Şimdi Ara

ekrandaki dikey çizgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba...Laptobumun ekranında yaklaşık 15 günden beri sağ tarafta dikey bir çizgi oluştu.Ekranın olduğu kapağı köşelerden esnettiğim zaman çizgi kayboluyor.Araştırmalarım neticesinde data kablosunun zarar gördüğüne inandım.Sizce ne olabilir.Data kablosu satan yerleri biliyormusunuz.Bulsam bile kendim değiştirebilirmiyim.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • evet bu tip problemler genelde kablodan kaynaklanır fakat daha önce notebook açmışlığınız yoksa ellemenizi tavsiye etmem... data kablosu cihazın marka model ve lcd versiyonuna göre farklılık gösterebilir... normalde kablo ücretini öğrenin değişim için en fazla 20-30 TL fazladan verirsiniz... izmir notebook tamir diye yazın google a ilgili yerler çıkar karşınıza..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 19 Ekim 2011; 15:59:03 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 657k

    Merhaba...Laptobumun ekranında yaklaşık 15 günden beri sağ tarafta dikey bir çizgi oluştu.Ekranın olduğu kapağı köşelerden esnettiğim zaman çizgi kayboluyor.Araştırmalarım neticesinde data kablosunun zarar gördüğüne inandım.Sizce ne olabilir.Data kablosu satan yerleri biliyormusunuz.Bulsam bile kendim değiştirebilirmiyim.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    Garantisi bitmediyse gönderin servise ama bence sökmeye girmeyin leptplar ço ufak parçalardan meydana geliyor entegreli çipler sen onları sökmeye tornavida bile bulazsın bence anlayan biryere götür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.