Şimdi Ara

Ekran Kartı Yeniden başlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 TB HDD
    1 GB Nvidia Palit GTS 250 Ekran Kartı
    200 yada 300 w Power Supply
    İntel Pentium Duo Cpu
    P5G41T-LX Asus Anakart
    4 GB Ram

    Arkadaşlar sorunum şöyle birşey.Hani pc açarken ekran kartı hafif bi ses yükseliyor ama bu ses hata sesi değil normal çalışma sesi.Neyse pc falan açılınca oyuna giriyorum misal Tomb Raiden Underworld Oyunun ilk yerinde ateşlere yaklaşınca Ekran kartı sanki pc'yi yeniden çalıştırmısım gibi kendını durduruyor ve o demizden söylediğim ilk açılışındaki sesle yeniden başlıyor ama pc kapanmıyor tabi o zaman zarfı ıcınde oyun kilitleniyor.ekran kartı tekrar çalısında 20 30 saniye sonra gene aynı şey oluyor.Bazen direk resetliyor.Birçok oyunda boyle yapıyor artık.Sıcaklıktan sandım oyun snasında 42 dereceğe kadar fanları soğuttum vtune ile.

    Resetlerken pc açılırkende şöyle bır hata veriyor. Power Suppley Anti-surgi gibilerinden.Araştırdım.Asus elekrik dalgalanmalarında parçalara zarar gelmesin diye koruyup resetlermiş bunu bıldırıyormus.Acaba dıyorum bu GTS 250 elektrik tam olarak yetmediğinden mı oluyor dıye dusunuyorum ama ben bu ekran kartı ıle Medal Of Honor 2010 Hot Pursiut 2010 oynadım sorun olmadı ama artık oluyor.

    Ha aklıma gelmişken.Bazende ekran kartının fanı keni kendine çalısıyor ve ekran bi anda kapanıyor.O fan duruncaya kaara imkanı yok açılmıyor.

    Şimdi ben yenı bı power suppley alacam ama ya ekran kartında sorun varsa.O yuzden diyorum boyle sorunu olan varsa acaba yardım ederseniz sevinirim.







  • GTS 250 minimum 400 W'lık bir güç kaynağı gerektiriyor.Güç kaynağından yeterli güç gelemediğinden veya güç dalgalanarak geldiğinden olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 6 Şubat 2011; 18:59:43 >
  • Mevcut donanım bileşenlerinizin güç ihtiyacını karşılacayak düzeyde bir güç kaynağına sahip değilsiniz bu yüzden minimum 450W gerçek değerli ve kaliteli bir güç kaynağı temin etmeniz gerekmektedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.