Şimdi Ara

Alfa erkek/Red pill saçmalıklarıyla uğraşanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakın arkadaşlar ben de sizin gibi bu olaylara kafayı çok takmıştım. Ekşi sözlükteki başlıktan çıkmıyordum. Oraya sürekli yazan yazarlar var. Onların profillerine kadar girip yazdıkları entrylere bakıyordum. Zaten hemen hemen hepsi sadece ilişkiler hakkında yazıyor.

    Neyse büyük bir nimet bulduğumu zannediyordum ama yanılmışım. Emin olun o başlıklarda yazılanları sonuna kadar uygulayıp karakterimin bir parçası haline getirdim.

    Ama o işler öyle olmuyor beyler. Sandığınız gibi ortalıkta hep düşük profilli kızlar yok. Onlar bile bu şekil tiplere bakmıyor.

    Kızlar şefkatli ilgili sevecen erkekleri sever beyler. Emin olun bunu tecrübe ettim. Kızlara acı çektirdim yalvarttım ağlattım. Numaramı çalan taciz eden kızlar oldu. Araya başkalarını soktular. Attıkları mesajları buraya atsam beyninizden vurulmuşa dönersiniz bellkide bir kız nasıl bunları yazabiliyor diye. Hepsi red pill sayesinde oldu AMA bu bana mutluluk getirmedi.. bir yerden sonra kızlar için sadece hedef oluyorsunuz. Böyle tiplerle kızlar uzun vadeli bir gelecek düşünmüyor.Hepsi bir yerden sonra açığınızı bulma peşine düşüyor. Çünkü siz onlara acı cektirdikce onlar kinleniyor nefret etmeye başlıyor .

    Kızlar güvenilir erkekleri seviyor beyler. Bütün o alternatiflerin olduğunu hissettir başka kızlarla konuş diyenleri falan boşverin. Böyle bir tip kızların hiçbir zaman ilgisini çekmez.

    Adam gibi davranın kendiniz gibi olun. Sizi seven böyle sevsin omurunuzun sonuna kadar rol yapamazsınız.

    En önemlisi de gurur denen lanet bir şey var . Kız meselelerinde gurur yaparsanız kaybedersiniz. Bu bana o kadar çok şey kaybettirdiki sırf gururumdan ödün vermiyim, beni umursamaz biri sansın,umurumda olmadığını onu takmadığımı sansın diye o kadar saçma şeyler yaptım ki; sevdiğim kız haftasonu nişanlanıyor. Tamamen benim hatalarım yüzünden kız gitti.


    Genel olarak ;

    1-sinir,asabiyet,kabalık,küfür,hakaret bunlar boş şeyler. Bunları kullanarak elde edeceğiniz kızdan hâyır gelmez.
    2-kendiniz gibi olun ama kendi haliniz ezik biri ise bunu değiştirin. erkek gibi davranın ama hoslandiginiz kiza karşı da merhametli şefkatli sevecen olun. Yani kız dışında herkese karşı sağlam bir duruş sergileyin. Kıza karşı da olduğunuz gibi olun. Kız da ; "herkese karşı sert ama bana karşı gayet kibar naif" intibası bırakın. İnanın kaybeden siz olmazsınız.
    3-cok yapışkan olmayın. Ardarda mesajlar atmayın. Bir mesaj attınız 3 saat sonra cevap gelmediyse tekrar atmayın. Bir mesaj attınız 10 saat sonra cevap geldiyse kıza trip atmayın. Sanki 2 dk sonra mesaj atmış gibi davranın. En azından ilk zamanlar mesaj sürelerini sorun etmeyin.







  • katılıyorum, ya insan olacaksınız yada mutsuz edecek/edileceksiniz ve ikisi de tatmin edici şeyler değil.
    insanlar olarak her zaman benciliz ancak bunun çözümü misilleme yapmak değil.
    aslında insanlar kendini gerçekten tanıyıp her zaman dürüst olmayı ilke edinse çok iyi şeyler olabilirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Ağustos 2018; 22:2:59 >
  • Blue pill beta avuntu konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    Blue pill beta avuntu konusu
    Alfa erkek/Red pill saçmalıklarıyla uğraşanlar.
  • Neco sen kıza iyi davransanda o kız muhtemelen hafta sonu evlenecekti.



    Bak konu dışı özel kısmında evlilik üzerine sohbetler başlığı var orayı bir oku.



    Redpill akımına da gitsen kızların kulu da olsan normalde olsan bir kızın zihniyeti pis ise sana olacak olan şey aynıdır.



    Burada alfa kavramını savunmuyorum ama en azından redpill bu tarz olaylar insanın başına geldiğinde umursamaması için bir haptır.



    Evlenecek olan kızı umursadığına göre sen hiç bir zaman umursamamazlık moduna zaten girmemişsin. Öyle olsa buraya bu başlığı açmazdın.



    Bir de yeter arkadaş şu ekşiyi her bilginin kaynağı olarak anlatmayı bırakın. İsimleri başka mecralarda geçince kabarıyorlar
  • Güçlü kimse onu seçerler.
    Güvenilir ve güvenilmez 2 erkek koyun.
    Hangisi güçlüyse onu seçecektir.
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yok hacı kız bana açık açık söyledi herşeyin sorumlusu senin davranışların diye. Tek tek saydı şunu şunu yaptın diye. Unutmamış aylar önce yaptığım şeyleri saydı sen şunu yaparken şunu düşündüm dedi. Baya baya şeyler söyledi. Kız bana güvenmiyor açık açık söyledi. Guvenilecek biri değilsin dedi yarın öbür gün beni bırakıp gitmeyeceginin garantisi yok dedi eğer o garantiyi gorebilmis olsaydım seninle olurdu dedi. Hakkaten de öyle bir intibah bıraktım. Ama aslında ben yanlış kişi üzerinde yanlış taktik uyguladım kız biraz muhafazakar bir tip ben tam tersi görüntü çizdim.



    Ha ben iyi davransam farklı olur muydu bilmiyorum ama şunu kesin olarak söylebilirim ki kızın evleneceği tip tam bir efendi erkek modeli.



    Kızlar çok tehlikeli varlıklar bunu kabul edelim. Erkeklerin uyanık olması gerek ama benim demek istediğim de şu: her kız aynı değil. İnanın düzgün kızlar çok var piyasada.



    Umursamama olayına gelince sadece bu kız da çalışmadı. Zaten artık ben de bu işleri bıraktım efendi erkek gibi davranmaya başladım. Birde artık kafa yapımı zihniyetimi; insanları karşılıksız sevme ama beklentiye girmeme üzerine kurdum. Gerçekten hayatta tecrübe herşeydir. Ben buraya sayfalarca yazayım boş. İnsanlar herşeyi yaşayarak öğrenmek zorunda.



    Bence de Ekşi sözlük boş bir yer bana göre. Zaten artık gündeme bakıyorum o kadar başka ilgilendirmiyor beni.




  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Kısmen katılıyorum. İlk etapta güçlü erkeğin yanında olurlar ya da güçsüz erkeğin . Ama sonradan tam tersi karar verirler iş ciddiye binince. Kızdan kıza göre değişiyor ama şu kesin bence;



    Her kızın hayatına 1 tane bile olsa serseri erkek girmiştir. Genellikle küçük yaşta olgun olmayan mantıklı dusunemeyen kızlar bu erkeklerin peşinde koşarlar ama sonradan akillaninca efendi erkek ararlar.



    Bu nişanlanacak olan kızın hayatına da ben girdim ama kız akillaninca beni hayatından çıkardı. Efendi denilebilecek biriyle evleniyor. Haftasonu nişanlanacak. Sadece efendi demek olmaz sümsüğün teki ya nefret ediyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: crx9001

    Kısmen katılıyorum. İlk etapta güçlü erkeğin yanında olurlar ya da güçsüz erkeğin . Ama sonradan tam tersi karar verirler iş ciddiye binince. Kızdan kıza göre değişiyor ama şu kesin bence;



    Her kızın hayatına 1 tane bile olsa serseri erkek girmiştir. Genellikle küçük yaşta olgun olmayan mantıklı dusunemeyen kızlar bu erkeklerin peşinde koşarlar ama sonradan akillaninca efendi erkek ararlar.



    Bu nişanlanacak olan kızın hayatına da ben girdim ama kız akillaninca beni hayatından çıkardı. Efendi denilebilecek biriyle evleniyor. Haftasonu nişanlanacak. Sadece efendi demek olmaz sümsüğün teki ya nefret ediyorum
    Hocam zaten Red Pill bunu diyor, serserilerin kullanıp attığı kızlarla evlenen ezik olmayın diyor.
    Sizin durumda da kız önce sizinle olmuş iş ciddiye binince direk köle olarak kullanabileceği bir atmye kaçmış.
    Bu örnekleri duydukça asla evlenmem diyorum.




  • Saplantı iyi bir şey değildir. Sana bunları demiş. Eyvallah.



    Peki kendisi ne kadar güvenilir di. İstediği efendi erkek modeli aslında köle erkek modeli olmasın?



    Kadınlar özellikle günümüz kadınları annelerinden şunu duyarlar. "ben yaşayamadım kızım sen yaşa" çok merak ediyorum kız ne yaşayacak yani hayatta yapmak istediği en uç nokta nedir?



    Kadınlar kısmından bu olay ne ben sana anlatayım.



    Erkeğin üzerine otorite kurma. Yani afedersin erkeğin ağzına etme olayı.



    Doğanın kuralını tersine çevirme. Erkek otoriterdir erkek reistir bitti gitti. Kadın erkeğin üzerine söz sahibi olursa o yuva biter. Kadın duygusaldır erkek mantıksaldır.



    Yav arkadaş en azından hayvanlar alemine bakıldığında bile horozu bir ele alın. Bu feminizm akımı,"ben yaşayamadım sen yaşa" zihniyeti evlilik kurumunu yıkıma götürüyor.



    Bunları niye anlattım,%99 senin anlattığın kıza bu düşünceler aktarılmıştır. Sende redpill akımının içinde olmadığın için oda başka üzerine otorite kurabilecek bir erkek buldu ve hayatı zindan edecek durum bundan ibaret.



    Redpill de bir yanlışlık yok. Yada mgtow da. Zaten olması gereken durumu akım haline getirip isim vermişler durum bundan ibaret.



    Kadına değer verdiğin an kadını kaybettiğin andır.



    Bak bugün rahat 3 4 başlık gördüm kızlara aşkını itiraf eden seni seviyorum diyen adamların nasıl kaybettiğini. Niye?



    E çünkü karıya istediğini verdin artık bir çekiciliğin yok. Ben aynı hata ile geçmişte 3 kız kaybettim. Değer verirsen ayrılırlar aga. Diyorum ya hem bu forumda bolca örneğini görürsün hemde istersen bizzat git kendin dene inanmıyorsan.



    Yine bugün piknikten geliyoruz tam tersi oldu eleman arabayla beni eve bırakacak kız arkadaşı aradı, eleman beni eve bıraktığını söylüyor kız inanmıyor resim çekip gönderdik kıza , resmi gönderene kadar telefonlar susmadı , oğlan küfür ediyor yine anlamıyor kız, "benim yanımda aha konuş" diyor kıza benle konuşması için,"yok gerek yok" diyor. Kız deli gibi saplantı yaptı dakika balı arıyor.



    Niye, çünkü kaçan kovalanır değer vermeyen değer görür bu kadar basit. Deveye diken. Ve 4s kuralı. Forumda yazmaktan dilimizde tüy bitti.



    Sakın ola kız evleniyor diye pişmanlık duyma, bahsinş ettiğim evlilik üzerine sohbetler başlığını aç oku neler yaşandığını kendin gör başlarda her şey güzel olabilir ama gerisi nasıl olur önemli olan her zaman gelecek zamandır.




  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Dediklerine noktasına kadar katılıyorum

    Ama hocam gerçekten tecrubelendim gozlemledim. Maalesef kadına boyun egmemiz gerekiyor ama hangi kadına. Evlenilecek düzgün bir kadına. Bulunca bütün bu red pill alfa erkek mgtow falan unutmak gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten böyle düzgün kızlarda var hocam. Red pill'in konuda kötümser olduğunu düşünüyorum ben .



    Bu bahsettiğim kız bana başta otorite kurmaya çalıştı zaten ben hemen durumu anlayıp tersine çevirdim. Ha izin verseydim ya kız benimle devam edecekti ya da beni kullanacaktı. Tam olarak hiç bir zaman bilemeyecem. Ama izin vermediğim için peşimde koşmaya devam etti. Bu kız bide bir sürü kişinin konuşmaya çalıştığı ilgi duyduğu hoşlandığı bir kız. Red pill işe yarıyor ama durumuna göre de davranmak gerekiyor.



    Ben bundan sonra ne yaparım ; red pill'e devam ama daha hafif bir şekilde. Doğru insanı bulunca tamamen ona ait olmak istiyorum. Bu söylediğime karşı çıkacaksın belki ama inan en mantıklısı bu. Gerçekten bir şeyler yaşadım onlara dayanarak böyle konuşuyorum.



    Dediğin başlığı biliyorum ama hiç okumadım boş bir vaktimde bakicam. Sen dediklerimi düşün hocam. Gerçekten red pill faydalı ama adamına göre uygulanması gerektiğini düşünüyorum.



    Ha böyle yazıyorum ama sümsük gibide davranmamak lazım. Mesela kızla aramızda hep bir tatlı gerilim olması gerek. Hafiften alaycı konuşmalar dalga geçmeler. Çok az da iltifatlar. Yanı kızın sıkılmaması gerek . Gerçi sen baya kızla cikmissindir biliyorsundur bilmeyenler için yazdım diyeyim bari.




  • Saçmalık dediğin şey hakkında kaç paragraf yazı yazmışsın
  • Bu arkadaşın dediklerinin tam tersini yapın kızlar peşinizi bırakmaz
  • Kizlar sefkatli erkeklere bakiyormus



    Alfa erkek/Red pill saçmalıklarıyla uğraşanlar.
  • Red Pill hayatta en büyük hedef olarak en fazla kız düşürmeyi gören vizyonsuz, vasıfsız ergen avuntusudur.



    Bu adama katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.