsa ifade özgürlüğü diye nara atacaklar.
    Dünyanın hiç bir ülkesinde bu kadar devletine milletine düşman bir topluluk bulamazsın. Olsa da 2 günde kapatırlar hepsini yargılarlar. Ama bizde hala sokaklardaki teröristler devlete hakaret etme gücünü buluyor. Devletin çok daha sert önlemler alması gerekiyor.

  • artisart A kullanıcısına yanıt

    şunu anlayın artık, karşıt görüşlü insan veya karşıt girişli fikir v.s. sebeple kapatılmadı.


    Teröre, teröriste destek olduğu için kapatıldı.


    "karşıt görüşlü" meselesi değil. 



    teröre ve teröristlere destek çıktığı için engellendi.

    aziz halka devamlı, sokak serserisi gibi hakaretler ettiği için engellendi.

    şehit ailelesine hakaretler ve tehditler ettiği için engellendi.


    mesele vatan meselesi, parti değil.

    "muhalif olacağım" diye bunları desteklemeyin artık.


    Şehit aileleri için:

    - Ölün, öle öle azalın, kurtulalım sizden.

    - Acımasız mı geldi? Beter olmadıklarına dua etsinler.

    - cehalet böyle bir şey arkadaş. sonucu çok acımasız, sonucu evlat olsa da cehaletin bedeli ödenmek zorunda. 

    - bir şekilde yiyor, tutuyor cahile

    - acılıymış, yastaymı, si*inde değil.


    bu sözleri mi savunuyorsun? bunlar karşıt düşünce mi yoksa terörü destekleyen şiddet ifadesi mi ?

    şehitlerimizin kanları üzerine hakaret ve küfür ediyorlar. Bu sözleri söyleyen kişileri "karşıt görüşlü" diye savumak doğru mu ?





  • javaprof kullanıcısına yanıt

    bize yardım eden kassam tugayları değil. el kassam isimli bir vaiz. kassam tugayları buradan ilham alan yeni bir örgüt.


    tekrar ediyorum, mustafa kemal taburları diye bir şey kursam atatürk ile alakası ne olur mesela? ismi değiştir, ali koç yap, aynı. alakası yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım birdaha hiçbir zaman açılmaz. Keşke VPN ile girmeninde bir engellemesini bulsalar.

  • Karşıt görüşlü değil, terör yuvası olmuştu resmen. Terör sevicileri son yıllarda solculuk maskesi takmaya başladı.

  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    Bu toplumun bütün manevi ve islami değerlerine düşman olmak maske düşürmek diyorsan sende bir sorun var demektir. Bu b*k çukurundaki pisliklerin iftiları, saldırıları maske düşürmek mi kin ve nefret kusmak mı?

  • Hem engel getirip hem de içeride manipülasyona devam etmeye çalışan yine bu aktroll ordusu. Madem engelleteceksiniz, içeride barınmayın defolun gidin. İstenmedikleri yerde bulunup yüzsüz bir şekilde çığırtmaya devam ediyorlar...
    Siyasal islamcılık kadar pis ve ikiyüzlü başka bir oluşum görmedim ben hayatımda...

  • taner.usa T kullanıcısına yanıt
    25 yıllık on binlerce kullanıcısı olan bir site. Gerizekalının birkaç tanesi siteyi kullanırken hadlerini aşıyor veya suç işliyorsa yakalar cezasını kesersin. Pire için yorgan yakılmaz. Faydası zararından çok bir mecra. Aradaki üç beş dengesiz yüzünden diğer insanların sosyalleşme alanları işgal ediliyor. Emin ol gerçekleri görüp açığa çıkaran aklı başında insanlar bunlar bahane edilerek susturuluyor. Yalancı, hırsız ve sahtekarlar vatan millet Sakarya gazıyla ceplerini doldurup gününü gün ediyor ahiret hesap kitap umurlarında değil. Ama alnı secdeye değiyor Allah var :))) Suç ve ceza şahsidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt

    Savunma değil saldırı yaptılar. Devlete değil masum vatandaşlara saldırdılar. Okullara ve hastanelere cephane doldurup buraların bombalanmasını sağladılar. Sonra da İsrail çocukları öldürüyor diye propaganda yaptılar. Pkk'dan ne farkları var? Sizinle aynı dinden olmasa savunur muydunuz acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt

    işte bu kafa çok tehlikeli kafa. bir platformda öyle diyen de vardır böyle diyen de vardır. çözüm platformu kapatmak mı? öyle yazanların tespit et, karakola ifadeye çağır hadi? niye platformu kapatıyorsun?


    bu akıllı telefonla sosyal medyada bazıları şehitlere küfretmiş, akıllı telefonu yasaklayalım demeye benziyor.


    yasakçılığınızın mastürbasyonunu başka yerde yapın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    Keşke üç beş tane gerizalı olsa bunların yönetimide sıkıntılı ekşi sözlük adam olsa hakaret ve küfürleri kaldırır. Nasıl gerçek hayatta eşkiyalık yapanlar ceza alıyorsa sosyal medyadada öyle olacak tabi internetin arkasına saklanıp millete iftiralar atıp küfürler edip durduruyorlar kin ve nefret kusma yeri haline gelmiş abartmıyorum çoğunun ruh sağlığı bozuk.

  • artisart A kullanıcısına yanıt

    yasakçı zihniyet şimdi de hakaretleri savunuyor, siz ne ara özgürlükçü oldunuz ?


    Yazanlar tesbit edilip bu pisliği yapanlar zaten tutuklanıyor.


    ensonhaber
    Ekşi Sözlük'te şehitleri hedef alanlara soruşturma: 1 gözaltı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/eksi-sozlukte-sehitleri-hedef-alanlara-sorusturma-1-gozalti


    site yönetimi bu tip paylaşımları kaldırır. Bu şekilde yazıların bulunması Resmi olarak site yönetimi sorumluluğundadır. Site yönetimi bunları kaldırmakla yükümlüdür. Bu kanun sadece ülkemizde değil, tüm dünyada geçerli olan bir kanun. ekşinin devamlı kapatılmasının sebebi de budur.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.