Şimdi Ara

Ekşi Sözlük’e yeni erişim engeli getirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekşi Sözlük’e yeni erişim engeli getirildi
    İlk olarak Şubat 2023 tarihinde erişime engellenen Ekşi Sözlük, yeni alan adları alarak yayın hayatına devam etmeye çalışıyor. Bu alan adlarının da zaman zaman engellendiğini gördük. Popüler sosyal medya mecrası olan Ekşi Sözlük’e 24 Aralık tarihinde bir erişim engeli daha getirilerek “eksisozluk1999.com” alan adı yasaklandı. Böylece platform 10 gün içerisinde ikinci kez engellenmiş oldu.



    Ekşi Sözlük tekrar engellendi



    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 24 Aralık 2023 tarihli ve 490.05.01.2023.-701391 sayılı kararıyla erişime engellenen Ekşi Sözlük (eksisozluk1999.com), an itibariyle yeni adresi “eksisozluk111.com” üzerinden hizmet veriyor.






    Ekşi Sözlük, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. Bilgi aldıkça paylaşacağız.”



    Ayrıca Bkz.Yemeksepeti’nin sahibi Türkiye merkezini kapatıyor



    Ne olmuştu?



    Ekşi Sözlük’e yeni erişim engeli getirildi
    Platform, Maraş depremleri sonrasında milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle 25 Şubat’ta erişime engellenmişti. Platform yönetimi, erişime engellenen siteyi farklı alan adlarına taşıyarak (eksisozluk2023.com, eksisozluk42.com, eksisozluk1923.com, eksisozluk1999.com) yayın hayatını sürdürmüştü. Son olarak ise Ankara ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde terör saldırısı nedeniyle hayatını kaybeden Türk askerlerine yönelik paylaşımlar nedeniyle platform hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında paylaşımları yapan kişinin tespit edilip gözaltına alındığı açıklamıştı.




    Kaynak:https://internet.btk.gov.tr/sitesorgu/







  • Donanım haber de git gide terörist yuvası olmaya başladı.

    İşinde gücünde vatanının hayrını düşünen insanlara terörist diyen asıl terörist ve hırsızlar dolaşmaya başladı.

    Oğlum sizin gibi düşünmeyince terörist olmuyoruz. Şehitlerimizin kanları üzerinden siyaset yapan ve ceplerini dolduran, lüks ciplerde pudra şekeri çekip manken gibi kızlarla parayı ezenlerin maskesini düşürmek ne zaman teröristlik oldu. Vergilerimizi hiç ediyorlar ve vergi veren garibanları ölüme gönderiyorlar. Yazık günah.
    25 yıllık on binlerce kullanıcısı olan bir site. Gerizekalının birkaç tanesi siteyi kullanırken hadlerini aşıyor veya suç işliyorsa yakalar cezasını kesersin. Pire için yorgan yakılmaz. Faydası zararından çok bir mecra. Aradaki üç beş dengesiz yüzünden diğer insanların sosyalleşme alanları işgal ediliyor. Emin ol gerçekleri görüp açığa çıkaran aklı başında insanlar bunlar bahane edilerek susturuluyor. Yalancı, hırsız ve sahtekarlar vatan millet Sakarya gazıyla ceplerini doldurup gününü gün ediyor ahiret hesap kitap umurlarında değil. Ama alnı secdeye değiyor Allah var :))) Suç ve ceza şahsidir.
    Keşke üç beş tane gerizalı olsa bunların yönetimide sıkıntılı ekşi sözlük adam olsa hakaret ve küfürleri kaldırır. Nasıl gerçek hayatta eşkiyalık yapanlar ceza alıyorsa sosyal medyadada öyle olacak tabi internetin arkasına saklanıp millete iftiralar atıp küfürler edip durduruyorlar kin ve nefret kusma yeri haline gelmiş abartmıyorum çoğunun ruh sağlığı bozuk.
    Forumda, Ekşisözlük hakkında yanlış bir algı var. Ekşi'de ülkesine bağlı ve hatta milliyetçi kesim çoğunluk. Farklı düşüncelere yer vermeleride son derece kabul edilebilir: İnsanları cam fanustan kurtarır. Çatlak sesler üzerinden site kapatışsın diyenler samimiyse Facebook, Twitter, Reddit gibi platformlarında kapatılmasını savunmalı.

    Muhtemelen, LGBT hakkında olumsuz yorumdan banlamış birisiyim. Bu konuda hem kalabalıklar hem de yönetim duyarlı.
  • Hak ediyorlar.

    Özgürlük maskesi takmış haydutlar sürüsü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 25 Aralık 2023; 09:51:40 >
  • terörist yuvası gibi olduğu sürece daha çok engel yerler.ilgilenmiyor adminler. açılan postlara bakın bi

  • Teröristlerin, terör sevicilerin ve terör destekçilerin merkezi olmuş.
    Kapatılması çok iyi bir karar.

  • Donanım haber de git gide terörist yuvası olmaya başladı.

    İşinde gücünde vatanının hayrını düşünen insanlara terörist diyen asıl terörist ve hırsızlar dolaşmaya başladı.

    Oğlum sizin gibi düşünmeyince terörist olmuyoruz. Şehitlerimizin kanları üzerinden siyaset yapan ve ceplerini dolduran, lüks ciplerde pudra şekeri çekip manken gibi kızlarla parayı ezenlerin maskesini düşürmek ne zaman teröristlik oldu. Vergilerimizi hiç ediyorlar ve vergi veren garibanları ölüme gönderiyorlar. Yazık günah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisezman -- 25 Aralık 2023; 10:25:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Domain kalmadı hepsini aldılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    Onlar öyle kardeşim. Suudilerin kralı ölünce kanallarda müziği durdurur yas ilan ederler kendi şehitleri olduğunda müziklere ve normal hayata devam ederler sonra da vatan severmiş gibi ortada gezerler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne yazmışlar?

  • o kadar işlediği kabahatlere rağmen hala kapatılamadı gitti şu lağım çukuru. Hakim, bürokrat vb. tayfa tarafından devlet içinde de korunuyor demek ki, başka açıklaması olamaz

  • E madem terörist yuvalık bir yer, o zaman o kişileri yakalasalar ya. Üyeliği nasıl işliyor bilmiyorum ama tel konfirmasyonu falan zorunluysa, oradan bir kısım yakalanabilir. Tamam vpn falan da olabilir ama onlarında önüne geçilebiliyor diye biliyorum. Bizimkilere de güven olmuyor ki, pudra şekeri haberi çıksa ya da önemli kişilerin yolsuzlukları çıksa, anında o da ortaya çıkmasın diye erişim engeli getirebiliyor.

    Ben google dan denk gelmedikçe hiç takip etmiyorum, en son youtube da bir kanal, ekşi de ifşa olan pedofili ile ilgili bir şeyler anlatıyordu. Ondan sonra başladı bu iş sanki. Yurtlardaki kızların başına gelenler ile ilgili arkasında hep yüksek mevkilerdeki insanlara pazarlandığı ile ilgili haberler vardı. O yüzden tam olarak o işin üstüne kimse gitmiyor deniyordu. Bunun ucu da mı oralara dayandı diye düşünüyor insan.

    İyice çivisi çıktı her yerin. Eskiden abd nin oyunları denirdi ama abd'nin durumu daha da vahim. Biz bir çarpıldıysak onlar iki üç çarpılmış gibi.

    Buyrun bakın;
    https://www.youtube.com/shorts/kZ_VDKNn154

    11 Eylül saldırısından bir gün önce Rumssfield 2.3 Trilyon doların kayıp olduğunu söylüyor. 1 gün sonra direkt o hesapların bulunduğu kata uçak giriyor. Tüm bununla ilgili evraklar yok oluyor ama ne hikmetse milletin vergi borçları falan kaybolmuyor. Ve o günden sonra da o kayıp 2.3 trilyonla ilgili kimse ağzını açmıyor. Gerçi bu sene de 3 trilyon dolar kayıp varmış. Biri çıkıp konuşursa İran yandı yani. Muhtemelen bu sefer de oraya götürdükleri şu en büyük uçak gemisini kendileri vurup, İran saldırdı deyip dalarlar. Zaten arkasında Rusya ile Çin durmasa bu çoktan gerçekleşirdi de bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 25 Aralık 2023; 13:48:44 >




  • Sözde medeni diye övülen batı ülkelerinde bu çukur çoktan tarihe gömülmüştü.

  • ekşi sözlük kapatılsın mı kapatılsın.

    ama asıl bence o sitelere girecek kişiler bu ülkede yaşayıp o interneti alacak parayı nasıl kazanıyor* bu kişiler acilen tespit edilecek. artık idam mı edilecek sınır dışı mı onu hakimler belirlesin.

    kusura bakmayın ama ben işe girdiğim yerlerde çok böyle tipler gördüm. gıkını çıkarsan orda kimse de senin yanında durmaz. o yüzden de bıraktım o işi geldim memleketime. burda asgari ücretle çalışıyorum. ki ben karadenizliyim. böyle bi şansım ölü maaşa bile var.

    ama doğuştan kürt olan vanlı ve telefonunda türk bayrağı var diye dışlanan çocuk napıcak?

    bunlara iş aş sağlayan kişileri yok etmek lazım.

  • Neden engellendi bilmiyorum ama AKP'lileri bu kadar mutlu ettiğine göre muhalif olduğu için engellenmiştir klasik.

  • @idrisezman

    "bizim gibi düşünmedi" meselesi değil.

    Şehit aileleri için:
    - Ölün, öle öle azalın, kurtulalım sizden.
    - Acımasız mı geldi? Beter olmadıklarına dua etsinler.
    - cehalet böyle bir şey arkadaş. sonucu çok acımasız, sonucu evlat olsa da cehaletin bedeli ödenmek zorunda.
    - bir şekilde yiyor, tutuyor cahile
    - acılıymış, yastaymı, si*inde değil.

    bu sözleri mi savunuyorsun? bunlar farklı düşünce mi?
    şehitlerimizin kanları üzerine hakaret ve küfür ediyorlar. Bu sözleri söyleyen kişiler, işinde gücünde vatanının hayrını düşünen insanlar mı?

  • Vain kullanıcısına yanıt
    teröre ve teröristlere destek çıktığı için engellendi.
    aziz halka devamlı, sokak serserisi gibi hakaretler ettiği için engellendi.
    şehit ailelesine hakaretler ve tehditler ettiği için engellendi.

    mesele vatan meselesi, parti değil.

    "muhalif olacağım" diye bunları desteklemeyin artık.

  • Vain kullanıcısına yanıt
    İçeride her türden pislik insanlar olduğu için yasaklanıyor. Ama çözüm yasaklamak değil zaten. VPN'i olan herkes girebilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.