Şimdi Ara

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ IŞIKLARDA BİZLE BİRLİKTE 4 ARACA DAHA HASAR VERDİ(YARDIM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
3
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaşım 19'uz daha ehliyet 14 şubat'a aldık karakoldan çıkarken bakıp gülmüştüm millet sevgilisyle gezio biz ehliyet aliyoz. Asıl konumuza dönelim babam otoriter bir insandır almanya doğum olması uzun süre orda yaşaması felan fılan bana tın farketmez kafama göreyimdirde. arkadaşlarımdan hep bi adım önde başlamışımdır hayata millet mahale bakkalından alırdı biz giderdik marketen felan. millet sigarayı ara sokakta içme başladı dönemde ben mahalede oturup sigara içerdim rahat bu beni ne daha iyi yaptı ne daha kötü . ama şu konu varki içimde bi üktedir konuyu başından beri takip ediyorum.boy pos biraz yerine gelme başladı babam ozamanlar tofaş aldı yedek anaktarda salondaki kitaplıkta 2 sene durmuştur ve babam şirket arabası kullandı için araba kapıda yatmış hafta sonları ailecek biyere gitmek için kulanmıştır ve ben sabahçı oldum için yaklaşık 8 saat lik boş vakit vardı.Bi kere aklıma gelmedi arabayı kaçırmak ucundan bile geçmedi 2 sene boyunca. sonra yaş geldi mahalede zirtolar gitti araba kaçırma başladı ehliyet aldılar araba aldılar akranlar bizi geçti kıskanma değildir hayat tercübesidir nihayetinde. bizde yazıldık tabi bi kursa adam gibi çalıştık 90 puan la geçtik sınavı ben sandım 2 ay sonra felan canlı sürüş o arada peder bey bize öretir arabayı dıyorum 1 hafta sonra mıydı neydi sürüş sınavı etekler tutuştu babam dedi bu sefer olmasa bidaki sefer sinirim bozuldu felan geçemedik ama istop etirmedim Allah var. tek sıkıntı vites atma korktum 2 den aşa yada yukarı gitmedim. sonuç 2 defa kaldık uzun süre aile içinde kavgalar çıktı ve geçtim 3 cüde. şimdiki aklım olsa napardım ? şimdiki aklım olsa ufaktan ufaktan mahale arasında sürer biraz kendimi geliştirir sonra hafif trafiğe çıkardım ama kimse riske etmicek şekilde. bugun bakıyorum arkadaşlar rahat arabaya sürüyor bende sürerim ama trafiğe çıkmaya mahale arasında sürmeye hep korkuyorum olur bi kaza yaparım ehliyetim bile olsa birine çarparım korkusuyla iyikide korkuyorum zamanla öğrenicez İnşallah.AMA ŞU VARKİ KİŞİ KENDİNDEN SORUMLUDUR BEYLER SEN ZATEN EHLİYETİN YOK ANA CADDE'DE 10 TANE ARABANIN ARASINDA NEŞİN VAR ? BEN DİYİM KARI KIZ ŞEKİL YAPMA. GİT ADAM GİBİ ARALARDA SEFA YERLERDE SÜR ÖĞRENSENE Valla Ailesi sıkıntılı durma düşcekse bile düşsün bi ömür boyuda o mesuluyeti unutmasın ALLAH'TAN BİRİNİ ÖLDÜRMEDİ.Ben genç bir kardeşiniz olarak her şeyi yapın derim ama en azından Değer kaybı davası açmadan önce fırsatınız varsa çocun ailesi hakında bi bilgi edinin belki zarzor belki borç harç aldılar belki bi anlık fırsat la cocuk aldı kaçtı arabayı o zaman değer kaybı davasına karar verin eyer durumları iyi gibi gelirse açın ama sıkıntılı bi ailede daha fazla sıkıntı çıkarmak bence iyi bişey değil.




  • yazmayım dedim şimdi kesin - alırım ama resimlere baktım da o çocuk zaten hayatının dersini o an almış gibi duruyor uzun süre kendisi bile istese geçemez şöför koltuğuna bence, burada her türlü hak sizde yasal olarak bu yaptırımları kullanabilirsiniz ama o çocuğa ders veriyim derken ailesine daha çok sıkıntı vereceksiniz zaten bütün araçların yapımı ceplerinden çıkacak bu ceza onlara yetmeli bence bu kadar gaddar olmayın derim farz edin kazayı ehliyetli birisi yaptı ben olsam böyle yapardım.
    not yaşım 26 cevap vermek isteyen olursa bunu göz önünde bulundursun değişik muhabbetlere girmesin burası forum ben de düşüncemi belirtmek istedim.
  • kaskoyu bozdur yada bozdurma kaza raporu tutanak düzenlendiyse ehliyetsiz kişiden tahsil ederler o parayı o yüzden ehliyetsiz kişi aracınızı özel bir servise yaptırırsa daha karlı olur
  • Maşallah bazıları ergen savunucusu olmuş şimdi sadece maddi olarak yırttı olan babasına oldu peki ya kazanın boyutu büyüseydi yaralanmalı allah korusun ölümlü olsaydı bu çarpılan araçların içinde siz eşiniz çocuğunuz vs. ailenizle olsaydınız !!! TRAFİK ŞAKAYA GELMEZ bu haltı kullanmayı bilmiyorsan boş yolda, arsada, imtihan pistinde öğrenirsin ehliyetini alır ondan sonra çıkarsın. Son ses müzik açmakla, kızlara şekil yapıcam diye patinaj çektirmekle trafiğe fırlanmaz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musbab1907

    Geçmiş olsun, umarım babasından iyi bir ceza alır ders olur

    Bu gibilere artık babalarında gücü yetmiyor. Bir laf söylese belki babaya da bıçak çekip tehdit edecek. Kasko ehliyetsiz sürülen aracın masrafını karşılamıyor diye biliyorum. En kötü aracı satıp karşılama yoluna gidilir. Bu arada çocuk ehliyetsiz araç kullandığı için para cezası alacak, ayrıca ehliyetsiz araç kullandırdığı için araç sahibi de yine yüklü miktarda para cezası alacak. Allah herkese hayırlı, aklı başında evlatlar nasip etsin.
  • Bu arabaları sıradan geçiren ehliyetsiz sürücü cezasını çekmeli. Bu ona ders olmalı. Eğer arkadaşın babası hayatını kaybetseydi "gençlik ateşi olur, ailesine yazık olacak, bu zaten ona ders olmuştur" dermiydiniz? Yarın belki daha kötüsünü yapacak ve "ehliyetsiz sürücü bir aileyi yok etti" haberi ile gazetelere çıkacak. Değer kaybı davasına karşı olan ben bu durumda değer kaybını açın derim. Ve davacı olun bu adamdan.
    Bende o yaşları geçirdim ve yedek anahtar cebimde ve o zamanlar Tepebaşında oturduğumuzdan dolayı o zaman ki arabamız Tepebaşı kat otoparkında durmasına rağmen bir gün dahi gidip de arabayı kaçırmadım. Ya düz bir arazi de kullandım babam yanımdayken ya da babam şantiyeye götürürdü beni orada kullandırırdı. Ehliyetimi aldığım gün çıktım trafiğe. Ehliyetsiz çıkmadım.
    Geçmiş olsun tekrar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 29 Ağustos 2014; 9:28:40 >
  • Hocam aracinizi kasko var diye servise birakmayin derim.Bir ton parca degisir.Kaskonuzla gorusun, tamponcuda sanayide tamponlarinizi neredeyse 0 gibi yapabilecek yerler var.Resimlerde kaporta pek belirgin degil ama onun icinde boyasiz gocuk duzelten yerlerle gorusun.Kartal oto sanayide bu isleri iyi yapan yerler var.Allah'tan olen kalan yok, asil fluence e olmus olan.Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan G.

    Alan kişi de binbir borçla aldıysa ? Inanın boş bu yazdıklarınız,ha zaten konu sahibinin cevap vereceğini sanmıyorum.Ayrıca Corsa'nın şasisi iyidir

    binbir borçla alması onu ilgilendirir ayrıca corsa yı bana öğretme yazdıklarımın boş olup olmadığına sen karar veremessin herkesin kendi düşüncesi
  • Tipik "milletin ekmeğiyle oynamayın, olur böyle şeyler" mesajları gelmiş yine.
    Bu kafadaki insanlara ne demokrasiyi, ne kanunların üstünlüğünü ne de hukuk kavramını öğretemezsin.
  • Stanislav Petrov kullanıcısına yanıt
    Eğer davacı ve şikayetçiyseniz ve ifade de belirttiyseniz zaten şahısla alakalı kamu davası açılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DUBLO

    Yaşım 19'uz
    ...

    ...dan sonrasını okumadım Eğer liseden de mezun olmuşsanız Türkçe hocalarınızın hepsinin kulaklarını iyi çınlattım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 6 Eylül 2014; 20:08:10 >
  • Geçmiş olsun hocam. Bu araç kaçırma işini herkes yapmıştır forumda bende dahil. Fakat Crazy Liseli kardeşimiz hızı biraz abartmış
  • geçmiş olsun
    işte bu tip vatandaşlara en az 5 yıl daha ehliyet vermeyeceksinki akıllansınlar
  • değer kaybı raporu yazıyoruz özelden bana ulaşabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    evet liseden mezun oldum myo bitiriyorum hayırdır kardeş sen galiba liseden sonra okuyamadın dert mi oldu?

    not : liseden mezun olalı 2 sene olucak her 20 yaşın altını cocuk sanmayın görüyoruz forumda daki tipleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 7 Eylül 2014; 11:08:47 >
  • Geçmiş olsun. Yine de ucuz yırtmışsınız. Fluencein durumu çok daha kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korsallar

    Hocam aracinizi kasko var diye servise birakmayin derim.Bir ton parca degisir.Kaskonuzla gorusun, tamponcuda sanayide tamponlarinizi neredeyse 0 gibi yapabilecek yerler var.Resimlerde kaporta pek belirgin degil ama onun icinde boyasiz gocuk duzelten yerlerle gorusun.Kartal oto sanayide bu isleri iyi yapan yerler var.Allah'tan olen kalan yok, asil fluence e olmus olan.Gecmis olsun.

    Tampon bu yahu. Değişse ne olacak ki plastik parça. Serviste yaptırın ki vuran çocuğun aklı başına gelsin. Hem iç aksamıda adam akıllı kontrol ederler. Değişmesi gereken ne varsa değiştirirler. Değer kaybını alırsınız zaten çocuğun babasındsn. Konu sadece ehliyetsiz sürmesi değil. Hızlı sürüp insanların canına kastetmesi. Ehliyetsiz ara sokaklarda yavaş yavaş öğrenmek başka, anayolda hızlı ve dikkatsiz gidip ışıklardaki araçlara vurmak başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tniaskrad

    yazmayım dedim şimdi kesin - alırım ama resimlere baktım da o çocuk zaten hayatının dersini o an almış gibi duruyor uzun süre kendisi bile istese geçemez şöför koltuğuna bence, burada her türlü hak sizde yasal olarak bu yaptırımları kullanabilirsiniz ama o çocuğa ders veriyim derken ailesine daha çok sıkıntı vereceksiniz zaten bütün araçların yapımı ceplerinden çıkacak bu ceza onlara yetmeli bence bu kadar gaddar olmayın derim farz edin kazayı ehliyetli birisi yaptı ben olsam böyle yapardım.
    not yaşım 26 cevap vermek isteyen olursa bunu göz önünde bulundursun değişik muhabbetlere girmesin burası forum ben de düşüncemi belirtmek istedim.


    Kesinlikle katılıyorum. Tamam üzücü birşey, belki 1-2 bin lira zarar edeceksiniz ama şu hayatta herşey para değil. Araçlara bu kadar bağlanmamak gerek. adamın tabire bak : "gözüm gibi baktığım" araba la araba.Sırf ben 2 bin lira zarar etmeyeyim diye, bir aileye zorluk yasatacaksam, vicdanimi sorgularim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ailesine su an oyle bir acidim ki , Allah yardimcilari olsun. Ehliyetin yok caddeye niye cikiyorsun git bos yerde sakin sokak aralarin da ne yapiyosan yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakika önce oldu aynı olay. Renault Kangoo kullanan çocuk, içinde 2 çocuk daha var tahmini yaşları 12 14 arası birkaç sefer bu caddeden geçtiler. Biraz önce Honda Civic geçti bunlarda onun arkasına takıldı. Civic tümsekte yavaşlayınca kangooyu kullanan çocuk frenlediği halde Civic'e arkadan vurdu. Kangoonun arkasında ise Albea vardı. Çocuk çarpmanın korkusuyla geriye taktı ve Albeaya da vurdu ve ikisinin arasından sıyrılıp kaçtı. Civic ve Albea peşine takıldı ama çocuk deli gibi sürüyordu, başka araçlara da çarpacak muhtemelen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.