Şimdi Ara

Ehliyet için süresiz sağlık raporu nasıl alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kızıma ehliyet almak için aile hekiminden sağlık raporu almak istedik. Ancak kullandığı psikiyatrik ilaç sistemde gözüktüğü için, şehir hastanesi psikiyatriye sevk etti.


    Şehir hastanesine gittik, tek hekim için 90 TL ücret aldılar. Doktor 103.03 Yılda bir sağlık kontrolü açıklaması ile, 1.Grup Sürücü Olur şeklinde rapor verdi.


    Bu raporu şimdi yada bir sene sonra süresiz hale nasıl getirebiliriz.


    Zaten büyük ihtimal ilacı bırakacak gibi




  • Cevap yok mu arkadaşlar

  • yok artık bir kişi bile yazmamış benimde 103,03 kısıtı konuldu ama bunu bilinçsiz doktor yaptı bende fark edemedim taki nufüsta öğrendim bir daha geri dönemedim şimdi bunu ilerde nasıl kaldıracağız bilen varmıdır.

  • aynı durum bende de var yeşil reçete welbutrin ilacı kulandım ve sadece 4 kutu yazdırılmış gözüküyor. Bu ilacı insanlar sigara bırakmak için bile yazdırıyor ama işte liyakatın olmadığı yerde saçma sapan doktorlar kafasına göre mağdur ediyor. ilacı kullanmayı bıraktım ve seneye tekrar kontrole girdiğimde bu kodu kaldırmalarını talep edicem. E tabi kaldırırsa yeniden ehliyet çıkartma parası güncel 900 küsür tl + muayene ücreti seneye de 2 bin tl bulur gibi. İşinin ehli olmayan insanlar yüzünden havaya giden bir 2000tl olacak.

  • ek bilgi benim zaten ehliyetim vardı cüzdanım çalındığı için yeniletmeye gittim sağlık raporu almam gerkiyormuş. Ulan zaten ben aktif 2 senedir kullanıyorum ve cüzdanım çalınmasa bu kod olmadan yine kullanacağım. Madem araç kullanmaya engel muayene ederken yap bu işi. Cüzdanım çalıındığı için mi psikyatrik kontrol edilmem gerekirmiş şaka gibi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.