Şimdi Ara

Ejoy English Uygulama Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, eğer ingilizcede sıfır değilseniz, ingilizcenizi geliştirmeniz için size pek bilinmeyen bir uygulama olan Ejoy English ve ejoy reader'ı tavsiye edeceğim. Uygulamayı Vietnamlılar yapmış. Normalde ücretli ama ücretsiz olarak da pek çok özelliğinden faydalanabiliyorsunuz.

    Netflix için çift altyazılı izleme ve daha bir sürü ek özellik getiriyor. YouTube, udemy, vb. sitelerde ingilizce altyazılı video izlerken kelime üstüne geldiğinizde ister Türkçe isterseniz de İngilizce anlamini gösteriyor.

    Özellikle dinleme becerisi ve kelime öğrenme için bundan daha iyi bir uygulama görmedim. Yazma, konuşma ve okuma becerilerini de geliştireceğini düşünüyorum. Çünkü her beceriye hitap eden egzersizler mevcut.

    Daha önce memrise, Quizlet vs gibi uygulamaları kullandım. Şahsen eğer sınav öncesi hızlıca kelime ezberlemeye çalışmıyorsanız, bu uygulamaların çok da faydalı olacağına inanmıyorum.

    Bahsettiğim uygulamada, dinleyerek, izleyerek, okuyarak, yazarak bağlam içinde kelimeleri öğreniyorsunuz. İçindeki sözlükte eş anlam, zıt anlam, collocation hatta slang denilen argo anlamları dahi bulabiliyorsunuz.

    Ejoy google extension, ejoy go, ejoy epic, ejoy reader, ejoy app. Hepsi birbiriyle senkronize çalışıyor. Bir sürü ingilizce ile ilgili aktivite içeriyor. Aralıklı tekrar yöntemiyle öğrenmek istediğiniz kelimeleri devamlı karşınıza getiriyor. İstemeseniz de bir süre sonra o kelimeyi öğrenmiş oluyorsunuz.

    Ben uzun süredir zevk alarak kullanıyorum. Çok memnunum. Size de tavsiye etmek istedim.

    Bunun dışında Cake, Wannalisn, English club tv uygulamalarını da beğenerek kullanıyorum. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.