Şimdi Ara

ekran kartı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    biostar onboard vga olan bir anakartım var. 3 gb ddr2 ram var.oyunlarda takılma oluyor diye Asus NVidia GT430 ekran kartı aldım. ancak herşey daha kötü oldu. oyunlarda takılmalar arttı. hatta sık sık ekran kararmaya başladı ve windows'ta (vista) "görüntü sürücüsü cevap vermeyi kesti" gibi mesajlar çıkmaya başladı. driverları falan herpsini update ettim. bios'taki ayarları değiştirdim.fakat ne yaptıysam aynı problem devam etti. problem nerede anlayamadım. eski model flat crt LG monitörüm var. acaba monitörden kaynaklanıyor olabilir mi? şu anda yeni aldığım ekran kartını kullanamıyorum. problem nerede ? yardımcı olursanız sevinirim.



  • Yeni aldığın ekran kartı pasif soğutucuysa olabilir, Güç kaynağın yetmiyorsa olabilir, veya ekran kartın ısınıyorsa, ki GT430'un soğutucusu iyi değildir muhtemelen, o yüzdendir.
  • haklısınız isiınma problemiymiş. ekran kastı ısısı 66C'ye kadar çıkıyormuş. kartla gelen cd'de SmartDoctor'ı kurdum. fan hızını otomatik olarak ayarlıyor. şimdi 49C'ye pek geçmiyor. teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.