Şimdi Ara

Ekran Kartlarında Sıcak Fırsatlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mk15

    Geçen gün harddisk konusunda konu açılmıştır.ordan bir adet harddisk aldım gece 12 gibi aldım harddiski eft yaptım ve bildirimde bulundum kartım 12 gibi yola çıktı cuma sabahı teslim aldım harddiskimi.bana tamir görmüş ürün falan gelecek denmişti yorumlarla ama paketinde sıfır harddiks aldım ilk paketi ben açtım garanti belgeli ve faturalı ürün teslim aldım bilginiz olsun

    Cuma günü harddisklerde-indirim konusuna neden yazmadınız, konuda daha 1 kişiye bile gelmedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece 2 kere peş peşe bu siteden ekran kartlarında indirim var şeklinde mail aldım. Konu açılcakmı diye hemen forum'a girdim ama beklediğim gibi konu açılmadı.
    Bugünde arkadaş girip kendi konusunu kendisi açmış :D tebrikler
  • arkadaşlar inanmak inanmamak size kalmış ben riske girdim aldım hdd yi gerisi size kalmış forumda 1 2 sene önce alışveriş yapan bir arkadaş vardı onada özelden sordum bugün gördüm cevabını oda bir sıkıntı yaşamamıştı.ama her zaman her yerde sıkıntıu yaşanabilir bir kaç şikayette 10 15 gün kargosunu gelmeyen olmuş.Ayrıca profilimin açılış tarihine bir bakın bakalım kaç yıl önce açılmış ve kullanılan bir profilden güven almışsınız almamışmısınz umrumda değildir ben ticaret vesayre yapmıyorum ben bu olayın sıkıntısını yaşadım google dan aradım taradım yoruma raslamadım pek o yüzden yazdım iki satır.ben bilmem o işleri benim bildiğim şuan bilgisayarım 6 tb hdd 7200rpm aldım 375 tl ye hemde bu fırsatı hiç bir yerde bulmamıştım ayrıca forum telegram,wassap grupları var burdan ibaret değil sıcak fırsatlar.

    özel mesaj attığım arkadaş Modality nickli kullanıcı.
  • yeni havlama türü sanırım bu anlayamadım.
  • konuyu açan, satıcıyı savunan lar hep yeni tarihli üyeler dikkat ettiniz mi? ben kargoyu verilen sözden 3. güne sarkıttığı ve güvenemediğim için siparişi iptal ettirdim. yatırdığım ücreti iade aldım. ama kesin olan şey güven vermiyor vesselam. bu konuyu açanda, satıcıyı savunanda yeni terihli üyeler. beni iyice gıcıklandırdı
  • kredi kartıyla alışveriş gelmiş 9 taksit var diyor ben kredi kartıyla ekran kartı alıcam galiba 13000tllik fiyatlar çok iyi yinede korkuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harameyn -- 3 Ocak 2018; 21:27:41 >
  • Gençler nedir durum. Sipariş veren var mı? Msi 1060 gaming 6gb düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu ekran kartı gelen hdd leri gelen var ama ekran kartı resmi koyan hiç olmadı
  • Bu siteden ram siparişi verdim. 12 Ocak ta. Tedarik 5 gün diyordu. 22 Ocakta Hala onay asamasinda gozukuyordu bende mesaj attım cevap veren olmadı. Foruma yazınca bilisim79 nickli arkadaş sipariş numaramı istedi kontrol icin verdim oda geri dönüş yapmadı bu arada ürün hala satıştaydı. Neyse güvenerek herhalde gönderirler diye siteye girip sipariş durumunu dahi kontrol etmedim beklerken bugün tekrar bir bakayım dedim. Yaklaşık 15 gündür kontrol etmemistim sipariş durumunu.

    Gördüğüm manzara sipariş iptal edilmiş. Kredi kartı ile ödeme yapmıştım. Ödeme yapılmışmı diye hesaba baktım geri ödemede gözükmüyor.

    Şimdi hala ürün bekleyenler inşallah ürünlerine kavuşurlar. Ben ise iptal edilen siparişimin parasını almayla uğraşacağım. Son not :aldığım ama iptal edilen siparişimde ki ürün sitede tükendi olarak gözüküyor.



    (bu metin harddisk konusuna da yazılmıştır.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • N3T kullanıcısına yanıt
    iade yapıldı mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.