Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu’na ‘ellerin arkada yürüdün’ soruşturması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    HDP'li Bir belediye başkanı görevden alınmışsa yüzde 99 TERÖR İLE BAĞI ÇIKMIŞTIRDA alınmıştır.


    Mistir, mustur. Hani nerede o meshur supheci kisiliginiz? Nereye kayboldu "ben vatandas olarak ne bileyim kim terorist" demeler? Ne oldu mahkeme karari sorgulamalar? Hangi "mahkeme kararina" dayaniyor %99 eminlik?


    AKP ile ilgili olunca "mahkeme karari gorelim" AKP olmayinca mahkeme kararina gerek yok, AKP'nin kayyum hukmu yeterli.


    Ben CHP'nin HDP ile gorusmesinden tiksiniyorum. PKK ile gorusenlerden milyon misli tiksiniyorum. Bir yanlis digerini dogru yapmiyor ama birine yanlis oburune dogru demek insani cikari ugruna vatanini satan bir ikiyuzlu yapiyor benim gozumde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 6 Mayıs 2021; 23:33:25 >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Parmaklarına yazık, kime ne anlatıyorsun. Eğriye eğri doğruya doğru diyecek yüreği olmayanlardan uzak duracaksın.

  • Kafasi calisan, serefli, onurlu bireylere anlatiyorum. Herkes AKP'yi savunanlarin karakterini, AKP'nin temsil ettigi zihniyeti gorsun, kendi karar versin, yeterli benim icin.

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    AKP'li birisi ceza almasa ve Ekrem İmamoğlu almış olsa aynen haklısın diyecemde. GERÇEKTEN LAF SALATASI YAPIYORSUN SADECE :(


    Ortada bir Soruşturma yok mahkemelik bir şey yok. Ön soruşturmadan dönecek zaten. Ama halen laf cambazlığı ile mağdur edebiyatı yapamya çalışıyorsun.


    Ben HDP dedimi 10 kere düşünürüm. Sen HDP'liler normaldir onlar kötülük yapmaz terör ile hiç alakaları yoktur dersin sennin bileceğin iş bundan BANANE... Bİr Partinin genel başkanı onlara sabah akşam selam çakarsa onu bağlar . Bir belediye başkanı daha göreve geldiği gibi Kayyum Atanan belediyeleri ziyaret ediyorsa gene onu bağlar BANANE... SEn bunlardan mutlu isen sen bilecen.


    Olmayan şeyler üstünden konuları çarpıtıp AKP üstünden CHP güzellemesi ve benzer şekilde AKP üstünden CHP aklaması yapamya çalışıyorsun sadece.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ben kimseyi aklamaya calismiyorum. Sadece sizin tutumunuzu gozler onune seriyorum:

    AKP'li biri suclaniyorsa "mahleme karari gorelim, ben ne bileyim"

    Baskasi suclaniyorsa "AKP dediyse %99 eminim ki suclu"


    Siz busunuz iste, beni ilgilendiren kismi bu.

  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Ayy Allah'ım ya :( Gerçekten sen yazılanları okumuyor musun ? Senin olayın sadece konuları çapıtmak ise bana cevap yazma bir daha lütfen...


    Burda bir ALLAH'ın KULU Ekrem İmamoğlu suçlu dedi mi ? Durup durup element uyduruyon sadece. Ben Soruşturmaya bile gerek yok diyorum sen şuna suçlu dedide buna suçsuz dedide diye Saçmalıyorsun.


    Birde genellem yapıyorsun. Benim söylediklerim üstümden çapıtmadan lütfen düzgün yorum yapınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mayıs 2021; 1:1:22 >
  • Kimse element uydurmasın, suçun tanımı, hangi suçun ne ceza alacağı kanunda belli. Memlekette orman kanunu geçerliyse ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Carpitma falan yok.


    Alıntı

    metni:
    HDP'li Bir belediye başkanı görevden alınmışsa yüzde 99 TERÖR İLE BAĞI ÇIKMIŞTIRDA alınmıştır. Laf ebeliği yapmanın anlamı yok.

    Yukaridakini diyen sizsiniz. Mistir-mustur uzerinden "%99 eminim". E hani mahkeme karari? Hani kanit? Kendiniz gordunuz mu? Neye dayanarak eminsiniz?


    Ben HDP'lilerin sucsuz oldugunu falan iddia etmiyorum, ama belgeli yolsuzlugu ortaya cikan AKP'liyi savunmak icin "ama mahkeme, ama kanitlasinlar, ben vatandas olarak ne bileyim" diye supheci, objektfi saf vatandas ayagina yatan sizsiniz. HDP'li belediye baskaninin "teror orgutune uye oldugu bilinen biri" oldugunu iddia eden sizsiniz. AKP kayyum atadiysa "%99 teror ile bagi cikmistir". E hani nerede "mahkeme karari"? Demek ki AKP'ye gelince "mahkeme karari" falan numara, baskasina gelince kanit gormenize gerek yok, birileri dedi diye %99 eminsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 7 Mayıs 2021; 1:13:1 >




  • hulkibey kullanıcısına yanıt

    Ekrem Başkanı geçtim HDP'yi savunmaya mı başladın şimdi de...


    Ben sana ÖN İNCELEME NEDENLERİNİ YAZIYORUM sen bana HDP'ye şunu dedin bunu terorist ilan ettin şunu suçsuz ilan ettin flan tarzı laflar ediyorsun.


    Ben senin olayını anladım Konunun özünü bırakıp sadece çarpıtma sapla samanı karıştırma üstünden giderek BOŞ YAPIYORSUN.

  • Sizin ciddi okuma-anlama sorunlariniz var.


    Kimseyi savunmadigimi defalarca yazdim. Kimse soyledir, boyledir, sucludur sucsuzdur demiyorum. Kim oldugunu bile bilmediginiz HDP'li belediye baskaninin "yude 99 teror ile bagi olduguna" inanan sizsiniz. Neye dayanarak inaniyorsunuz? Sadece AKP'nin iddiasina dayanarak. Hani vatandasin kimin suclu olduguna inanmak icin "mahkeme kararina" ihtiyaci vardi? Soz konusu baskasi oldu mu AKP'nin sozu yetiyor size.


    Ben yalniz sizin celiskilerinizden bahsediyorum. Insanlari suclu ilan etme kriterlerinizin partiye gore nasil degistigini gozler onune seriyorum sadece.


    Alıntı

    metni:
    HDP'li Bir belediye başkanı görevden alınmışsa yüzde 99 TERÖR İLE BAĞI ÇIKMIŞTIRDA alınmıştır. Laf ebeliği yapmanın anlamı yok.

    HDP'li belediye baskaninin terorle bagi ciktigina "%99" emin olmak icin AKP'nin oyle soylemis olmasi yetiyor.


    Ama AKP'li bakanin kendi sirketinden bakanligina mal sattigina inanmak icin ayan beyan fatura yetmiyor da "mahkeme karari" gerekiyor.


    AKP'li degilse "%99 eminim", AKP'li ise "mahkeme karari lazim".


    Alıntı

    metni:
    Bunun için savunma almazsan Türkiyede 1100 tane belediye var galiba yarın başka bir belediye başkanı veya HDP'li bir belediye alenen terör propagandası yapıp veya terör örgütü üyesi olduğu bilinen birini ziyaret edip övdümü bak aynısını Ekrem İmamoğlu yaptı ses etmediniz bize gelince mi savunma istiyorsunuz demez mi !!! Derse Ne olacak...

    Makeme karari aramaksizin sadece AKP'nin sozune dayanarak kim oldugunu dahi bilmediginiz HDP'li belediye baskanini "teror orgutu oldugu bilinen biri" ilan edip, Ekrem Imamoglu'nun "terör örgütü üyesi olduğu bilinen birini ziyaret edip övdügü"nu iddia ediyorsunuz, buna istinaden savunma alinmasi da gereklilik sayiyorsunuz! Kim bu ziyaret ettigi "terör örgütü üyesi olduğu bilinen biri" diye soruyorum, cevap:

    Alıntı

    metni:
    Ben ne bilem kime gitti kimi ziyaret etti .

    Suclanan CHP olunca bilmeden etmeden konusmak serbest de, AKP olunca "mahkeme karari" lazim.


    Tum bunlara cevap veremeyince bloklayarak kacmanizi da anliyorum. Taktikleriniz hep ayni... @0zkanK.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 7 Mayıs 2021; 1:59:51 >




  • İç İşleri Bakanı Süleyman Soyludan bu gece bir açıklama gelmiş.



    "TERÖR ÖRGÜTÜNÜ DESTEKLEYEN SİYASİ PARTİNİN BELEDİYE BAŞKANINA GİDİYORSUNUZ..."


    O da şu: Terör örgütünün desteklediği siyasi partinin belediye başkanına gidiyorsunuz, suçluyu övüyorsunuz, bu kanunda yok diyorsunuz. Vatandaş onu da şikayet ediyor. Birçok yerden geliyor şikayetler, toplanıyor. Bu şikayetler bize direkt olarak gelir, valilik veya bakanlığa. Diğer şekilde savcılığa suç duyurusu gelir.



    https://www.haberturk.com/icisleri-bakani-soylu-ben-de-saygisizlik-oldugunu-dusundum-3063736



    "Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı, 'Bizim memlekette gezerken insanlar eli arkasında gezerler' diyor. Ben de Karadeniz'in çocuğuyum, İstanbul'da doğduk ama her yaz memlekete giderdik. Bizim memleket rampadır. Çarşıya gidersiniz, köye çıkarsınız rampadan çıkarken elinizi böyle koyarsınız neden koyarsınız, belinizi sağlam tutmak için koyarsınız. Ama büyüklerin yanında çocuklar ellerini arkaya koymazlar. Biz çocukken öyle yapınca büyüklerimiz 'İndir o ellerini' derlerdi. Camilerde, özellikle mezarlık yerlerde eller arkaya konulmaz. Saygı, edep ve terbiyedir. Anadolu'nun her yöresinin kendine ait birtakım adetleri vardır. Ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bu törende ne için var? İstanbul'un fatihi Fatih Sultan Mehmet Han için, fethin ertesi günü kabrini ziyaret etmek için, ona dua etmek için, İBB Başkanı sıfatıyla var. Oradaki hazirun da onun için orada. Vatandaş da bunun Fatih Sultan Mehmet'e saygısızlık olduğunu düşünüyor. Bu görüntüleri gördükten sonra ben de saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Bu bir vatandaşımızın şikayeti. Böyle bir görüntü olamaz. Başka bir şikayet daha var, o da şu, diyor ki 'Siz terör örgütünün desteklediği siyasi partinin belediye başkanına gidiyorsunuz suçluyu, suçu övüyorsunuz ve diyorsunuz ki sizin görevden alınacak olmanızı kabul etmiyorum, diyorsunuz' diyerek vatandaş onu da şikayet ediyor."


    https://www.ntv.com.tr/turkiye/bakan-soyludanimamogluna-sorusturma-iddiasiyla-ilgili-aciklamasorusturma-yok-rutin-inceleme,3W9Tx0K2IUWhWIG1S7t9xQ



    Not: İç İşleri bakanıda benim söylediklerimi söylüyor. Konuları çarpıtan arkadaşı engelledim ben ama inşAllah neyin ne olduğunu anlamıştır.





  • AKP'liler, HDP'li biriyle gorusmediler, gorusmeyecekler sanki. Icisleri bakaninin ozru kabahatinden beter. Hemen atlamis sakirtler uzerine...


    Dogrudan teror orgutunun ayagina gitmek kabahat degil de teror orgutunu destekleyen partinin belediye baskanina gitmek suc.


    Ayni merkezden talimat alanlarin ayni seyleri tekrarlamasina sasirmiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 7 Mayıs 2021; 2:48:51 >
  • Ellerini arkadan bağlayanlar gülmeye başlıyor bu günlerde

    Bakalım daha neler göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Daha suçtur değildir diye bir şey yok işte ortada. Kendi kendinize gelin güvey olmayı bıraksanız mantıklıca düşünseniz anlayacaksınız...


    Hakkında şikayetler var sadece savunma isteniyor savunmaya göre soruşturma açılsın mı açılmasın mı karar verilecek. Soruşturma açılsa bile ceza alıcağı yok zaten bu tarz şeylerden.


    Not: Ayrıca birinin suçlu olduğunu bilerek alenen ziyaret etmek ve onu övmek suçtur tabi...

    Sikayetle kimseden savunma istenmez, yasaya yonetmelige aykiri olmadiktan sonra kovusturmaya yer olmadigi karari cikar. adam suclu mu da kendini savunsun.


    biri birisini ziyaret etti diye iceri girecekse disarda adam kalmaz. 2018 de tatangalar pekeri ziyaret etmis. 10 yil zamanasimi var haydi bakalim buda suc o zaman.


    https://medyabar.com/haber/2740164/tatangalar-sedat-pekeri-ziyaret-etti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Namaste. kullanıcısına yanıt

    Aynen aynen yarın sabah direk Karakola gidiyorsun şikayetçi oluyorsun. Bak bakalım süreç nasıl oluyormuş gör... ( Dikkat et ağzına kürekle vurmasınlar dalga mı geçiyon sen bizle diye. )


    Adam halen içeri girme flan diyor :D Ön incele nedir inceleme nedir soruşturma nedir dava açma nedir mahkeme süreci nedir temiz süreci nedir alt mahkeme nedir üst mahkeme nedir bilmiyor konuşuyor :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Aynen aynen yarın sabah direk Karakola gidiyorsun şikayetçi oluyorsun. Bak bakalım süreç nasıl oluyormuş gör... ( Dikkat et ağzına kürekle vurmasınlar dalga mı geçiyon sen bizle diye. )


    Adam halen içeri girme flan diyor :D Ön incele nedir inceleme nedir soruşturma nedir dava açma nedir mahkeme süreci nedir temiz süreci nedir alt mahkeme nedir üst mahkeme nedir bilmiyor konuşuyor :(

    haksiz oldugunda birsey soylenirken tavana bakan tiplerdensin belli. Isine gelmeyince lafi dolandir. Ekreme SUC ISLIYOR dedin. Simdi cevap ver, tatangalarin ki SUC MU DEGIL MI? (Senin gibi buyuk yazdim bazi yerleri 😂)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namaste. kullanıcısına yanıt

    Suç olsa Soruşturma açılırdı açılmadığına göre suç değil.


    Not: Bana görede masunca bir şey değil ama ben şahen böyle davranan birine oy vermem. Ne işi olur Ekrem Başkan'ın HDP'li kayyum atanan belediye ile ? Neden oraya gidip orada açıklama yaparsın ki ! ( Milletvekili olsa anlarım partilisindir siyaset yapıyorsundur. ) Ama belediye başkanısın sen belediyene baksana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 7 Mayıs 2021; 20:33:19 >
  • açılsa iyi olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Suç olsa Soruşturma açılırdı açılmadığına göre suç değil.


    Not: Bana görede masunca bir şey değil ama ben şahen böyle davranan birine oy vermem. Ne işi olur Ekrem Başkan'ın HDP'li kayyum atanan belediye ile ? Neden oraya gidip orada açıklama yaparsın ki ! ( Milletvekili olsa anlarım partilisindir siyaset yapıyorsundur. ) Ama belediye başkanısın sen belediyene baksana.

    suc olsa sorusturma acilirdi mi? Saka yapiyorsun degil mi duyanda hollanda da yasiyorsun sanir. Bizde bu tiplere hesap anca birileriyle ters dusunce sorulur. Bkz metö.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün biri daha ellerini arkaya bağlamış

    Ne günlere kaldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.