Şimdi Ara

Ekran kartı ,Adana da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 128mb His ati radeon9600xt veya pro alabileceğim bir yer yok mu???!!

    Neden ati Adana da yok? [rntg]



  • sebebi basit
    adanadaki bilgisayar firmalarının parça aldıkları toptancılar
    genelde kafalarına göre takılıyorlar ve çoğu zaman pahalı ürünleri pek getirmiyorlar.
    bunu şöyle düşün toptancı firmanın stoğunda bulunan en yükses ekran kartı fx5200, e düşün artık gerisini...
    ama iyi bir bilgisayar firmasına gidersen sana özel olarak getittirebilirler.
    Ama senin yerinde olsam internetten alırdım....
  • hemşerim merhaba ...
    adanaya selamlar ...
  • kardeş adanada bazı bilgisayarcılar radeon ne onu bile bilmiyolar.sana önerebileceğim 2-3 yer var. asır bilgisayar,intergold,emre bilgisayar birde ultimaya. bunlarda olabilir bi sor istersen. ayrıca daolun dediği gibi bazı firmalar sipariş verirsen getirtiyolar. yada son ihtimal internetten alacaksın
  • Polen Bilgisayarda vardı. Perşembe günü gördüm. Powercolor 9600Pro. 9600XT'yi de getirtebiliyorlar. Stad civarında.
  • polenden istersen getiriyolar diye biliyorum
  • CaRBİNe 57-60 nasıl bir kasa. Kasa almayı düşünüyorumda. PSU gerçek 300Watt'mı. Adana'daysan nerden aldın.
  • öncelikle iski Adana ya selamını söylerim ,aleykümselam.

    Diğer arkadaşlar da ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkürler.

    Evet Adana daki bilgisayar firmalarının çoğu His ati radeon dediğimde o da ne ya biz sana başka verek abi fln diyorlar.Çıldıracam yani istediğim çoğu ürün yok INTERNETTEN ALIŞVERİŞE güvenemiyorum çünkü daha önce herhangi birşey almadım.

    Bilen ark.lar yardımcı olurlarsa sevinirim.(int. alışverişi nasıl nerden??)

    Polen bilgisayara gideceğim sanırım.Bakalım ne olacak?

    Teşekkürler tekrar
  • Sen en iyisi internetten al daha ucuza gelir yada ankara ,ist. bi arkadasına aldır olmadı biz satalım.Adamlar sana fx 5200 var hem daha iyidir falan diyor.Çoguda ati'nin adı bile duymamış.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaRBiNe</i>
    <br />polenden istersen getiriyolar diye biliyorum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>bende bir tanıdık işyerinin 2 bilgisayarı alıp 2 gün sonra ikisinin birden çöktüğünü bildikten sonra polene hiç bir konuda güvenmemyi biliyorum.exulan hepsiburda.comdan alabilirsin güvenmeme gibi bir durumun olmamalı belkide türkiyenin en güvenilir alışveriş sitesidir.önce bir internette fiyatlar bak sonra polen bilgisayara git(bence oraya gitmede sen bilirsin tabi).hepsiburda.comdan istersen taksitle bile alabilirsin şu anda bonusa 3 ay taksit yapıyolar. bascuda.com da varda ben pek güvenmiyorum o siteye.




  • AMAN AMAAAAAAANNNN , sokaktan al <b> POLEN </b> den alma . Kendi yaşadığım sorunlar dışında o kadar çok mağdur insanla tanıştımki . İnsanlar 5-6 dolar daha ucuz diye orayı tercih ediyorlar , yoksa hiçbir esprisi yok. Ordan birşey alırsanız
    - Bozulursa %80 ihtimal ortada kalmaya ,
    - 1 aylık aleti tamir ettirip vermelerine ,
    - Garantisiz mal almaya (bu el altından getirip satanlardan alıyor , birşey olursa tamir ettiririz , olmazsa yerine başka birşey iteleriz deyip , ki aynen başıma gelmiştir , GARANTİSİZ MAL SATIYORLAR )
    - İkinci el , kullanılmış cihazı "yeni" diye almaya hazırlıklı olun .
    - Heleki sipariş üzerine alıyorsanız , mal güya hep iki gün sonra geliyor ama nedense bu iki günlerine toplamı 2 haftayı bulabiliyor , gelen üründe istediğiniz model çıkmayabiliyor .

    Geçenlerde tesadüf , bilgisayarcı geçinen bir gençle tanıştım , POLEN le çalışıyoruz dedi , sorun yaşamıyormusunuz deyince , walla yaşamadığımızı sorun kalmadı , o yüzden müşteriye POLEN'den , <b> kendime daha sağlam yerlerden </b> parça alıyorum dedi . Gülermisin ağlarmısın ... Meğer birde ilk kurulduğunda POLEN'in modemlerini bunlar tanıtırmış , adamlarda meğer çiftçiymiş. Teknik servis şefleri ise topu topu 8-9 aydır bilgisayarla haşırneşir işletme mezunu bir gençti ...

    exulan : Mavibilgisayar.com u tavsiye ederim . En güvenilir firmalardan biridir , her firma gibi arada sırada hata olabiliyor ama o zamanda en iyi şekilde telafi ediyorlar. Daha geçen gün çekinmeden bir notebook aldım , her safhada ayrı bir e-maille bilgilendiriyorlar ve herhangi bir konuda yolladığın e-maillere aynı gün içinde cevap alabiliyorsun , daha ne olsun . Bunun yanında estore.com.tr ve hepsiburada.com dan da defalarca alışveriş yaptım , şu an estore dan daha geçen hafta aldığım bir ürünle ilgili çok kötü problemler yaşıyorum , sorunumu iletmeme rağmen bir haftadır cevap bekliyorum , oralı bile değiller ve sanırım ürün kullanılmış ... mavibilgisayar derim başka da birşey demem. Herhangi bir sorun yaşarsan direk Hamza Bey'le görüş , gereken en iyi telafi yolunu sunacağına ben kefilim . İster kredi kartınla internet üzerinden yap alışverişi , ister telefonla fiyat alıp hesaplarına havale yoluyla , iki yolla da hiç sorun yaşamadım . Son bir tavsiye , Adana'daki bilgisayarcılardan uzak dur , en güvenilir dediğim adamın bile öyle yamuklarını gördümki ... Yardımcı olabileceğim başka birşey varsa elimden geldiğince olurum. kolay gelsin .




  • Başta ozzzy olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkürler.
    Sanırım Çok büyük ihtimalle Adana dan almayacağım.

    Mavibilgisayar dan almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.